Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

hdp5 נכנס לפרוטקשן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

המגברhdp5 בן שנה נכנס לפרוטקשן לאחר נסיעה קצרה. עושה גם רעש כאשר בפרוטקשן דומה לרעש של וונטה. הכל הותקן על ידי מתקין ועכשיו בדיוק נגמרה האחריות.

הקונפיגורציה של המגבר מצורפת בתמונה.

מערכת avhx8650

קומפוננט kappa infinity 60.11cs

2 אחוריים בדלתות בני 3 שנים של פוקל 5.25

סאב הרץ dbx 30.3

בבקשה עזרתכם מה לעשות.

תודה מראש וחג שמח

20171004_214044.jpg

עריכה אחרונה על ידי spider01
פורסם
מעבר לנורת ה-ON, איזו מהמנורות דולקת?

האם בדקת בחוברת הוראות מה המשמעות וניסית לפתור בהתאם את התקלה?

במצב תקין רק הירוקה דולקת. כאשר בפרוטקשן כולן נדלקות והמגבר עושה רעש.

לצערי אין לי את חוברת ההוראות.

יש מה לעשות בשלב זה?

פורסם (נערך)

איזה מזל שגבולות האינטרנט חוצים את הפורום:

http://www.hertzaudiovideo.com/wp-content/uploads/2014/05/hertz_HDP_5_AdvancedManual_Eng_ITA.pdf

ראה בעמ' 9:

If all LEDs (12) (13) (14) (15) turn on at the same time, the amplifier will shut down and you will have to contact a service centre.
עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
איזה מזל שגבולות האינטרנט חוצים את הפורום:

http://www.hertzaudiovideo.com/wp-content/uploads/2014/05/hertz_HDP_5_AdvancedManual_Eng_ITA.pdf

ראה בעמ' 9:

תודה רבה.

יש לך מושג למי אני יכול לפנות לתיקון , מי מתמחה בתיקון המגברים הנ"ל?

שלחתי מייל לאודיו סיסטם כבר לפני שבוע וחצי לא טרחו לענות.

פורסם

הם לא פעילים יותר מדי בפורום באופן ישיר, למיטב ידיעתי.

פנה אליהם/לדרור טלפונית ישירות. אם אני זוכר נכון, אדי כתב בעבר שמוטרוניקס (מעבדה), שקיבלו המלצות חמות בלי קשר, החלו לעבוד איתם. מניח שלאדי (lanosforce) יהיו פרטים נוספים.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

חברים אני רוצה לעדכן אותכם שלאחר כשנה וחודשיים (ואם לדייק שנה וחודש שפרסמתי פה לראשונה בפורום ) שהמגבר HDP5 אצלי מבדיקה שנעשתה במעבדת היבואן עלה כי הלוח נשרף.

כל הציוד נרכש אצל רדיו רפי מיבוא רשמי.

המגבר הושבת .

היבואן הציע כ20 אחוז הנחה על מגבר חדש

ולא לקח לי כסף על הבדיקה

אני מאוכזב ביותר מהמצב הלכו 3300 ש"ח קפוט. מדובר ברכישה הכי גרועה שביצעתי בחיים.

פורסם

בתור אחד שיש לו גם Hdp5 זה מגבר בעייתי, לי הלך המעבד קול מה שגורם למגבר לנפילות שאני מגביר את הווליום בקטנה(קניתי מאיזה מישהו מהפורום פה שעבד עלי אבל לא משנה), היה במעבדה של דרור מעל חודש לא ידעו איך לתקן(היו בקשר רציף עם מעבדת הרץ העולמית שהסבירו להם איך לתקן) בסוף אמרו שתיקון יעלה מעל 700 ש״ח ויתרתי והשארתי אותו איך שהוא(אני יכול לשמוע בעוצמה של 20% בערך מעל פאנל סטנדרטי)

מוסר השכל: לא לקנות מגברים יד שנייה מחברי פורום בלי בדיקה אצל מעבדה מוסמכת, מגברים מסוג D פחות אמינים מAB.

לא נוגע בהם יותר, מבין אותך כל כך אחי...

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

HU: Mosconi Amas-96k Optical Out-> DSP: Helix Pro MK2 -> Amp: Zapco Z-150.6 AP

Front: Scanspeak 16W/4531G06 + Hybrid Audio X3-CP + Hybrid Audio X1

Sub: 2x UnderSeat JL-AUDIO ACP108LG-W3v3

פורסם

קראתי את השרשור ואכן זה מצב רגיש, לא נעים וגם בעייתי לפותח השרשור.

לחבר השני עם המגבר הזה - אכן רכישת ציוד יד2 היא הימור, לרוב מגברים הם מוצר עמיד ואמין יחסית אבל אתה לעולם לא יודע מה אתה באמת קונה ומה עבר על המוצר שרכשת.

חשדתי אולי בסט קומפוננט שהוא ממה שזכור לי 2 אוהם התנגדות אבל המגבר יציב.

מהלך הגיין של יחידת הראש נמצא היטב בטווח הרגישות של המגבר וההתקנה בוצעה אצל מתקין מורשה יבואן - אני רק מקווה שקיט ההתקנה היה קיט חיווט איכותי אך עדיין זה נראה כמו תקלת מגבר.

לצער פותח השרשור האחריות על המגבר פגה ואז מעבר לרצון טוב של היבואן לא ניתן לדרוש את החלפת המוצר או תיקונו ללא עלות.

יאמר לצד היבואן שהוא כן הפגין רצון טוב, כן ביצע בדיקה ללא עלות וגם הציע הנחה משמעותית על מגבר חדש.

הייתי בכל זאת מציע את האפשרות לפנות ליצרן, דרך היבואן עם בקשה לשלוח את הרכיבים התקולים במגבר אל היצרן לבדיקת החלק ואולי אף החלפתו - אולי היצרן יגלה רצון טוב, תמיד שווה לנסות.

הבעיה עם פעולות כאלו דרך יבואן עלולה להיות רגולציה, תקינה - כדאי גם לשקול לבצע את הפעולה באופן פרטי במידה והעלויות סבירות.

ואם כל זה לא יצלח - ללא ספק מקרה מצער ולא נעים.

דברים כאלו בהחלט קרו גם לי בעבר עם מספר מגברים גם בקלאס D וגם בקלאס AB.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

אני אנסה לפנות ליצרן באופן פרטי.

אני את הלקוח למדתי , ישנם יבואנים כמו יבואנית פיוניר שנותנת על ציוד 3 שנות אחריות. וזה אומר משהו על הציוד שלהם כנראה.

אני לא מרוצה מפתרון היבואן, המגבר הזה עולה בחו"ל 1700 ש"ח , ובמקרה זה יש לשקול לתת מחיר עלות. מעבר לכך שבמקרים דומים בציוד אלקטרוני ליבואן האחריות לבדוק האם ישנו פגם ייצור כלשהו בציוד שהיה מוביל לבעיה בכל מקרה (כמו מכשירי סלולאר של LG G4 ' V10 ' וכו שהיבואן לוקח אחריות על שריפות לוח גם שנתיים אחרי הרכישה ואף 3).

אשמח אם מישהו ייתן לי כמה אלטרנטיבות למגברים איכותיים 5 ערוצים לא צריך מעל 70 RMS לערוץ רגיל ולסאב לא גדול לרכישה בארץ, אם יש גם של פיוניר אשמח.

פורסם

זכותך המלאה לחשוב כך, מבין ומכבד ובמקביל תקופת אחריות נקובה וידועה מראש - במקרה של בלאי לא סביר, לכל גוף יש מדיניות משלו בתום תקופת האחריות.

בכל זאת מציע לנסות לפנות שוב דרך היבואן רגע לפני שאתה פונה ישירות ליצרן.

עוזי רדיו, היבואן הרישמי של פיוניר אכן נותן אחריות ל3 שנים יחד עם זאת אני גם זוכר שעלות הרכישה דרכו תמיד היתה גבוהה יותר - אני באופן אישי מעדיף את זה במקרים בהם אני מאמין שלאחריות יש משמעות.

היבואן של JL בארץ בזמנו היה לוקח מחירים הזויים למוצרים - בתמורה לאחריות לכל החיים - אבל גם היית בעצם משלם מראש על המוצר פעמיים.

כל אחד והמדיניות שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

צריך גם לבדוק מה העניין עם ציוד אלקטרוני שנשרף וסיכן אותי (המגבר שודך והותקן על גב המושבים).

שלחתי מייל ליצרן . היבואן רואה בהצעה שלו כהצעה נדיבה, להצעתי לשלוח \לפנות ליצרן אמר שלא בא לו להתכסח איתם ושזה מיותר.

סה"כ איש מאוד חביב אבל לא רוצה להפסיד שקל.

אפשר לדבר עם הלקוח לענות לו לטלפון תמיד, לתת מענה אבל לא לתת פתרון יישים..מה כל זה שווה בתשובה מראש של אי אפשר זו האחריות.

הבנתי שיש כנראה סיבה לאחר שבנאדם מתקין ציוד אצל מתקין מוסמך (את כל הציוד ברכב) , קונה תשתית חיווט יקרה ומשקיע והמגבר נשרף - אני שוקל לשלוח את המגבר למכון תקנים כזה או אחר במידת הצורך שיבדקו מה הסיפור ואיפה היה הכשל רק שאסיים עם המעבר דירה . אם היה ABUSE לא הייתי פותח את הפה.

LANOSFORCE, האם תוכל לתת לי בבקשה המלצה למגברים תחליפיים של פיוניר\JBL?

פורסם

אני רק יכול לאמר שאני מבין את שני הצדדים - זה עניין של החלטה של כל אחד מהצדדים ואני לא יכול להתערב בזה.

לתת לך הצעה למגבר תחליפי - לא ממש כי הטכנולוגיות מאוד שונות כאן.

תחליפי יהיה מגבר על טכנולוגיה זהה, למען האמת - העתקים של הHDP ואותם תמצא אצל מותגים כמו PPI או סאונדסטרים.

והעניין בHDP הוא שאתה מקבל בו הרבה מאוד כוח במגבר חמישה ערוצים ובסביבות המחיר של ה3K שקלים אתה תגלה שדווקא די קשה למצוא לו מתחרים, כאן בארץ.

הייתי אומר לך אולי לקבל את הצעת היבואן להנחה ולנסות ללכת על מותגים אחרים - דוגמא אחת מאסיב אודיו BX4 ביחד עם מונובלוק חזק של מאסיב.

הייתי אומר לך לנסות ללכת על מגבר כמו שיש אצלי בחתימה - אודיסון ווצ'ה (האמת שיש לי גם BX4 כשאני חושב על זה) חמישה ערוצים - אבל תוספת המחיר תהיה ממש גדולה כאן.

ובסופו של דבר אני מבין שאתה לא מרוצה מהפתרון שקיבלת מהיבואן וזו עיקר הבעיה.

מה שאני מציע לך זה להתמקד במגברי חמישה ערוצים ממותגים שמעניינים אותך ולהשוות את הנתונים הבאים:

1. הספק RMS לערוץ ב4 אוהם וב2 אוהם ואם ערוץ מונו לבדוק אם יציב ב1 אוהם ולבדוק באיזה מתח ההספק הזה מוצהר.

2. THD - אחוז עיוות - גם לערוץ המונו וגם לערוצים האחרים.

3. SNR - יחס אות לרעש.

4. דאמפינג פאקטור - הכי חשוב, שיהיה מוצהר לערוץ המונובלוק.

5. גודל ומשקל פיסיים.

6. מחיר.

7. אחריות ושירות.

מגברי הHDP נמכרים בכמויות מאוד גדולות בארץ ובעולם - אם היתה באמת בעיה סידרתית, כבר היו צריכים לעלות על זה מזמן - אבל אם היה פס ייצור סידרתי והיתה בו בעיה - אני די בטוח שזה יתבהר עם הזמן ולכן ממליץ להמשיך לעקוב אחרי הנושא ולהיות בקשר או עם היצרן או היבואן.

אפרופו אני גם בתקופה של חוזי דירות - זה חתיכת באלאגן.

Pioneer TS-X150

פורסם
המממ, אולי הגיע הזמן שמישהו יתנסה בסדרת ה-MPS החדשה של מוראל?! :-P:twisted:

רף ביצועים מוצהר דומה לזה של ההרץ (MPS 5.950).

אם הוא עולה כ600$ בחו"ל ומדובר במוצר ישראלי ...בטח יעלה 900$ בארץ :-D:-D

מה שמוזר שאני לא מוצא את המוצר לקניה כאן

• תוכן חדש...