Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה

עשיתי נסיעות מבחן קצרות . זה לא מספיק כדי להרגיש עוצמה של רכב ונוחות. אעשה סיבוב שני עם בקשה ליותר זמן . 20 דקות זה לא רציני לחוות רכב בהקשרים הללו.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יכולה לומר לך את התרשמותי. עשיתי נסיעות מבחן על יאריס, סוויפט, הונדה ומאזדה 2.

היאריס חמודה אבל הרגישה לי קטנה ולא נוחה

סוופיט - נהגתי מספר פעמים על הדגם עם מנוע 1400 - מעולה, זריזה, לצערי לא מייצרים יותר. מנוע 1200 הרגיש לי שהיא לא סוחבת

הונדה - הרגישה לי כבדה מאוד, יציבה, קצת "זקנה"

מאזדה 2 - נפלתי שבי, הכי מלהיבה, זריזה, כיפית לנהיגה. וגם הכי יפה! יש לה 2 חסרונות, בעצם 3. קצת צפוף מאחור, 3 מבוגרים יתקשו לשבת. הבאגאז' קצת קטן ועמוק, לא הבנתי למה הוא עמוק. ו..המחיר....אההה..

פורסם
איזה 4 התכוונת?
אלו שאדידס3 דיברה עליהם. ג'אז, סוויפט, יאריס, 2.

אבל גם הצרפתיות בסדר. באמת.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

למזדה 2 יש כמה חסרונות למרות שהיא אופצייה- באמת מה שציינת אבל בכל מקום מדברים על צריכת דלק נורא גבוהה יחסית לאחרות בקטגוריה אני מדברת על 8 -10 לליטר במשולבת. ודיברתי עם נהגים ועם חברת השכרה.היא אכן צפופה וגם הגג נמוך לנהג . ישר מרגישים. היא הכי פחות מרווחת מהיתר. הבגאז לא גדול אבל גם של היאריס קטן יחסית.

ויש ירידת ערך עצבנית לה וליאריס יחסית לסוויפט... אולי מזדה 2 נמכרת פחות לליסינג והשכרה כי ניסיתי להשכיר ואמרו לי שאין את החדשים במקומות שהייתי.. ואז הערך אולי יותר ישמר.

אגב מזדה אותו מחיר כמו יאריס וגאז.

חשוב לי לא להרגיש מתועפפת ברוח בכביש 6 או כביש מהיר ברוחות או בכלל. שהרכב ירגיש יציב. נכון חבל שמביאים מנועים חלשים. גאז וסוויפט יש עם מנועים חזקים יותר בחול וזה היה יכול להיות תענוג ובחירה פשוטה ביותר . כנראה אינטרסים מסיבות שונות של היבואנים.

עריכה אחרונה על ידי medriving
פורסם (נערך)

היי,

אני אתרום לך קצת מהניסיון שלי עם הטויוטה:

ברשותי יאריס 2015 שנתיים על הכביש,משמש אותי לנסיעה של 30 קילומטר לעבודה כל יום ומדי פעם נסיעה קטנה למרכז.

על המד 30000 ק'מ.

הרכב נוח לטעמי,לצורך העניין נסעתי עם חבר שברשותו הונדה סיויק האצ'בק 2009 נסיעה מהצפון למרכז ונשבר לי הגב פשוט קיללתי את הרכב שלו,מרגישים כל אבן על הכביש,לאחר שחזרתי מהנסיעה ועליתי על היאריס הייתה לי אנחת רווחה ורציתי לנשק אותה פשוט עולם אחר.

לא רכב צרפתי אבל יותר נוחה מההונדה זה בטוח.

הרכב זריז,חסכוני ליטר ל14 קילומטר בנסיעה רגועה, לא מרגיש חזק ביחס למתחרות אחרות כמו מאזדה 2 לדוגמא,או מתחרות עם מנוע טורבו.

הרכב עד עכשיו מפגין אמינות מופתית ואני מאמין שיפגין גם בהמשך,הרכב סחיר מאוד.

הגיר הרציף מרגיש כמו גיר אוטומט לכל דבר מלבד הרעש בעת סחיטת הדוושה.

עריכה אחרונה על ידי -Efraty-
פורסם
היי,

אני אתרום לך קצת מהניסיון שלי עם הטויוטה:

ברשותי יאריס 2015 שנתיים על הכביש,משמש אותי לנסיעה של 30 קילומטר לעבודה כל יום ומדי פעם נסיעה קטנה למרכז.

על המד 30000 ק'מ.

הרכב נוח לטעמי,זריז,חסכוני ליטר ל14 קילומטר בנסיעה רגועה, לא מרגיש חזק ביחס למתחרות אחרות כמו מאזדה 2 לדוגמא,או מתחרות עם מנוע טורבו.

הרכב עד עכשיו מפגין אמינות מופתית ואני מאמין שיפגין גם בהמשך.

הרכב סחיר מאוד לא פעם עצרו אותי ושאלו אותי אם הרכב למכירה.

הגיר הרציף מרגיש כמו גיר אוטומט לכל דבר מלבד הרעש בעת סחיטת הדוושה.

תודה רבה!

זה רכב 1300 סמק לא 1500 .. לפני המעבר למנוע 1500... ואולי גם להגה קל נורא

יוצא לך ליסוע על כביש בין עירוני?

שמעתי שיש לטויוטות הרבה ריקולים לתיקונים מהחברה. האם ידוע לך משהו על זה?

פורסם

הספארק היא מיני.

מהדגמים שציינת נהגתי ונסעתי על היאריס ועל ההונדה ג'אז, במאזדה 2 ובסוויפט רק ישבתי.

יאריס- לא נוחה בנסיעות ארוכות ,במיוחד לא בתנועה עירונית שהמתלים עסוקים, וגם המושבים דיי על הפנים.

איכות פנים בינונית ומטה ,בחדשה יש בגיר דימוי הילוכים שעוזר (להיברידית טרום מתיחת הפנים אין והיא צורחת בעליות) ה1.5 החדש טוב יותר ומרגיש בריא ביחס למנוע אטמוספרי ויש מערכות בטיחות אקטיביות (חוץ מהסול שלא שווה לדעתי את הכסף), אישית ממש לא התחברתי אליה.

ג'אז - לא זריזה, מאוד מרווחת לאורך , גם יש מערכות בטיחות ותא מטען בין הגדולים בקטגוריה.

מאזדה 2 אכן פחות מרווחת ותהיה פחות חסכונית מהיאריס והג'אז עקב גיר אוטומטי רגיל לעומת רציף ביאריס ובג'אז. היתרון של האוטומטי הרגיל זה שהיא הרבה יותר זריזה בזכותו.

פורסם

אכן מנוע 1300,ההגה מרגיש במשקל הנכון אבל לא מעביר פידבק ביחס למאזדה 2 לפי דעתי.

להוריי יש מאזדה 3 2011 וההגה נהדר לכל הדעות.(ד'א אוטו צמא מאוד)

לא יצא לי לנסוע על היאריס החדשה 1500,אז לצערי אין לי מושג איך ההגה מרגיש.

פורסם

זה ממש עצוב שמאזדה זוללת. לי דווקא אמרו על היונדאי I20 שלי שהיא זוללת ולדעתי לא... אם היא נחשבת זוללת אשמח לעבור למאזדה.

לי אישית חשוב אוטו זריז, אמין ואם אפשר חסכוני בדלק.

פורסם (נערך)

יונדאי הורדתי מהפרק מזמן I20 כי היא עולה 20000 שח יותר מכולם. משהו הזוי ולא ברור.

הגאז נורא נורא מרווחת אבל גם נוחה. הניראות שלה של וואן ומרתיע. אבל באמת מאובזרת מאד וחסכונית. החסרון בנסיעה הקצרה בתוך עיר ומעט בבין עירוני שמרגישים תנועת רוח מציקה .. לא יודעת אם מייצג חווית נהיגה.. ומשהו בנתינת גז בתחילת נסיעה ומהירויות נמוכות היה שונה ולא ברור. תהיתי איך ניתן לעקוף או אם צריך תנועה מהירה לזוז לכיוון מסוים. ובכלל .שוב, נאמר לי שמדובר על מנגנון שחוסך דלק בין 0 ל 30 קילומטר מהירות ולכן היא ככה. זה המוכר אמר.

האם תיבת הילוכים רציפה היא בהכרח פחות זריזה עבור הרכב מאוטומטית ויותר חסכונית? שמתי לב גם שיש קצת קפיצה למשל בשברולט ספארק - עם תחילת נסיעה. אבל היא שד.

לא חווה בעיית זריזות ביאריס. קצת באמת מרגישה קופצנית.. אבל לא נסעתי בה מספיק. ואני כאמור עם דגם 1300 בהשכרה

עריכה אחרונה על ידי medriving
פורסם
איזו צריכת דלק נחשבת זוללת עבורך?

היונדאי נחשבת לזוללת כי יש לה גיר מיושן עם 4 הילוכים בלבד.

סוויפט 1490 סמק הייתה כ 13 נסיעה משולבת. היום רובם בקטגוריה מדברות על מעל 20 קילומטר לליטר. אני מניחה שבפועל זה סביב 14-16 משולב. מזדה נמוכה יותר. לא יודעת בדיוק אבל ממה שהבנתי מכמה גורמים היא זוללת יחסית לאחרות סביב 10

פורסם
זה ממש עצוב שמאזדה זוללת. לי דווקא אמרו על היונדאי I20 שלי שהיא זוללת ולדעתי לא... אם היא נחשבת זוללת אשמח לעבור למאזדה.

לי אישית חשוב אוטו זריז, אמין ואם אפשר חסכוני בדלק.

אני לא יודעת על כיום כי לא התעמקתי ביונדאי עכשיו לצורך קנייה אבל היא הייתה זוללת ממה שנאמר לי בעבר.

• תוכן חדש...