Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגדרת מגדיל טווח Wi-fi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם במחשב יש כרטיס רשת אלחוטית שעובד עם תקן 802.1BN? אם כן, נסה להגדיר את הראוטר בסלון רק על התקן הזה ותבדוק אם אתה מקבל מהירות גבוה.

בעיקרון בתיאוריה אמור לעבוד טוב, אבל עם הניסיון שלי דווקא לא.

אף פעם לא יצא לי להפוך ראוטר למקלט אלחוטי ולמשדר אלחוטי (כלומר נקודה חמה). אולי למישהו יש ניסיון בתחום שיוכל לשפוך קצת אור.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ברשותך אתעלק על השרשור עם שאלה.

בסלון מחובר TP-link W9970 לטלוויזיה עם כבל רשת. בחדר אחר נמצא מחשב נייח, ואין לי דרך לחבר אותו באופן קווי כל הדרך לסלון. כן יש לי ראוטר של Edimax 6428. בהנחה ואני מחבר אותו ישירות עם כבל רשת למחשב הנייח, איך אני מגדיר אותו שיתקשר עם ה-TP-link שבסלון? Range extender?

תודה.

כדי שיאריכו את הרשת בצורה אלחוטית לשניהם צריכה להיות פונקציה שנקראת wds.

שם מכנעסים את פרטי ה mac של המכשיר השני או דרך site survey אם זה קיים.

בכל אופן אל תצפה למהירות גלישה טובה או ליציבות.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אכן, הרשת השניה תעבוד איטית מאוד יחסית לראשית, נסיתי את זה.ממליץ לקנות מתאמים לרשת חשמל ולחבר את המחשב הנוסף דרכם.

פורסם

מה הכוונה למתאם דרך רשת החשמל? כרגע חיברתי את הראוטר למחשב הנייח והגדרתי אותו כמגדיל טווח. עובד די בסדר, כמובן שלא כמו בסלון.

פורסם

יש מוצר שמאפשר להשתמש ברשת 220 וולט של הבית להעברת רשת.

אתה שם בשקע 220 וולט שליד הראוטר מתאם, מחבר אליו כבל רשת מהראוטר. בחדר אחר שם את המתאם השני בשקע 220 וולט שליד המחחשב ומוציא ממנו כבר רשת למחשב.

פורסם

אז אתה מתכוון למגדיל טווח? מה ההבדל בין מה שהצעת לאיך שזה אצלי כרגע? את הראוטר שלי אני יכול להגדיר כAP, BRIDGE, או מגדיל טווח. כרגע מוגדר כמגדיל טווח ומחובר ישירות למחשב.

פורסם
אני הבנתיי שמכשיר כזה עובד בבית שיש רק פזה אחת ולא תלת פאזות.
לא נסיתי את זה עם תלת פאזי. בחד פאזי עובד מציין.

גולף, אני מתכוון למכשיר שמשתמש בקווי רשת חשמל של הבית להעברת רשת אינטרנט. אתה מקבל חיבור קווי לכל דבר, לא חיבור אלחוטי.

כזה:

https://ksp.co.il/?select=.492.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=24869&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real=

• תוכן חדש...