Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפסח הקרוב זוגתי שתחיה ועבדכם הנאמן רוצים לטוס לויאטנם.

אני מסתכל על כל מנועי החיפוש של הטיסות ודי מקבל פיק ברכיים. אלה עוצרים בעיר שנשמעת לי מאוד מוכרת מאייטמים חדשותיים על דעאש, עם אלה נטייל 45 שעות ויש סיכוי של 7 מתוך 10 שאת המזוודות שלנו ישלחו להונולולו כי למישהו זה נשמע כמו "האנוי", אצל אלה הזכרון האחרון שלי מטיסה כלל מטוס שמנפנף (אשכרה מנפנף) בכנפיים, ואחרונים חביבים מוכרים שוקולד בטיסה וגובים מחירים כאילו אנחנו טסים לירח.

אז מה ההמלצות לטיסה ליעד אקזוטי שכזה? ואילו חברות תעופה עושות את המסע בגבורה?

אאיג'ן היוונית (עם עצירה בדוחה, קטאר) ומעבר לקאטר איירווייז, אארופלוט עם הטיוליות המעופפות שלהם? אליטליה שלא יודעים מאיפה ממריאים ומתי נוחתים? או אל על השוחטים, אבל כשרים?

אני די אובד עצות, ואם לא נקבל החלטה בזמן הקרוב אני כנראה אמצא את עצמי קבור בגינה מאחורי הבית.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

אין לי ניסיון עם טיסות לוויטנאם, אבל התאור שלך מתאים לשיטוט ב-skyscanner.

האתר הזה שנוא עלי כיוון שהוא מציע כל מיני קומבינציות הזויות.

אולי תעלה את ההצעות הקונקרטיות שעליהן חשבת?

מכל מקום - הייתי בודק כמה חברות שעליהן חושבים פחות, כגון CX HU AY (לגבי HU עליך לבדוק אם אתה זקוק לויזת מעבר בסין בשני הכיוונים, לגבי HU ו-CX להביא בחשבון שמדובר בקונקשנים בשדות ענקיים וצריך להביא זאת בחשבון בתכנון הזמן).

ומתוך סקרנות - מה זה "מטוס מנפנף בכנפיים"? ומהו יעד המקושר לדאעש?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קטאר זה יותר חמאס.

ומהתיאורים שלך עדיף כבר לנפוש בירוחם. או להיקבר בגינה, כמו ההצעה של אישתך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

עוד דבר חשוב - כל הטיסות למפרץ הפרסי החביבות על הישראלים (DOH ו-DXB), ושנעשות שלא דרך עמאן (או קהיר), עוברות מעל איראן, דבר שמבחינתי הוא big no no (וצריך להוסיף שכל הישראלים שהכרתי שעעשו קישורים במפרץ הפרסי היו ערבים, אבל אולי אני לא מכיר מספיק אנשים). אני הייתי בודק את נתיבי הטיסה של כל הטיסות מאירופה למזרח לפני שהייתי בוחר, מודא שאין סיכון של נחיתת חירום באיראן, אפגניסטן, פקיסטאן ועוד כמה מדינות לא סימפטיות.

איך בודקים: נכנסים ל-flightradar24, מקלידים בתיבת החיפוש את מספר הטיסה ובודק את הנתיבים בהיסטוריה (בשביל היסטוריה של שבוע אחד לא צריך לשלם). אפשר גם ב-flightaware, אישית אני פחות אוהב אותו.

לגבי השוחטים הכשרים -טסתי אתם השנה להונג קונג וחזרתי מבייג'ינג (כרטיס במסגרת קבוצה מאורגנת) - סה"כ הייתי מרוצה. תביא בחשבון שאנחנו חיים בעידן שחוץ ממחלקות ראשונות ועסקים כל המטוסים הם קרונות בקר, ודווקא ה-772 ו-763 של אלעל יחסית מרווחים (יחסית, כן). לפני חודש ישבתי פעמיים 7 שעות פלוס במושבי ה-"30 של WOW, ובסוף גם הייתי צריך לקנות תחתונים וגרביים כיון שהמזוודות שלי לא הגיעו לרייקיאויק. הבונוס היה מקרי לגמרי - תצפית בזוהר הצפון מגבה 30000 רגל (ומתברר שזה היה רק אות פתיחה לחודש משוגע לכל מי שהיה בצפון הרחוק).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מנסיון, להזמין כרטיס תל אביב-בנגקוק דרך רויאל ג'ורדניאן המדהימים (10-11 שעות לבנגקוק עם הקונקשן בעמאן, בדיוק כמו אל על) ומשם טיסת פנים BKK\DMK להאנוי, לרוב טיסות זולות וזמינות (קח טווח בטחון של 6-7 שעות שכן זו טיסה בין לאומית ורצוי להיות שעתיים לפני בשדה, בנגקוק פקוקה רוב הזמן אם אתה צריך להחליף שדה תעופה ועל כל מקרה בו יהיה דיליי בטיסה מעמאן).

עריכה אחרונה על ידי Charge

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

זה אולי קצת מופרך, אבל אם תחליט על הטיסות של הביוקר, ל-korean air יש טיסות ישירות מת"א (לסיאול כמובן, לא לויטנאם)

החסרונות העיקריים (מעבר למחיר) הם פחות גמישות בתאריכים וקונקשן פוטנציאלי ארוך בסיאול.

היתרונות הם שמדובר בחברת תעופה מצויינת, שפעם אחרונה שבדקתי לא עוברת מעל איראן ובטח לא עושה קונקשן במקומות שסוכני מוסד מעדיפים, שיש רק קונקשן אחד, ושבדרך חזרה יש סיכוי שתקבל קימצ'י! (רק בשביל הקימצ'י הייתי טס איתם).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
הבונוס היה מקרי לגמרי - תצפית בזוהר הצפון מגבה 30000 רגל (ומתברר שזה היה רק אות פתיחה לחודש משוגע לכל מי שהיה בצפון הרחוק).

לא היה לך ״בונוס״ מסוים גם בטיסה לסין?

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

בנוגע ל "טיוליות" של איירופלוט, הם משתמשים ב 777-300 ו A330-300 לטיסות הארוכות. יותר טוב מכל דבר שיש בהיצע הנוכחי של אל על (חוץ מצמד ה 787), המטוסים שלהם בכללי בני פחות מ 10.

בתכלס, יש יותר חברות שכן כדאי לטוס איתן מאשר שלא, ותמיד יש את האופציה ה "קרובה לבית" שנאמר, RJ.

פורסם (נערך)

פיקה - אני לא מכיר את מטוסי אירופלוט מבפנים, אבל לפחות מבחינת סידור המשובים ב-777 דווקא אלעל עדיפה (9 מושבים לרוחב באלעל לעומת 10 באירופלוט).דווקא ב-787 אלעל בחרה בתצורה צפופה, אבל, כפי שכתבתי קודםף כך כל מחלקות התיירים היום. זה דווקא יתרון של מטוסים יותר ישנים (במקרה של לעל 777 ו-767).

חן, ציינתי את ה"בונוס" בטיסה של WOW בתור הדבר הטוב האחד שבאופן אקראי היה לי בטיסה הזו, ולא הזכרתי איך כל הנוסעים שישבו בחלקו הימני של המטוס פחות או יותר נשכבו על אלה שמשמאל כדי להציץ מהחלונות. הדבר הטוב האחד הנוסף היה שה-A321NEO יחסית שקט (מבחינת רעש מנועים. ליידיעת מי שמחפש טיסה זולה לקנדה או לאר""ב וחושב להנות מהמחירים המוזלים של הקישור ברייקיאויק - הן WOW והן איסלנדאייר (שאינה טסה ארצה) מבססות את המודל הכלכלי שלהן במדה רבה על טיסות זולות בין אירופה לארה"ב עם קישור שם.

פורסם

כיון שאני לא מצליח לערוך אני רוצה להשלים את הפסקה האחרונה שלי: הטיסה ב-WOW היתה צפופה ומאד לא נוחה למרות שמדובר במטוס חדש לגמרי - נכנס לשירות ביוני 2017 - וכמובן פרשת המזוודות שנשארו בתל אביב (זה קרה פעמיים באותו שבוע), אשר עדיין מכה גלים בקבוצות הפייסבוק הרלוונטיוות.

פורסם
חן, ציינתי את ה"בונוס" בטיסה של WOW בתור הדבר הטוב האחד שבאופן אקראי היה לי בטיסה הזו.

הכוונה שלי הייתה שגם בטיסות לסין (לא בטוח לגבי וייטנאם) יש בונוס מסוים: המטוס עובר מעל ההימלאיה!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

שלילי. בטיסות מתל אביב מגיעים מצפון. שליש הטיסה זה חציה של סין.

פורסם

חבל שנזכרת מאוחר מידי מבחינת הטיסה. צריך לזכור - טיסות לפסח מזמינים לפני ראש השנה. טיסות לתקופת ראש השנה\סוכות מזמינים לפני פסח. ממה שראיתי, הטיסות של איירופלוט עדיין אפשר למצוא בפחות מ-1000 דולר. לצערי, מחירי הביזנס מתחילים ב-2500, כי בהחלט היתי שוקל לטוס ביזנס למרחק כזה...

• תוכן חדש...