Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית סופר מיני חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

מחפש עבור האשה רכב סופר מיני עד סביבות 95000 ש"ח.

לא סגור אם חדש מהחברה או מחברת יד 0 .

היא נוסעת ביום סביב 50-60 ק"מ.

מתלבטים בין מזדה 2 , שהיא נורא צפופה , אולי C3 וגם בא בחשבון איביזה החדשה.

בקיצור פתוחים להצעות.

חשוב לנו הנוחות והיציבות של הרכב , וגם שיהיה חסכוני במידה.

תודה,

פורסם

זה מגזין שאני די סומך עליו מכתבות קודמות שקראתי,

נראה כאן שאביזיה עדיפה אולי הC3 טיפה יותר נוחה,

https://www.parkers.co.uk/seat/ibiza/

https://www.parkers.co.uk/citroen/c3/

כל הרכבים החדשים מאבדים מערכם מהר, אך חשוב שתדע שירידת הערך של הצרפתיות ממש כואבת והיא חדה הרבה יותר מהשאר, השוק שלהם השתפר מהעבר, אך עדיין לא ברמה של רכבים כמו האיביזה שהרבה יותר סחירה.

כנ"ל לגבי הגיר של האיביזה, הDSG כנראה עבר גם כן שיפור משמעותי מהעבר והיום לפחות לפי מה שאני שומע מקוליגות, אין תקלות בכלל בגירים האלה.

אם היא אוהבת יציבות וניהוג ובכלל כחבילה, לדעתי האיביזה עדיפה.

פורסם

מבחינת נוחות הסיטרואן אחת הנוחות מבין הסופר שיצא לי לנסוע.

היא מאובזרת, מעוצבת וחזקה. מה שכן יש בתחילת נסיעה רעידות וחא תמיד יציאה חלקה מהמקום, חלק מאנשים הרגישו את יותר וחלק פחות שימו לב לזה בנסיעת מבחן, יתרון נוסף הוא 5 שנות אחריות.

האיביזה גם רכב טוב מאוד, מאחור מרווח, בטיחותי וחזק, הגיר לדעתי עובד חלק יותר, המושבים עם תמיכת צד טובה יותר אבל הרכב מרגיש נוקשה יותר.

רכב קצת שונה היא הסוזוקי איגניס שתשאיר עודף מהתקציב שלכם, היא חיסכונית, נוחה ומרווחת למרות שחיצונית לא ניראית כך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הכי חכם ללכת לסוכנוית להתרשם ולערוך נסיעת מבחן קצרה, ההחלטה תגיע ממקום נכון יותר מאשר מההעדפות הפרטיות של החברים השונים כאן.

פורסם

תנסה גם את הקליאו נראה שהיא הולכת חזק היום אפילו עקפה את האיביזה במכירות סופר מיני , דרך ה0 ק"מ היא מתומחרת ב 78 שזה מחיר לא רע בכלל

פורסם

ב78 זאת גירסת הlife הלא מובזרת.

הקליאו לדעתי פחות טובה מהאיביזה והסיטרואן.

היא גם נוקשה יותר מהסיטרואן ומזכירה את האיביזה אבל באיביזה מושבים תומכים יותר ומאחור מרווח עדיף.

בטיחות עדיפה באיביזה וגיר נעים יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האיביזה עדיין לא מוצעת במסלול 0 ק"מ ומתומחרת אצל היבואן ב 90 לגרסה הלא מאובזרת ו 99 לגרסת הסטייל . הבדל של 12 ו22 אלף ביחס לקליאו... השאלה האם במחיר הזה עדיין עדיף לרכוש איביזה במיוחד אם ישנה אפשרות שהרכב הנ"ל יגיע למסלול ה 0 ק"מ מאוחא יותר וויתומחר משמעותית יותר זול מהיום..

פורסם

הייתי בודק אם בפועל האיביזה עדיין נמכרת במחירי השקה.

פורסם

קודם כל בכלל לא ברור לי שהמאזדה 2 צפופה יותר מה-C3 - דף הנתונים מספר סיפור אחר.

הייתי שוקל את היאריס.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היאריס יקרה לתקציב כחדשה וב0 ק"מ מוצעת רק גרסת SOL שקודם כל אינה מגיעה עם מערכות הבטיחות המקוריות, אלא עם מובילאי ופחות מאובזרת באופן כללי מגרסת הסטייל הלא מאובזרת יותר מידי גם ככה. לדעתי, עסקת 0 ק"מ לא כדאית במקרה הנ"ל בטווח הקצר וכנראה שגם לא לטווח הרחוק.

הייתי בודקת את האיביזה (אם יש אופציה ל3 שנות אחריות מלאה) וC3 כחדשות ומאזדה 2 עם קליאו ברמת הגימור הגבוהה יותר כ-0 ק"מ.

לא חושבת שיש מקום לנפילה בין הדגמים הנ"ל, יותר עניין של התאמה להעדפות האישיות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

את האמת באם לא נוסעים מאחורה אנשים הרבה(מכיוון שאין חלונות חשמל מאחורה ולא מאוד מרווח) הקליאו LIFE מתומחרת ב0 קילומטר במחיר מעולה - הרבה רכב ביחסית לא הרבה כסף(77,000 קילומטר לפי חלק מאתרי ה0 קילומטר) דאגו לפחות או יותר מה שצריך נהג בודד ברכב(מערכת עם שליטה מההגה שתומכת בBT עם סטרימינג והעברת שירים בטלפון דרך השליטה מההגה,AUX,USB, ובקרת שיוט) ובגירסא אחרי המתיחת פנים דאגו לעיצוב מחדש של הדשבורד(שנראה כבר דומה לגירסא המאובזרת) ולמערכת סטייל שיש בטווינגו עם בספר טלפונים ויומן שיחות בעברית - כמובן שהמנוע-גיר מצויינים במחיר שלה והמושבים מקדימה פשוט מעולים לטעמי.

מהצד השני, האיביזה מודרנית יותר משמעותית מהקליאו הקצת מזדקנת - אבל לא קיימת ב0 קילומטר ועולה יותר כחדשה ולדעתי המושב שלה(גם של החדשה) פשוט לא נוח לי.

צריך לקחת בחשבון לגבי ה2 שהגיר הכפול מצמדים הוא פחות נעים בנסיעה עירונית\פקקים וכמובן בגלל שהוא יותר מורכב יש סיכוי גבוהה יותר לתקלות.

אישית, הייתי גם בודק את המאזדה 2 ברמת הגימור השניה(דיינמיק) היא אופציה מעולה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מניסיון אישי עם רוב הקטנות, הרנו זריזה ומהנה לנהיגה, אבל מזגן מאוד לא מספק, איכות בניה לא להיט, הפיג'ו מאוד ספורטיבית, תנוחת נהיגה לא כ"כ נעימה לגבוהים, הונדה ג' אז ממש מרווחת ונעימה לנהיגה, רק הגיר הרציף מוציא כל חשק לנהוג בא. הטויוטה ממש לא תחרותית, לא נהגתי בעשרים שנה האחרונות ברכב כ"כ לא יציב, ומיושן בהגשה שלו, לדעתי, זלזול בלקוח.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

כדאי לשים לב שגם ה-c3 שמוצעת באתרי ה-0 קילומטר הינו דגם מוזל שנועד לחברות ליסינג והשכרה (אפשר לזהות אותו לפי זה שאין להם איירבאמפ בצדדים).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...