Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נאמר כמות של 100מילי לחצי שנה על נסועה של 5K

האם זה נחשב לאידוי טבעי , נורמלי?

או שיש מצב לדליפה שבכמות נוזלים הזו לחצי שנה פשוט

בלתי ניתנת לאיתור?

פורסם

באיזה רכב מדובר? בגדול מערכת הקירור היא מערכת סגורה כך שלא אמור להיעלם מיליגרם נוזל וייתכן כי פקק המיכל לא אוטם כראוי במידה ולא מאתרים נזילה כלשהיא.

פורסם

מיני one 2012

גם גלגלים של רכב מאבדים לחץ אוויר והם במערכת סגורה..

ואני עדיין לא בטוח שנוזל קירור לא מאבד אחוז מסויים עם הזמן.

• אחראי פורום
פורסם

גלגלים של רכב הם לא מערכת סגורה לחלוטין.

אני גם הייתי מתחיל מהפקק. או שלא סגור עד הסוף, או שהוא פגום. יש מצב שהוחלף לאחרונה?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בתיאוריה אין איבוד מים אבל אילו זה היה תמיד נכון , תחנות הדלק לא היו מחזיקות נוזל קירור כי זה יהפך למלאי מת מתישהו

כנראה איבוד מים עם הזמן הוא לא כל כך חריג

פורסם

לא כתבת בין כמה הרכב...

אני עוד מעט שנתיים לאחר החלפת נוזל ולא ירד מילימטר, ייתכן והפקק לא אוטם או שיש דליפה מזערית מאיזה מקום

הייתי ממשיך לעקוב

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם
באיזה רכב מדובר? בגדול מערכת הקירור היא מערכת סגורה כך שלא אמור להיעלם מיליגרם נוזל .

מאה פעמים כתבתי והסברתי שאיבוד מסויים של נוזל קירור תמיד קיים בגלל שימון של אטם ציר המשאבה וברוב המקרים הנוזל מתאדה משם או דרך פתח הניקוז הנמצא בתחתית המשאבה ואתה ממשיך לטעות ולהטעות את חברי הפורום.

איזה כייף לי :)

פורסם
מיני one 2012

גם גלגלים של רכב מאבדים לחץ אוויר והם במערכת סגורה..

ואני עדיין לא בטוח שנוזל קירור לא מאבד אחוז מסויים עם הזמן.

איבוד של 100 מ"ל במשך חצי שנה אינו משמעותי וגם קשה להיות בטוח שאתה באמת מאבד 100 מ"ל או 50 מ"ל מכיוון שלעולם מפלס נוזל הקירור לא עומד בול באותו מקום לאחר כול נסיעה אלא אם הטמפ' והזמן שעבר בין כיבוי המנוע ועד מועד הבדיקות שווה בשני המקרים.

סע לשלום ואל תתייחס להודעות של חסרי ידע שאינם יודעים כיצד מערכת הקירור עובדת באמת.

איזה כייף לי :)

פורסם
מאה פעמים כתבתי והסברתי שאיבוד מסויים של נוזל קירור תמיד קיים בגלל שימון של אטם ציר המשאבה וברוב המקרים הנוזל מתאדה משם או דרך פתח הניקוז הנמצא בתחתית המשאבה ואתה ממשיך לטעות ולהטעות את חברי הפורום.

אם כך אז בלא מעט רכבים קיימת בעיה בכך שנוזל הקירור כן שומר על מיפלס קבוע ולא הולך לשום ציר של משאבה ולא לפתח הניקוז אז....מה עושים במצב שכזה? להכין משאבת מיים חדשה רזרבה?

פורסם

כמו שמרק ציין, יש במערכת אטם ציר משאבה, שאין מצב עם הזמן שלא תהיה פעולת אידוי כלשהי, עצם החיכוך והפעולה עצמה.

או דרך האופציה השניה, פתח הניקוז.

זו מערכת שעובדת בטמפרטורות משתנות וללא הפסקה. אטמים יכולים לתת עבודה כשהם חדשים, 100% אבל לאורך זמן,

בריחה של אחוז מסויים היא בלתי נמנעת לדעתי.

פורסם

ישנם שני סוגי מערכות - אחת שיש פקק לחץ ברדיאטור ועוד מכסה פלסטיק במיכל העיבוי ובסוג השני , יש פקק לחץ אחד במיכל העיבוי .

בסוג הראשון קיימת התאדות מסוימת שיוצאת דרך מכסה הפלסטיק . בדרך כלל עד לנקודה מסוימת ואז נשמר גובה פני הנוזל .

• תוכן חדש...