Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כתבתי בתחילת השרשור. אכתוב שוב-

מחפשת רכב חדש. סופר מיני. הייתה לי סוויפט מהמודל של 1490 ספק. הייתה אמינה ובסדר גמור בנהיגה בסהכ . הלכה בתאונה.

חשובים לי מספר דברים- אמינות של הרכב ועלויות אחזקה נמוכות. הכי חשוב. קונה לטווח ארוך.

נוחות נהיגה. מרגישה יציבה על הכביש לא נמרחת. מושבים נוחים לגב וצוואר. בקיצור טובה גם לנסיעות ארוכות וגם לקצרות.

הבנתי כבר את הדגמים היפניים האופציונליים. היאריס איתה אני עכשיו בהשכרה אמנם 1300 סמק .. מרגישה מעט קפיצית ומשהו לא נח במושב לאורך זמן.. גם ההטיות שעשו במכוניות למשענת הצוואר והראש שבולטות קדימה זה פשוט אסון ולא נח. החומרים מרגישים קצת זולים- דלת חורקת כזאת וגיר שלא נראה לי שמחזיק שנים.. חוץ מזה בסהכ בסדר. אז בדילמה לאור הנל.

מזדה וגאז כתבנו פה על היתרונות והחסרונות.

הנטייה הראשונה שלי הייתה לסוויפט כי היה לי רכב כזה אבל הוא השתנה . לא יודעת כמה זה קריטי אבל בנהיגה קצרה הרגיש לי מתאמץ. והמושבים לדעתי פחות נוחים לי.

שאלת השאלות כמה הרכבים המתאמצים האלה(גיר כנראה ואולי נפח מנוע קצת יותר קטן?) שזה בעיקר ממה שניסיתי הסוויפט והגאז במיוחד באמת יהיו לי נוחים לנהיגה ויחזיקו שנים מעמד. נפח מנוע יותר קטן. כמה הוא באמת התייעל כשהוא הוקטן למשל בסוויפט מ 1490 ל 1240. כמה איבד מהכח של עצמו. היאריס גם רציפה והיא יחסית סבירה מבחינת תחושת מאמץ.

כיוון שנהיגות המבחן נורא קצרות אני הולכת עכשיו על נהיגות ארוכות יותר כדי שיתנו לי תשובות.

לא עפתי מאף רכב. הייתי שמחה אם היה רכב שהוא גם מרווח ונח וגם עם עוצמת מנוע טובה יחסית, שיחזיק לאורך שנים. אני מסכימה שהטכנולוגיה משתנה והבנתי שהרבה קשור לאיכות הסביבה. אז על מה מכל זה כדאי ללכת שיחזיק מעמד וישרת נסיעות טובות ? אני גם מאמינה שהשנה יגיעו כמה דגמים חזקים יותר כי אנשים ירצו את זה. למשל סוויפט ספורט טורבו. והונדה 1500 במקום 1300. אבל זה כנראה יקח קצת זמן ולא יהיה עכשיו.

בזמנו ישר קניתי סוויפט. הייתה בין היפות עיצובית ובין החזקות והאמינות בסדר הגודל של המחיר אז.

עריכה אחרונה על ידי medriving
  • תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן, קראתי את השרשור - אני חושב שהשיח בשרשור איבד את המטרה שלו, לדעתי הפחד שלך מאירופה הוא קצת מוגזם ומדובר ברכב חדש - לרוב אם תהיה בעיה כלשהיא לא עלינו היא תופיע בתקופת האחריות(מגיר כפול מצמדים כן הייתי נמנע באם מפחידה אותך מאוד אמינות).

ובכל זאת המאזדה 2 היא אחת הסופרמיניות המוצלחות בשוק לטעמי(גם אם מכניסים את האירופאיות), הc3 מגיעה עם 5 שנות אחריות לשקט הנפשי וגם רכב מצויין(אם תתגברי על הפחד) ואם המרחב בפנים הוא ממש חשוב הגאז׳ יכולה להיות אופציה טובה במחיר של ביצועים פחות טובים.

לגבי היאריס? ספציפית מדובר לדעתי ברכב נחות, כשבאתי לבדוק אותה בזמנו בדיוק מהסיבות שכתבת פסלתי אותה במיידי.

בכל מקרה, לא משנה באיזה טכנולוגיה או רכב תבחרי תקלות ובעיות ביצור יכולות להיות עם כל רכב גם אם הוא יפני וחדש.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אם אני אענה לך זה יהיה לחזור על החסרונות של המזדה 2 ושל רכב צרפתי..ואז באמת זה לחזור על עצמי.

לא עניין של פחד. יקר יותר לאחזקה בין היתר מהיפניות. יש לי את המידע. ואלו הנתונים. ומתוך זה צריכה לבחור.

תודה בכל מקרה.

פורסם

את מדברת על הצריכת דלק? אבל רשמו לך שהנתון שהיה בידך פשוט לא נכון - בנסועה של 20,000 בשנה גם אם המאזדה תעשה 1-12 והיאריס תעשה 1-14 את מבינה שההפרשים בהוצאות השנתיות זניחות ביחס לנסועה?.

אין דבר כזה רכב מושלם, מכיוון שרכב לא נתפר אישית לנהג לכל רכב החסרונות והיתרונות שלו את צריכה למצוא את האחד שמייצג הכי פחות פשרות בשבילך - אין מושלם ולא יהיה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אתה רטצה שאני אחזור ?על הפרש שאתה מדבר עליו זה 1200 שח בשנה על 18000 אלף קילומטר. בהחלט הוצאה לשקול.

וההפרש בצריכה הוא יותר גדול.

מזדה צפופה. גג נמוך

מאבדת ערך. מעט יותר יקרה לתחזוק .

גאז מרגישה כבדה עם לחיצת הגז . מנוע מרגיש חלש יחסית. יקרה עוד יותר יחסית לסוויפט לתחזוקה. הרבה מאד אור ברכב ..(מדינת שמש).

הפלוסים ידועים גם.

אין לי ציפיה למושלם. יש לי ציפיה שייבאו רכבים נוחים אמינים ולא ירדו בחוזק מנוע. כמו שמסופק בחו"ל. מגיע לנו בסכומים האלה.

• תוכן חדש...