Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד- אחריות על הגיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ובוקר טוב

האם ואיך אפשר לדעת האם יש לי עדיין אחריות על הגיר? האם מה שהתפרסם עכשיו שהאריכו את האחריות מיושם כבר בפועל?

אני עם פורד פוקוס 2012 (10/12 ) והתחיל לי רעידות בימים האחרונים

תודה רבה

פורסם

האחריות חלה מיום עליית הרכב לכביש, כלומר למחשב הגיר נתנו 10 שנים ולכן לך נותרו 5 שנים.

יש משתמש בפורום שטוען שהחלפת מצמדים הם עושים על חשבונם, אבל חכה לתגובה שלו.

פורסם

הארכת אחריות למחשב הגיר ל10 שנים מיום עלייה לכביש.

הארכת אחריות לחבילת קלאצ'ים ל5 שנים מיום עלייה לכביש.

*ניתן להתקשר\להשאיר הודעה באתר של פורד ישראל עם מספר רכב, יחזרו אליך תוך 24 שעות ויתנו לך את כל הפרטים.

מהתיאור שלך הבעיה אינה במחשב הגיר (אוכל לפרט מה הסימפטומים בעת תקלה במחשב גיר\קלאצ'ים אם תרצה בהמשך).

אם הבנתי נכון, הרכב שלך עלה לכביש ב10 לדצמבר 2012? אם כן אזי הקלאצ'ים שלך תחת אחריות מורחבת לעוד חודשיים.

הכנס למוסך מורשה והעלה את הטיעון בנוגע לרעידות.

לפורד יש הליך בדיקה קפדני אשר לאחריו מוחלט האם הרעידות עומדות בתקן או שיש להחליף את הקלאצ'ים. אינני יודע כמה באמת מבצעים בדיקות קפדיות כאלו היום, לדעתי לא שוברים את הראש ומחליפים לאחר התלונה הראשונה.

לגבי מה שנאמר על ידי בשרשור אחר, נאמר לי "בצד" ע"י עובד מוסך מורשה שגם לאחר תום אחריות יחליפו קלאצ'ים ללא חיוב. כמה זה נכון בפועל אינני יודע.

עדכן אותנו פה בבקשה בהתפתחויות.

אגב, איזה דגם ונפח מנוע הפורד שלך?

פורסם

קודם כל תודה רבה על התשובות

הרכב עלה על הכביש באוקטובר 2012. זה פורד פוקוס סטיישן עם נפח מנוע של 1600

האמת שמספר פעמים הבאתי אותו לבדיקה של הגיר במוסך של פורד בגלל מעברים לא חלקים של הילוכים וכאלה והגיר תמיד נמצא תקין. בימים האחרונים אני מרגיש שיש הרבה רעידות, ושהמעבר בין ההילוכים אינם חלקים. יתכן שאלו הם גם רעידות של הדוושה או משהו כזה. (חברים עם רכב דומה- חשבו שזה בעיה בגיר ולכן שאלתי )

מאמין ומקווה שעדי התותח ממוסך שי לי יאיר את עיננו

פורסם

אם אתה מאיזור המרכז פנה למוסך שי לי

אם אתה מאיזור ירושלים פנה למוסך תאוצה בתלפיות, יחליפו לך כנראה ללא ויכוח מיידית.

זה לא מחשב הגיר אלא כנראה הקלאצים, כשהמחשב קורס הגיר פשוט לא עובד, מדלג על הילוכים ולרוב הרכב פשוט מושבת.

• ספונסר פורום
פורסם

היי,

בגדול, גם רכבים שנמצאים חודשים בודדים אחרי תקופת האחריות הרשמית מטופלים במסגרת האחריות המורחבת (כל מקרה לגופו).

המשכתי עם ידיד בהודעה פרטית, תודה למפנים אלינו :)

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי...הבטחתי שאעדכן

קבעתי עם מוסך שי לי שאבוא לאחר גמר האחריות (יומיים לאחר מכן) ואכן תוך יומיים עבודה החליפו לי את הקלאצים והרעידות נעלמו...בתקווה שעכשיו אוכל לשכוח מתיבת ההילוכים הזו...

חייב לציין את האדיבות והמסירות של עדי ספונסר הפורום והדאגה לרכב חילופי שאפו גדול!

• ספונסר פורום
פורסם
היי...הבטחתי שאעדכן

קבעתי עם מוסך שי לי שאבוא לאחר גמר האחריות (יומיים לאחר מכן) ואכן תוך יומיים עבודה החליפו לי את הקלאצים והרעידות נעלמו...בתקווה שעכשיו אוכל לשכוח מתיבת ההילוכים הזו...

חייב לציין את האדיבות והמסירות של עדי ספונסר הפורום והדאגה לרכב חילופי שאפו גדול!

שמח לשמוע :)

סופ"ש נעים!

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

תודה לכותבים על המידע! אמנם עבר הרבה מאד זמן מאז שכתבו פה, אבל בכל זאת פניתי גם אני למוסך שי-לי באור יהודה.

באמת קיבלתי שם שירות מצויין, וגם לי החליפו תוך יומיים את הקלאצ'ים וסידרו את הבעיה, במסגרת האחריות.

אני בדרך כלל לא כותב בפורומים, אבל הרגשתי צורך להמליץ עליהם כי לא כל מוסך מתנהג בצורה טובה ומקצועית כזאת.

• אהבתי 1
  • ספונסר פורום
פורסם
בתאריך 9.3.2021 בשעה 20:38, amirashiri כתב:

תודה לכותבים על המידע! אמנם עבר הרבה מאד זמן מאז שכתבו פה, אבל בכל זאת פניתי גם אני למוסך שי-לי באור יהודה.

באמת קיבלתי שם שירות מצויין, וגם לי החליפו תוך יומיים את הקלאצ'ים וסידרו את הבעיה, במסגרת האחריות.

אני בדרך כלל לא כותב בפורומים, אבל הרגשתי צורך להמליץ עליהם כי לא כל מוסך מתנהג בצורה טובה ומקצועית כזאת.

תודה רבה!! :)

עדי

• תוכן חדש...