Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי, הונדה ג'אז 1.4 Trend, 2018 (אלבר)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גובה זה לא הכול, יש אנשים עם פרופורציות שונות לגמרי בין הרגליים לשאר הגוף, ולכל אחד מהם תתאים מכונית שונה.

הכוונה היתה שהמושב קרוב מאוד לדשבורד כשמעלים אותו למעלה (לא בדקתי מה קורה כשמורידים אותו).

מכיוון שתנוחת הנהיגה המועדפת עליי היא עם כסא מוגבה - הישיבה בג'אז היתה מאוד צפופה עבורי. כאמור הרבה יותר צפופה מהפיקנטו במצבה המוגבה ביותר.

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחלא בדיחה לאחד באפריל.

תנוחת הישיבה בג'אז במצב הכי גבוה היתה לי נמוכה מידי. נאלצתי להתפשר אפילו יותר כדי שיהיה לי מספיק מרווח לרגליים.

פורסם (נערך)

צריכת דלק בנסיעה בין עירונית בג'אז, בלילה , עם חלק מהזמן בפקק עקב עבודות בכביש. 3.7 ליטר למאה ק"מ.

דרך אגב ,הצלחתי להגיע ל 1:19 אמיתי בתחנה בנסיעה משולבת עיר-פקקים-בינעירוני.

אליפות.20180328_224840.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי sidewinder
פורסם

צריכת דלק של רכב היברידי, מייתר את הגירסה ההיברידית.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
צריכת דלק של רכב היברידי, מייתר את הגירסה ההיברידית.
לגמרי.

וגם הרבה יותר פשוט לתחזוקה מאשר הגרסה ההיברידית. בנוסף תא המטען לא נתפס על ידי הסוללות.

פורסם
צריכת דלק בנסיעה בין עירונית בג'אז, בלילה , עם חלק מהזמן בפקק עקב עבודות בכביש. 3.7 ליטר למאה ק"מ.

דרך אגב ,הצלחתי להגיע ל 1:19 אמיתי בתחנה בנסיעה משולבת עיר-פקקים-בינעירוני.

אליפות.[ATTACH]502684[/ATTACH]

מגניב שיש לך את האפשרות הזו ברדיו.

אצלי היא לא עובדת :(

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אני חושב ממה שנאמר פה, שלאנשים גבוהים המרווח מקדימה לא טוב בגלל מגבלת מרווח הזזה של הכיסא, לי למשל היה המון מקום מקדימה ומרווח מעולה מאחור, אבל אני 1.70.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אשכרה , התפתח פה דיון שלם למה הגאז לא מרווחת כמו מכונית מנהלים.

נושא הבא למה רכבי מיני לא מאיצים כמו מכוניות ראלי !?

אני פתחתי את השרשור, בעקבות כך שקיבלתי את הרכב החדש וחוויותי ואחווה את דעתי על הרכב.

אני רואה לציין כל פיפס קטן ואולי זה יעזור לאחרים להחליט בהמשך איזה ומה ואיך להחליט לקנות רכב.

יכול להיות שרמת הבנתך או הציפיות שלך מרכבים הם שונים או יותר טובים משלי.

באופן אישי, אני רואה ברכב הזה קצת אכזבה.

לא ציפית לרכב ספורט או ראלי כדבריך, לא ציפיתי לרכב משפחתי או מנהלים.

אני חושב ששאר השרשור פה מאוד נחמד, מתפתח יפה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם
אני מאוד מאוד מקווה שיסכימו להחליף לי את הרכב הזה לרכב בעל מרווח רגליים יותר טוב.

תודה רבה.

מעניין איפה התקינו מערכת Movon אם זה אדי מערכות ?

פורסם
מעניין איפה התקינו מערכת Movon אם זה אדי מערכות ?

אני חושב שכן, לא ראיתי מדבקה או מידע בנוגע לזה.

אבל כפי שניתן לראות בתמונות, איכות ההרכבה פשוט...על הפנים, שברו את הפלסטיק ולא החזירו את הפלסטיקה למקום בכלל.

לא מפליא, הרי כפי שנהגים עצמם מזלזלים ברכבי ליסינג, גם המתקינים עצמם מזלזלים. (למרות שהם מזלזלים גם ברכבים פרטיים)

פרנקופיל מושבע!

פורסם

נסעתי שלשום לקריות, מהמרכז.

הגדרתי את הספידומטר B שיתאפס כל עת שממלאים דלק ובהתאם לכך, גם צריכת הדלק מתאפסת. (רק ב-B).

נסעתי מראשון לתל אביב ולאחר מכן נסעתי דרך כביש החוף לקריות, דרך העיר התחתית והכביש העוקף.

הנסיעה הלוך היתה ללא פקקים בכלל, רוב הדרך הייתי בקרת שיוט במהירות של 110-120 קמ"ש.

בהלוך עשיתי אותו מסלול כאשר נתקעתי בפקק מקיסריה עד מחלף נתניה.

כפי שניתן לראות עשיתי כמעט 300 ק"מ באותו יום והצריכה עמדה על 1:17.5

חשוב לציין שכמובן שהנסיעה הזו היתה בשישי, כאשר אין הרבה תנועה וגם עם מזגן.

2018-04-07 11.41.39.jpg

פרנקופיל מושבע!

• תוכן חדש...