Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבן שלי יונדאי שנת 97. הילוכים ידנים. הרכב עמד שנים רבות אצל חמי עד שנתן אותו במתנה לילד ורק אז (לפני כחמש שנים) הרכב התחיל לצבור קילומטראג'.

לאחרונה התגלתה בעיה של ריח רע שיוצא מפתחי המיזוג + סלסולי עשן דק. מוסך יונדאי נתן איבחון דרך הטלפון בעיה ב"רדיאטור הפנימי" (או בצינורות הפנימיים) והנחה אותנו קודם למלא מים ברדיאטור (אכן היו חסרים מים) והציע שני פתרונות:

היקר - פירוק דשבורד ותיקון מלא.

הזול - ניתוק הצינורות הפנימיים שבאים מהרדיאטור ובכך להשבית את החימום של האוטו בחורף.

אם הרכב לא היה שווה גרוש וחצי, הייתי אומר לבן שלי ללכת על הטיפול היקר. אבל הוא סטודנט וההוצאה הזו גדולה עליו.

האם יש המלצה לטיפול אחר?

פורסם

האיבחון של המוסך נכון וגם הפיתרונות אשר הציע המוסך מקובלים במקרה הזה.

לא מכיר פיתרון טוב יותר.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

סביר להניח שהאבחון נכון, יש נזילה מהרדיאטור חימום, והאדים הרעילים יוצאים מהפתחי אוורור.

קרה לי אותו דבר בחורף הקודם: https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?619911-%D7%A8%D7%99%D7%97-%D7%9E%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%A7-%D7%9B%D7%A9%D7%AA%D7%A8%D7%99%D7%A1-%D7%94%D7%9E%D7%99%D7%96%D7%95%D7%92-%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%95%D7%9F-%D7%A2%D7%9C-%D7%97%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D

סתם מסקרן, מה המחיר שרוצים ממך על החלפה של הרדיאטור?

עריכה אחרונה על ידי Avi135

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

• תוכן חדש...