Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טקסי 2

אורי אלפר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חבר'ה. אני כרגע מחפש לקנות מונית משומשת בסביבות ה20 אלף. לאחר שביטלתי עיסקה על רכב שקניתי אחרי שהתגלה שהוא במצב רע מאוד אני שוב מחפש וממש מתקשה להבין איך לעשות את זה נכון. ברכבים כאלה כל מכון בדיקה שאני ילך אליו ישר יגיד הרבה ליקויים.. אין לי מוסכניק באזור המרכז שאני מכיר ובכל מקרה הרבה אמרו לי שהם לא מבצעים את הבדיקה הזאת ולאחד שהסכים דווקא אז ישר הוא אמר שהמנוע והגיר והטורבו הכל זה ריזיקה ואין לדעת בוודאות. אז איך אני אמור לדעת שהמנוע והגיר לא מתים? אני בטוח שיש דברים בסיסיים לגלות אותם ואשמח לדעת איך. ועוד שאלה יותר טכנית לקחתי רכב למוסך שיבדוק מדובר במנוע דיזל והוא אמר בהתחלה הכל סבבה ואז הוא פתח את המדיד שמן ויצא עשן וריח אז הוא אמר שהמנוע עייף , אז כמובן שויתרתי על הרכב אבל לאחר מכן בדקקתי עוד כ ארבעה רכבים מאותו דגם בדיוק ומאותו שנה וכולם הוציאו עשן מהמדיד שמן ולאחר מכן קראתי אצלכם וגם שאלתי אנשים חלק אמרו שזה לא תמיד מהווה בעיה וככה זה דיזל וחלק אמרו שזה מנוע מנפח ואני שוב אובד עצות אשמח לעזרה

עריכה אחרונה על ידי אורי אלפר
פורסם

לא הייתי מציע לך לקנות מונית בסכום כזה. או שתקנה מונית ב 5000 שקלים במצב עבודה (ולא חסר כאלה במצב טוב והכל עובד) ותיסע עליה ככל הניתן או שתקנה מונית חדשה , יש היום מוניות טובות בסביבות 65000 ואפילו פחות כמו דאצ'יה דאסטר , פיז'ו 301 או c3 פיקאסו עם אחריות . ניתן היום להשיג בקלות מימון למונית חדשה בתנאים טובים וחלק גדול מהסכום כבר יש לך.

פורסם

מנוע שהוציא עשן מהמדיד הוא מנוע בלוי. למרות זאת, הוא יכול לסחוב עוד כמות די מכובדת של ק"מ. קח בחשבון שבמרבית המקרים צריכת שמן גבוה תגיע "כעסקת חבילה" במנוע כזה, והוספת שמן במונית זאת הוצאה כספית. אתה מתכוון לעבוד כנהג "פול טיים" או כחצי תחביב? אם האפשרות הראשונה, אז לא הייתי מתחיל להתעסק עם סוסים מתים בעלי חצי מיליון קילומטר, שעבדו מאד קשה במהלך השנים, במיוחד שאין לך מוסך שאתה מכיר וסומך עליו.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

• תוכן חדש...