Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתי מתחיל שיווק דגמי 2006?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שבמאי יגיע לארץ שנתון 2006(אני לא בטוח אם מתחילים למכור בתאריך הזה או מגיעים לארץ כבר דגמים) וממאי והלאה זה יהיה שנתון 2006 עד מאי הבא.

Polo GTI 2013 APR stage 1

פורסם

מאוד תלוי ביצרן הרכב. הראשונים מגיעים במאי. טויוטה למשל. ישנן חברות שמחכות עד ספטמבר ואפילו עד דצמבר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא כל כך קשור לתרד, אבל מישהו יודע מה תיהיה סיומת מספר הרישוי לדגמי 2006?

ומה סיומת 59 (של החדשות ולא של שמות ה- 80) מייצגת...

תודה,

אורי.

פורסם

אוויס כבר החלו בשיווק דגמי 2006...

פוקוס החדשה ומאזדה 5

אין שום דרך לדעת מה יהיו סדרות המספרים הבאות, תלוי במצב הרוח של הפקיד במשרד הרישוי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לדעתי כבר עברו הזמנים שבהם כל יבואן קיבל 2 ספרות אחרונות קבועות לרכבים שלו מידי שנתון...

יצא לי לראות 59-***-** גם ביונדאי (כלמוביל) וגם באודי (A6) ופולקסווגן (גולף) (צ'מפיון).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...