Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!!

חבר מעוניין לקנות רדיו דיסק לאימפרזה של אבא שלו . התקציב שלו הוא 500 - 600 ש"ח.

אני יודע שתקציב נמוך אבל מה שיש ועם זה ננצח חח !!! tongue.gif

על איזה רדיו דיסק הייתם ממליצים לו???

 

תודה מראש :wink:

פורסם

יש לי את המכשיר של פיוניר שהציאו לך, מכשיר מעולה והוא קצת יותר חזק בעצמה שלו לעומת מכשירים מתחרים הוא 25X4 RMS ואחרים הם 20,23X4 RMS. הוא גם ממש איכותי ואני מרוצה ממנו מאוד.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

גם אני אוהב את הפיונייר הזה כי הוא פשוט וטוב, א ב ל די כבר להמציא למכשירים נתונים,במיוחד נתוני RMS לHU זה הורג אותי כל פעם שמדבריום על HU תמיד מתחיל ויכוח על הפלט שלו,וכל אחד מהנדס חשמל ואחראי פיתוח של אותו הHU,בגוף אחד. מספיק עם זה.

פורסם

הכל טוב ויפה,מסכים עם כל מלה חוץ מהנתוני RMS.לכל אחד יש את התיאוריה שלו ואני ידגיש תיאוריה.

כי אף אחד לא יודע בדיוק,וכל מכשיר זה שונה. אם כבר אז ציין תחום בין X וואט ל Y וואט אבל לציין מספר,או שמישהו כבר כתב פה 22.2 זה אבסורד! מאיפה כל הנתונים האלה?

פורסם

אתה יכול להיכנס לאתר של היצרן וברוב הפרטים הטכנים של המכשירים יש נתונים מדוייקים לגבי הRMS של הHU.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

טוב,אז לצערי לא מצאתי את נתון ה RMS ב1600 אבל מצאתי את ה1700 שזה דגם מקביל רק של 2005 ומה הוא רק 20 וואט RMS שזה קצת סותר את הדברים שלך,ובזמן שכתבתי את ההודעה מצאתי את נתוני הRMS של ה1600, והם מוצהרים על 22 וואט שזה גם יוצר לנו קצת בעיה,אבל כל זה לא העיניין.

העיניין הוא שיש דרכים למדוד את הRMS עם אחוז THD מסויים,אז אתה לא יכול לטעון שHU X חזק יותר מHU Y אלא עם הם מאותה חברה.

פורסם

הjvc איכותי מאוד!!

 

היה לנו כזו מערכת בסוזוקי בלנו עד שגנב אותה בדוואי מסריח מרהט (אני מתכוון גם לאוטו)

 

ולא היה ביטוח :oops:

×
×
  • תוכן חדש...