Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב התקבל מיורוקאר אנגליה לתקופה של חמישה ימים נטו, הרכב היה חדש לחלוטין עם 3100 מייל על השעון.

מרכב 5 דלתות , מנוע 1.5 טורבו 165 כ"ס, גיר ידני.

במהלך חמישה ימים כיסיתי כ 1200 מייל עם הרכב עם צריכת דלק משולבת של כ 13 קמ"ל במגוון דרכים החל מכבישים מהירים ועד כבישי כפר נידחים , בטמפרטורות נמוכות החל מ 2- ועד 8 מעלות כאשר המזגן דלוק קבוע .

לטעמי הרכב מעוצב ואף יפה , חלק האחורי בגירסאת 5 הדלתות יכל לקבל סיומת חיננית יותר, תא המטען איכלס מזודה גדולה + בינונית ללא קושי ועם מקום למטען נוסף, מעט מעצבן הפתיחה דרך הסמל (מלוכלך) והדלת אינה קופצת מספיק ולכן צריך לדחוף אצבעות על מנת להרים את הדלת ושוב להתלכלך...

סביבת הנהג גרמנית לחלוטין, עיצוב נאה בהחלט , איכות גימור גבוהה , תיפורי עור יפים על הריפוד והדש , הרכב מורכב בצורה חסונה בהחלט , אני אהבתי.

המושבים עמוקים ונוחים מאוד, ניתן לכוון את ההגה לעומק ופנים \ החוצה , דבר אשר מאפשר תנוחת נהיגה טובה מאוד.

המנוע החדש נותן תפוקה טובה וליניריות לאורך כל הסקאלה , אין בורות , והרכב אינו מתקשה להאיץ גם אם שכחת להוריד הילוך ... המומנט נבנה במהירות והרכב אוסף מהירות בצורה טובה, אהבתי בהחלט.

הגיר אינטואיטיבי ( 6 הילוכים קדימה) , העברת הילוכים חלקה וברורה, ברכב הספציפי הייתה בעיה של ככל הנראה סינכרון של הילוך שני רק בהורדת הילוך...חייב לעיתים יד נחושה והפעלת כוח.

ההגה מדויק לטעמי ונותן לך מיקום מדויק של הגלגלים, חשוב במיוחד בכבישי הכפר הצרים.

הרכב על כבישי אנגליה היה נוח מאוד, ספיגת מהמורות טובה מאוד, ושקט בקבינה , לא בדקתי פיזית את המושב האחורי , אך הוא בהחלט נראה מרווח כיאה למשפחתית פול סייז.

בשוק התחרותי מאוד של המשפחתיות פול סייז (מנהלים אצלנו) הרכב לטעמי בהחלט אופציה ראויה , אם לרגע נטשטש את הילת הפרימיום של הפאסאט , האינסיניה היא ברת תחרות ללא שום רגש נחיתות.

בארץ לאור המחיר הגבוהה אינני צופה הצלחה לרכב עקב מוניטין עבר של המותג, אבל מי שבהחלט רוצה רכב איכותי ונמרץ עם מראה שונה וחבילה טובה של מנוע \ גיר לאינסניה יש בהחלט מה להציע.

OPEL.jpg

עריכה אחרונה על ידי CX25GTI

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

^

תודה רבה על הסקירה. זה בערך מה שאני אומר על האסטרה שלי, מכונית שלא נופלת מליאון\גולף ודומיהן בשום דבר מהותי, ונדמה לי שמאובזרת יותר ממתחרותיה, לפחות ברמת הביניים. "מגיע" לה להצליח הרבה יותר ממה שקורה בשוק (אפילו בליסינג לא רואים אותה). ליבואן הפתרונים.

פורסם

מעניין שזהו יצרן שאפילו לא ממליצים עליו כשאנשים מבקשים "יעוץ ברכישת רכב" אצלנו.

יש דיבורים רק על הOPC הקטנה וזהו בכללי.

גרמניה לא מוערכת , אולי?

פורסם

נהגתי על הרכב כאן בארץ, עם גיר אוטומטי. הרושם שלי שונה, ואולי זה תלוי בגיר האוטומטי של הרכב. את הרושם המלא אפרסם אחרי שהרכב ייבחן כאן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

נהגתי על המודל הקודם עם מנוע טורבו דיזל 2000 וגיר אוטומט

הרכב סוחב כמו קטר

קשה לי להאמין שמנוע 1.5 אוטומט יתן משהו דומה.

פורסם
נהגתי על המודל הקודם עם מנוע טורבו דיזל 2000 וגיר אוטומט

הרכב סוחב כמו קטר

קשה לי להאמין שמנוע 1.5 אוטומט יתן משהו דומה.

נהגתי על גירסאת הדיזל הבכירה עם מרכב סטיישן לפני כשנה בטיול משפחה בגרמניה, אין שום השוואה בין המנוע 1.5 ליטר לבין הדיזל 2 ליטר...

הדיזל קטר אמיתי עם חמישה אנשים ותא מטען מלא מזוודות עד הגג נסעה כאילו הרכב ריק מנוסעים ומטען, תאוצה ואיסוף מהירות מדהים ..., הדיזל בכמה רמות מעל מנועי הבנזין ללא ספק.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

זכיתי בכבוד להשכיר בחו"ל (אוסטריה) את האינסיגניה 2.0 דיזל המאובזרת ביותר - רכב מדהים, כוח בלי סוף, מרווח, מאובזר עד השיניים. שכרתי עשרות רכבים בחיי בקטגוריות של משפחתי ומעלה, זה המנצח אחרי תחרות קשה עם ה-DS5 דיזל.

אם רק הייתי יכול לקחת אותו איתי חזרה לארץ :lol:

ההשוואה היא לא לדגם 1.5 טורבו בנזין אלא לגרסה הבכירה יותר שהיא מרשימה מאוד אבל בעלת תמחור מופרך (החל מ-240).

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

• תוכן חדש...