Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדמה לי שזה מהשנה ה-16 (אחרי 15 שנה).

בכל מוסך מכונאות יבדקו את מערכת הבלמים תמורת כמה עשרות שקלים וינפיקו אישור. במידה וידרש טיפול/החלפה, יינתן אישור רק לאחר הטיפול.

פורסם

יש לי בבעלותי שני רכבים לשניהם עשיתי טסט לאחרונה

רכב אחד 2003 לא היה צריך

הרכב השני 2002 היה צריך

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם

אני באמצע השנה (2017 ביולי) עברתי טסט לרכב 2001 מבלי שנתבקשתי להציג אישור ממוסך, אבל יכול להיות שזה מקרה נקודתי.

בכל אופן, מוסך ידידותי ליד הבית הוציא לי בעבר אישור בלמים בעלות של 50 ש"ח. הייתי אומר שהמוסך שהיית בו לפני חודש ופרק את הקאליפר, יוכל להוציא לך את האישור ללא תשלום.

האישור מונפק בכל מוסך מורשה משרד התחבורה, ורק שם.

פורסם
או שזה החל מ2019?

שאלה נוספת - כמה עולה והיכן ניתן להשיג את האישור?

לא צריך ב 2018, כן יהיה צורך ב 2019.

אישור בלמים - בכל מוסך למכונאות מורשה משרד התחבורה, חתימה על טופס יעודי עם מספר רישיון עסק. לרוב גובים 150 ש"ח.

פורסם

עשיתי טסט לרכב משנת 2001 בתאריך 9/3/2017 וכן התבקשתי להציג אישור בלמים

מחירים נעים בין 0 ש"ח ל-200 ש"ח.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

לוקחים את שנת הייצור של האוטו ומוסיפים 16.

מה שיוצא, זו השנה הראשונה בה יהיה צורך להציג אישור בלמים בטסט.

2003+16=2019.

מה שקובע זה רק שנת ייצור שרשומה ברישיון, לא תאריך עליה לכביש. יש מכוניות מודל 2003 שעלו בסוף או אמצע 2002, עדיין מחשבים לפי שנת ייצור שרשומה ברישיון, זאת אומרת 2003 במקרה זה.

פורסם

מתעלק כאן על השרשור.

הרכב שלי שנת יצור 2003 אבל עלה לכביש במאי 2002 (ביטלו כבר את השיטה המפגרת הזו כבר נכון?)

יש לו טסט השנה באפריל.

מה גזר הדין?

מסרב לחתום:evil:

• תוכן חדש...