Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפון תקציב 100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין לקנות רכב חדש למשפחה ומתלבט בין מספר דגמים

הכיוון הוא ג'יפון ההתלבטות היא בין קיה ספורטאז, יונדאי IX35 או יונדאי טוסון

1. לגבי קיה ספורטאז האם כדי ללכת על מנוע 1600 או 2000 (2X4) בשניהם?

האם במנוע ה 1600 קיימים תקלות במנוע "מחלה" ידועה מראש?

2. איזה רכב מומלץ מביניהם כאשר ההסתכלות היא אמינות, פחות תקלות ושמירת ערך לטובת מכירה עתידית

סכום ההשקעה נע באזור ה 100K

תודה מראש

רועי

פורסם

טוסון החליף את ix 35, והוא יותר טוב.

לגבי קיה, שני הדגמים אמינים מאוד, אין מחלות ידועות למנוע 1.6. הוא רק מרגיש חלש מדי לדעתי.

בין ספורטאג' לטוסון הבחירה היא עניין של טעם אישי ומצב הרכבים שתוכל להשיג בתקציב שלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא חושב שאפשר לרכוש ספורטאג' ב 100 אלף ₪ עם מערכת בטיחות מקורית.

זה יהיה כנראה רכב בן שנתיים - שלוש.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ספורטאג וטוסון זה רכבים כמעט זהים עם אותם הורים (זה אותו קונצרן)

אם הספורטאז 1600 חלש, גם הטוסון יהיה חלש והוא אכן די חלש.

תנסה לבדוק את הקרוסטובר טורבו, אמנם רכב קטן יותר, אבל די גבוה, מרווח, אמין ככל הנראה עם מערכת הנעה חזקה משמעותית ותג מחיר טוב יותר.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

נסעתי לא מעט על ספורטאז' 1.6 ולהגדיר אותו כרכב חלש לא הייתי מגדיר,

משייט היטב במהירויות (גם לא חוקיות בעליל) בכביש מהיר, וגם בתנועה עירונית הוא סבבה לגמרי, לדעתי למשפחה ממוצעת סביר לחלוטין.

פורסם

אתה יודע שמדובר בשני רכבים יחסית זהים במכלולים ? ככה ששנייהם אמינים מאוד , אם אתה מחפש גם יכולות שטח תבדוק מתי מגיע דאסטר מחודש , במחיר שלך תוכל לרכוש חדש בלי כאבי ראש מיותרים .

פורסם

משייט היטב במהירויות (גם לא חוקיות בעליל) בכביש מהיר, וגם בתנועה עירונית הוא סבבה לגמרי, לדעתי למשפחה ממוצעת סביר לחלוטין.

הכל טוב ויפה עד שצריך לעלות לירושלים, נסיעה עירונית בחיפה וכל המקרים בהם הנסיעה היא הררית.

וחוץ מזה, הרגשה של כוח או מחסור בכוח מאוד שונה בין הנהגים. תלוי בסגנון נהיגה ובהשוואה לרכבים קודמים שהיו ברשותו.

לכן, מומלץ להזמין נסיעת מבחן על הדגם 1.6. אולי גם מפותח השרשור מנוע 1600 יספיק.

פורסם

חלש ועוד איך. 0-100 ב-11.1 שניות זה נתון לא מרשים בלשון המעטה. הוא (וגם הטוסון, וגם הקשקאי והקדג'אר 1.2, ולמעשה כל ג'יפון עם פחות מ-150 ו/או 20 קג"מ) מרגיש עצל ומגושם אם לא קוראים לו את האמ-אמא שלו.

אם חייבים חייבים (ולא באמת חייבים, אבל בסדר) ג'יפון, הייתי הולך על 2.0 ליטר או מנוע טורבו כלשהו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תודה רבה

כנראה שארד לשנתון 2015 ספורטאז עכשיו מתלבט בין מנוע 1600 ל2000

האם ישנה השפעה גדולה במחיר הרישיון שנתי או הביטוח?

בנוסף בחלק מהרכבים קיים וו גרירה (אין לי צורך) האם זה מייקר את הרישיון השנתי או הביטוח?

פורסם

אם אתה רוצה ללכת על הספורטאז' תצטרך לחפש יד 2 כי לא חושב שתצליח למצוא בטווח מחיר הזה, ודרך אגב שני הדגמים אמינים לדעתי. תנסה אולי לעשות נסיעת מבחן ולראות איך משתלב לך בנסיעה עליה.

פורסם

ראשית תודה רבה על המענה המהיר

החלטתי ללכת על ספורטאז שנת 2015 מנוע 1600 כמובן שיד שנייה בתקציב

רכב אחד מאוד עניין אותי מכיוון שמגיע עם הרבה תוספות דבר אחד מטריד אותי

נאמר לי שהוחלפה שמשה קדמית עקב אבן שעפה על השמשה

האם החלפת שמשה מהווה ירידת ערך?

האם אני צריך לחשוש מבעיות אטימות של מים (כיצד ניתן לשעת שסה הוחלף כמו שצריך)

והאם יש משהו נוסף שנדרש לבדוק במקקה כזה?

בכל אופן נאמר לי שהרכב מטופל רק במוסך מרכזי אז רוצה להאמין (שכחתי לשאול) שזה טופל שם

ושוב תודה לעונים

פורסם

החלפת שמשה ברכב בסד"ג מחיר כזה היא לא ביג דיל. כן, היא כנראה פחות איכותית (פחות עמידה, אולי מסננת פחות קרינה) אבל שמשות ברכבים עממיים בכל מקרה לא מגיעות עם איזו טכנולוגיה מתוחכמת בפנים. היא לא מרובדת, לא אקוסטית, לא מצופה בוורוד/סגול הזה שמונע השתקפויות (או סנוור, לא יודע בדיוק).

איך לבדוק? להכניס את הרכב לשטיפה. אם יש נזילה, אתה תראה אותה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הקיה יותר אמין מאחיו לבית יונדאי שמיוצר עם אותם מכלולים בדיוק ? באמת?

הציבור לא מאמין במאזדה יותר או שפשוט הליסינג קונה יותר קיות?

• תוכן חדש...