Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תחשוב טוב טוב אם אתה רוצה גג רעפים (אלא אם התב"ע מחייבת זאת). מדובר בצרה צרורה מבחינת תחזוקה. שאל את עליית הגג שלי.

אם בכל זאת אתה רוצה גג רעפים נסה ליצור עליית גג - תשמש אותך כפינת עבודה או מחסן או אפילו פינת משחקים לילדים, ואם תתכנן נכון מבחינת גבהים גם תעלה מעט מאוד במיסים, כיון שהחלקים שמתחת גובה תקרה מסויים אינם מחוייבים בארנונה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 230
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

עם ענייני תקציב אני לא מתווכח ולהיפך, מעריך את זה שאתה יודע לא לדחוק את עצמך בכל מחיר. בניית בית יכולה בקלות להתחרפן.

לגבי גג רעפים, אמנם לי אין אבל להורים שלי יש בית בן 35 בערך, אין שום בעיה עם הגג אצלם. לפני כ-5 שנים החליפו ארגזי רוח וזהו.

אני כן מסכים שאם כבר עושים אותו, אז בהחלט לנצל את החלל שמתחת, זה פרייסלס.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• אחראי פורום
פורסם
למה לעשות את זה? ככל שהחלל יותר גדול ככה תצטרך מזגן חזק יותר ותפוקת חימום וקירור גבוהה יותר.

בדיוק. אמנם זה עניין של טעם אבל אני לא חושב שזה גם נראה טוב.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

חברים מצורפת סקיצה לא סופית שכן אני רוצה להגדיל בה את חדר הרחצה שינה וחדרי ילדים.

מיקום הסלון שונה הטלויזיה וכן נוספו מקומות אחסון.

אשמח להערות והארות

תודה מראש

https://ibb.co/i19hP7

פורסם

הרבה יותר טוב.

שתי הערות:

1. "שירותי האורחים" קצת מנותקים מהסלון - לא נורא.

2. המון חלונות במטבח. יש עם זה שתי בעיות: האחת - לא תוכל להתקין ארונות עליונים, כך שיחסר לך שטח אחסון. השני - אם זה צד הכביש תהיה עליך כל הזמן תצפית .לא טוב מבחינת פרטיות וגם פרצה קוראת לגנב (שרואה את כל "החפצים היפים" שצקשטים את הסלון.

ד"א - איפה אתה בונה? האם יש לך שטח אדמה לגינון? כיוון שאם כן, אתה צריך להכין גם לו תשתיות (כיור, חשמל ותאורה, השקיה, אולי גם גז).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שירותי אורחים צריכים להיות במקום מובן מבחינת מיקום...״ליד הכניסה״ כך שאם ישאלו ישר יבינו.

המון חלונות במטבח צודק. הם מופנים לדשא 200 מטר שטח משותף של הקיבוץ.

גינון? כל השטח מסביב לבית עד לסימון שטח )מסומן בעיגול קטן בכל פינה) זה שטח גינון...

אבל עוד מוקדם לתכנן צנרת וכו...

פורסם
שירותי אורחים צריכים להיות במקום מובן מבחינת מיקום...״ליד הכניסה״ כך שאם ישאלו ישר יבינו.

המון חלונות במטבח צודק. הם מופנים לדשא 200 מטר שטח משותף של הקיבוץ.

גינון? כל השטח מסביב לבית עד לסימון שטח )מסומן בעיגול קטן בכל פינה) זה שטח גינון...

אבל עוד מוקדם לתכנן צנרת וכו...

מסכים בנוגע לשירותי אורחים שצריכים להיות נגישים דרך החלל הציבורי.

בנוסף לא שמתי לב אם רשום מה הגילאים של הילדים, אבל נראה שיש הפרדה ובידוד מהילדים ויהיה קשה לשמוע אותם בלילה אם מדובר בילדים קטנים.

Suzuki Samurai 86

Suzuki RV50 87

Willys Pickup 61

פורסם (נערך)

שירותי האורחים אינם "ליד הכניסה" - הדלת שלהם נפתחת לפרוזדור של חדרי הילדים. אפשר לפתור זאת על ידי העברת הדלת לצד דלת הכניסה הראשית. אצלי יש מצב כזה, מקפיד על סגירת דלת השירותים, וכן הפתח מוסתר על ידי הדלת הראשית כאשר היא פתוחה, כך שאין בעיה אסתטית. עם זאת, אצלי מדובר בפרוזדור קצר, לא דלת שנמצאת מול המטבח או הסלון.

לגבי גיל הילדים - עד שהבית יבנה הם יהיו בני 3-4. אולי יהיה שלישי (?). החדרים שלהם טיפה מרוחקים, אבל אולי אפשר לפתור זאת באמצעים טכנולוגיים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

היום כבר משתמש במצלמה אלחוטית לילדים.

בעניי השירותי אורחים אחשוב על פתרון. מה גם שלא אהבתי את הפטיו (אשתמש בחלון לאיוורור לכיוון הגג שלי) וזה שאין לילדים פינת טלוויזיה ואז הם יקדחו לי בסלון שנמצא קיר לחדר שינה שלי

פורסם

לגבי שירותי האורים - נתתי רעיון, לא בטוח שהאדריכל יאהב.

לגבי פינת טלויזיה" - מאמץ מיותר. ממילא מהר מאד יהיו להם מכשירי טלויזה בחדרים - אם תרצה ואם לאו. הדור הנוכחי גדל עם מבחר גאדג'טים אישי גדול - מחשב, טלויזיה וגם טלפון בכתה א'.

• תוכן חדש...