Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

ברשותי שברולט סוניק 2013 אוטומטית, 4 דלתות LTZ Premium ECOtech עם 89k, מטופלת בחברה כמו שעון(אוקטובר 13 עליה לכביש אם זה משנה מבחינת הגיר), יש לי אותה בערך חודש.

הבדיקה שלה הייתה מושלמת והיא נקנתה בשברולט סרטיפייד ככה שיש אחריות יצרן בהשתתפות עצמית.

אז ככה, בירידות הרכב מסרב להחליף מהילוך 4 לחמישי(יש 6 הילוכים), אני מגיע למהירות של 75 קמ"ש והמנוע עומד על 4000 סל"ד בערך עד שהוא מחליף הילוך, אני מבין את החשיבות בבלימת מנוע בירידות אבל אם מותר לנסוע 70 או 80 קמ"ש זה לא הגיוני הבלימה הזאת. מעבר לזה כשהרכב בעליות או גם במישור לפעמים זה מרגיש כאילו יש כמה שניות בין המעבר לנסיעה מעמידה, לדוגמא ברמזור לוחץ גז ואחרי שניה, שתיים מרגיש קפיצה קלה והרכב יוצא לדרך, זה די מרגיש שההילוך לא נכנס בדיוק כמו בשיחרור מהיר מידי של קלאץ שהרכב מקפץ, כנ"ל קורה בהאטה לפני רמזור מרגיש כאילו הרכב זורק קלאץ, מה שמעצבן שזה לא תמיד קורה ולכן קשה לי להגדיר זאת כבעיה בגיר, הכוונה לקפיצות, משיכת ההילוך קוראת תמיד. אשמח לעזרה/עצה ממי שמכיר, לפני הפניה למוסך

עריכה אחרונה על ידי maxnot
פורסם

תתחדש,

יש לנו במשפחה סוניק סדאן 1.4 ואני לאחרונה רכשתי סוניק rs,

התנהגות הגיר שאתר מתאר היא למעשה התנהגות התקינה של הגיר הזה, הוא אוהב למשוך הילוכים, להחליף אותם בזמנים שלא צריך, לשכוח להוריד/להעלות את ההילוך ולחיצה נדיבה על הגז גורמת לו לקחת פסק זמן ולחשוב קצת מה ההילוך המתאים.

זה ידרוש קצת זמן הסתגלות, אבל כל עוד תלמד להיות עדין עם הדוושה הוא ישרת אותך נאמנה ופחות יעצבן אותך וירגיש לך כמו גיר רובוטי.

בסוניק הרגילה שלנו בהחלט מרגישים זאת יותר בעיקר במהירויות עירוניות שבהם הרכב לעיתים מתחיל למשוך קצת סתם , ב rs הגיר מכויל טיפה אחרת וארבעת ההילוכים הראשונים מאוד קצרים ומרגישים את המשיכות הילוכים לעיתים רחוקות יותר.

באשר לסלד הגבוהה בירידות, גם זה פעולה תקינה של הגיר ואגב אני נתקל בהתנהגות הזו בהמון רכבים לאחרונה, אם ממש מציק לך אתה יכול לעבור לשליטה ידנית ולדחוף הילוך קדימה.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

תודה רבה על התשובה המפורטת,

הגיר באמת מרגיש קצת רובוטי.

ואין שום עדכון למחשב או משהו דומה שהוציאו משברולט?

פורסם

בביקור האחרון שלי במוסך ביקשתי לבדוק אם קיימים עדכונים, לאחר חיבור למחשב לא היו עדכונים לרכב שלי מלבד למערכת המולטימדיה, אך אצלי מדובר במודל 2015 אולי למודל 2013 כן יהיה עדכון כלשהו, הדרך היחידה לאמת זאת היא לגשת למוסך היבואן ושיבדקו בחיבור למחשב אם קיים עדכון.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תוכן חדש...