Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קלאצ' מחליק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני חושב שהקלאץ' אצלי מחליק (ניסוי ברביעי)

מה שרציתי זה עצות אם כדאי לעבור לHEAVYDUTY

ואם יש סיכוי שאשבור גיר בגללו

או עצותלגבי היכן ואיזה קלאצ' להשתמש לדעתכם

למשל מי משווק את לוק בארץ?

תודה

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

כמה ק"מ כבר עשית על הקלאץ' הזה?

האם הוא מחליק עקב כך ששיפרת את ההספק עד כדי כך שהוא לא עומד בו :evil: או שזה עקב בלאי ?

אם האוטו סטנדרטי, ואתה לא מתכוון לשפר אותו משמעותית, לך על הקלאץ' המקורי.

יום טוב.

פורסם

LUKE מייצרים חרא של קלאצ'ים.הדוושה נהיית קשה אחרי חודש ויש סכנה לכבל קלאצ'.

אם הקלאצ' באמת מחליק,נסה להביא קלאצ' של AP-יש להם יבואן ישראלי,אבל הוא לא מביא משופרים.עדיין-מדובר בקלאצ' טוב שיחזיק די יפה כל עוד האוטו לא משופר חזק.

הקלאצ' המקורי בHGT מיוצר ע"י VALEO.הוא יכול להחזיק בערך עד 145 כ"ס,ללא התעללות.

השאלה היא גם איזה שיפורים יש באוטו.אם מדובר בקלאצ' שפשוט כבר הזדקן,והאוטו לא שופר מעבר ל"פילטר,צ'יפ אגזוז,אין שום סיבה לקנות משופר.זה עולה כמעט פי 2.

אם עברת 150 כ"ס ,אז יש בהחלט סיבה ללכת על משופר.יש לי לקוח שנוהג על HGT עם קמשפטים ומיצערות שהזמנו לו קלאצ' של HELIX ,כולל מעטפת,והוא מחזיק ממש יפה,אבל עלה כמעט 3000 שקלים.

בכל מקרה- השיקול פיננסי.אם יש מעל 150 כ"ס-לך על משהו משופר.אם מתחת,אין כל סיבה ,קח VALEO מקורי.

למרבה הצער,הקלאצ' נועד להיות הנק' החלשה בגיר,כך שאם תשפר אותו,למרבה הצער,משהו אחר ילך.אני אוכל עכשיו סרטים עם הגיר מאותן סיבות.

אני לא מוריד כוח בגלל שהקלאצ' מחליק (בן חודש) ואחרי שהוא הוחלף למשופר,תושבת הגיר התפרקה,וכבר שברתי גם דיפרנציאל...

לפעמים עדיף לוותר על כוח-מסיבות כלכליות גרידא.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אני מקווה שה106 שלך הבריאה מה3

הבנתי שהוא "נעלם" לך ביום ו' בדראג

בקשר לקלאצ'

אני זקוק למידע על מי ואיך לעניין הקלאצ' המשופר ואני יעריך עזרה

תודה

ד"א- מה תאמר על קלאצ' שנבנה בארץ עם חומר מחוזק יותר על בסיס שלי.?

פורסם

חצי שנה בערך על הקלאצ'

אבל יש לי הרגשה שעשו לי תרגיל מהחברה שקניתי את המכונית ולא החליפו אז קלאצ'

(תשובה ל206)

תודה

פורסם

אהלן איש.

השלישי יהיה בסדר. כל הזמן וא לא נכנס...ליסוע בלי שלישי ברייס זה קצת משביז..LOL.... נקרעה התושבת..זה הדבר היחיד שלא הוחלף עדיין בסביבות הגיר,כך שמן הסתם הגיע זמנה....

לגבי הקלאצ' המחוזק בארץ,שלא תעיז!!!!!! מדובר בחיזוק שבא על חשבון הקושי של דוושת המצמד-ובסופו של דבר גם קריעה של הכבל.יש לי חברים שעשו את זה.הקלאצ' מחזיק פצצה,הכבל נקרע מהר מאוד...אח"כ לך תחליף כבל עד הפעם הבאה שהוא ייקרע.

לגבי משופר-אתה יכול להביא רק דיסקה משופרת (בערך 2000 ש"ח) ואתה יכול להביא קלאצ' מלא (3000 ש"ח).

אבל כמו שנאמר,כל חלק משופר ילחץ על חלק שלא שופר..הפלטה משופרת? אז מיסב הלחץ לא יעמוד במומנט.שיפרת את שניהם? הציריות לא יעמדו בזה... הסינכרונים לא יעמדו וכו וכו וכו....

אין לי כ"כ מושג מה יש באוטו,אבל שוב פעם-אם זה לא משהו גדול,חבל על הכסף ועל הנזק שיגרם...

אם עדיין אתה מעוניין בקלאצ' משופר-נסה אצל יובל ב"ספארקו".הוא מביא AP RACING ו HELIX.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
קלאץ' מחליק אמור להסריח בטירוף?

מהניסיון הכפול שלי עם קלאצ' מחליק - אין ריח. פשוט לא זזים לשום מקום...

בפיאסטה שהלך לי הקלאצ' היא סירבה לעבור 60. פשוט שומעים את הטורים

עולים והמהירות לא זזה...

פורסם

אצלי יש בעיה שהתחילה עוד לפני כחודשיים וחצי, מידי פעם הקלאץ' מחליק ואני לא מדבר על כל נסיעה פעם ב... לדוגמא אתמול - נסעתי לזיקים הכל היה יפה בדרך חזרה הכל טוב, עצרנו באשדוד ובדרך לבת-ים מאשדוד אחרי איזה 5 דקות נסיעה הקלאץ' החליק, לא יכולתי לעבור את ה120 ולא משנה כמה שיחקתי איתו, בפעם הראשונה שזה קרה לי לא עברתי את ה50 אבל כבר למדתי איך לשחק עם הקלאץ' כמו שצריך...

בד"כ שהקלאץ' מחליק אני מחנה את האוטו לאיזה שעה ואחר כך הוא כמו חדש...

אני לא יודע מה זה - זה קלאץ' עם קריזות...

haters will hate

פורסם

מסריח ועוד איך מסריח, דומה לריח של נבלה! לא צוחק.

אבל עם מצמד מגיע לשלב הפצת הריחות - סימן שהיתעללו בו קשה(כנראה שהקלאץ מת ואכשיו הוא מסריח :D )

פורסם

מסריח ועוד איך מסריח, דומה לריח של נבלה! לא צוחק.

אבל עם מצמד מגיע לשלב הפצת הריחות - סימן שהיתעללו בו קשה(כנראה שהקלאץ מת ואכשיו הוא מסריח :D )

ריח של נבלה מתכתית גופריתית ביצתית סרוחה.....

משהו מפחיד....

בכל אופן הוא מת כבר ועכשיו כל לחיצה קטנה הוא מסריח....

יובל.

• תוכן חדש...