Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שותפי היקר, כבר שלושה רכבים הזמין מאוויס אקספרס, ולא היו תלונות. מצד שני, כשאין תקלות אז גם Q3 הוא רכישה מיבואן סביר... [ראו שרשור נפרד]

הרכב האחרון שהוזמן לאשתו הגיע אך לפני שבוע - מזדה 3 2.0. הכל היה בסדר, עד שהערב (במזל, ליד הבית), מקישים את הקוד בקודן - והרכב לא מניע...

מתקשרים לאוויס ומה התשובה?

יש בעיה ידועה בקודן - תגרור על חשבונך למוסך של מזדה, שהם יטפלו. זה לא אנחנו.

אבל הרכב הוזמן מכם? ולכם משלמים כסף כל חודש? והוזמנה גם חבילת טיפולים וביטוח מכם שעליה משלמים לכם עוד כסף?

זה לא כלול.

עזבו שלא הוא ביקש את הקודן, ושלא הוא בחר את הקודן. הרי לו היה רוכש ממזדה ומבטח לבד - זה היה מכוסה בדרך כזו או אחרת.

השיא מבחינתו/י? הם יודעים שיש בעיה סדרתית עם הקודן, מתקינים בכ"ז (או מאפשרים התקנתו), וכשיש בעיה (הפלא ופלא!) שולחים אותך לחפש את החברים שלך, ולהוציא עוד מאות שקלים על גרירה, שלא לדבר על בזבוז הזמן, למרות ששילמת על חבילת טיפולים וביטוח. מה נאמר? שלא נזדקק לאוויס, ובכל מקרה - כנראה עדיף לבטח לבד ולרכוש מיבואן...

עכשיו, לפני שיבואו אחרים שעושים שימוש באוויס אקספרס ויגידו שאין להם תלונות - בגין תהליך ההרכשה/החזרה, לא היו תלונות. אבל כשצריך שירות? כנראה למדו משהו מצ'מפיון :-) [ראו קישור לעיל]

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני הייתי מתקשר ליצרן/משווק של הקודן...

אם היצרן/משווק לא היה מגיב הייתי גורר על חשבוני למוסך מאזדה, פותח תביעה ייצוגית נגד היצרן - ותובע את אוויס בתביעות קטנות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אותה בעיה גם אצלי עם אויס

מסתבר שבחבילה שהם משווקים כל כך יפה אין כיסוי לטיפולים מעבר לטיפולים תקופתיים ושבביטוח שהםעושים במסגרת חבילת ״אקספרס״ אין כיסוי לגרירה וכמובן שאין אחריות להתקנה של הקודנית על ידי המתקין שלהם.

אני לקחתי גולף בעסקה הנוראית הזאת ולמזלי צ׳מפיון הסכימו לתקן ולקחו סכום סמלי ביותר(כ200 שח)

פורסם

נשמע כמו חוסר תיאום ציפיות בינך לבין אויס.

כתוב בחוזה למה הם מחויבים.

הייתי משלם את זה ושוכח,תקלה חד פעמית.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
אני הייתי מתקשר ליצרן/משווק של הקודן...

אם היצרן/משווק לא היה מגיב הייתי גורר על חשבוני למוסך מאזדה, פותח תביעה ייצוגית נגד היצרן - ותובע את אוויס בתביעות קטנות.

הרבה מילים גדולות..

תביעה יצוגית על תקלה בקודן? אתה אמיתי?

על מה היית תובע את אוויס? על זה שלא קיבלת שירות שהם לא אמורים לספק? (לפי החוזה)

יום טוב גם לך

פורסם

כאן בדיוק מתחילה הבעיה.

סביר להניח שהנציגים של Avis שולטים היטב ברזי החוזה, והאנשים שמשלמים להם כל חודש לא טורחים להבין על מה הם משלמים.

דווקא בגלל שהעלות החודשית היא לא מבוטלת, צריך להבין כמו שצריך מה כלול ומה לא. ולא לצאת מנקודת הנחה שאם אתה משלם הרבה אז מגיע לך הכל.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

אבל הרכב הוזמן מכם? ולכם משלמים כסף כל חודש? והוזמנה גם חבילת טיפולים וביטוח מכם שעליה משלמים לכם עוד כסף?

זה לא כלול.

מה כתוב בחוזה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
הרבה מילים גדולות..

תביעה יצוגית על תקלה בקודן? אתה אמיתי?

על מה היית תובע את אוויס? על זה שלא קיבלת שירות שהם לא אמורים לספק? (לפי החוזה)

כשמישהו מוכר מוצר עם תקלה ידועה וגורם נזקים לציבור יש מקום לתביעה ייצוגית.

לגבי לדרוש ממנו את הגרירה אין לך קייס כי לא פנית אליו עם התקלה לפני הגרירה והוא לא אמור לנחש שיש לך תקלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
שותפי היקר, כבר שלושה רכבים הזמין מאוויס אקספרס, ולא היו תלונות. מצד שני, כשאין תקלות אז גם Q3 הוא רכישה מיבואן סביר... [ראו שרשור נפרד]

הרכב האחרון שהוזמן לאשתו הגיע אך לפני שבוע - מזדה 3 2.0. הכל היה בסדר, עד שהערב (במזל, ליד הבית), מקישים את הקוד בקודן - והרכב לא מניע...

מתקשרים לאוויס ומה התשובה?

יש בעיה ידועה בקודן - תגרור על חשבונך למוסך של מזדה, שהם יטפלו. זה לא אנחנו.

זה לא כלול.

עזבו שלא הוא ביקש את הקודן, ושלא הוא בחר את הקודן. הרי לו היה רוכש ממזדה ומבטח לבד - זה היה מכוסה בדרך כזו או אחרת.

השיא מבחינתו/י? הם יודעים שיש בעיה סדרתית עם הקודן, מתקינים בכ"ז (או מאפשרים התקנתו), וכשיש בעיה (הפלא ופלא!) שולחים אותך לחפש את החברים שלך, ולהוציא עוד מאות שקלים על גרירה, שלא לדבר על בזבוז הזמן, למרות ששילמת על חבילת טיפולים וביטוח. מה נאמר? שלא נזדקק לאוויס, ובכל מקרה - כנראה עדיף לבטח לבד ולרכוש מיבואן...

עכשיו, לפני שיבואו אחרים שעושים שימוש באוויס אקספרס ויגידו שאין להם תלונות - בגין תהליך ההרכשה/החזרה, לא היו תלונות. אבל כשצריך שירות? כנראה למדו משהו מצ'מפיון :-) [ראו קישור לעיל]

תשנה את הכותרת. לאיך כולם הופכים להיות צמפיון. וצמפיון צריך לשלם לאנשים כמוך על פרסום. איך כל תגובה שלך בסופו של דבר מסתכמת בכמה רע לך עם צמפיון .? כפיים.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם (נערך)

כשאני התעניינתי לגבי אוויס אקספרס לפני שנה נאמר לי במפורש, שרק הטיפולים הבסיסיים עליהם וזהו.

כל השאר (בלמים, צמיגים, מצבר) זה באחריותי.

כשיש תקלה, אם יש אחריות זה על חשבון היבואן ואני אמור לטפל בזה.

אם אין אחריות (למשל: סיאט או סקודה שיש להם אחריות רק שנתיים, או רכב שאמנם עם אחריות שלש שנים ואפס קילומטר, אבל יצא מהיבואן כמה חודשים לפני שהתחלתי עסקה) זה באחריותי המלאה.

אני חושב שהנקןדה פה זה, שרכב מאוויס אקספרס הוא כולל רק טיפולים והוא לא תפעולי מלא כמו ליסינג מהעבודה למשל, שמקבלים רכב חילופי כשיש תקלה ויבואו אליך עד הבית להוסיף נוזל קירור או החלפת נורה.

זה בא לידי ביטוי במחיר.

עריכה אחרונה על ידי chaimb
פורסם

תקלות זה לא עניינם - הופך את העסקה להרבה יותר הגיונית לדעתי.

הדבר היחידי שהפתיע אותי זה שאין גרירה בביטוח שלהם.

תחשוב שאם היה ביטוח גרירה (משהו שאתה מקבל כבסיס בכל חוזה ביטוח פרטי נורמאלי)

אזי לא היו לך תלונות, אתה בעצם מתלונן פה על המאות שקלים שעלה הגרר.

לא שום דבר אחר.

אגב אין קשר לצ'מפיון לא ברור למה הניגוח המיותר הזה.

פורסם

לגבי תביעה ייצוגית צבי רשם שמדובר על ספק הקודן, אם אכן הקודן הותקן ברשלנות ידועה מראש אז שיסעו בתוצאות.

לגבי פות"ש, כיון שזה לא עסקה ראשונה שלך אתם מה חשבת? זה עסקה מימונית עם שירות טיפולים וביטוח בלבד, זהו, בורג מעבר לזה לא כלול, זה לא עסקת ליסינג, כיון שזה לא עסקה ראשונה שלך אני חושב שאין לך על מה להלין עליהם.

אני אכן כעת חושב שכדאי לעשות ביטוח שמשות וגרירה חיצוני למי שלוקח כזאת עסקה

פורסם

לעניין זה שהוא לא ביקש את הקודן זה בדיוק כמו רוב הרכבים בישראל, הקודן מותקן לפי דרישות הביטוח למורת רוחם של קוני הרכבים ללא ברירה לרוב, אין סיבה שכאן המקרה יהיה שונה.

פורסם

כשבדקתי מקומות לקראת החתונה, אחחד המקומות אמר שהבר כלול במחיר. רק אח"כ התברר באותיות הקטנות שהבר לא כולל בירה, ועל בירה צריך לשלם תוסת תשלום. אני הרגשתי מרומה ולא הסכמתי לחתום עם מקום שנוקט בטקטיקה כזו.

לדעתי - לאמר שהחבילה כוללת ביטוח מקיף, ולא לכלול בפנים ביטוח גרירה, זו רמאות מסוג דומה. בישראל כל עסקאות הביטוח המקיף כוללות כברירת מחדל ביטוח גרירה. רוב האנשים לא ישימו לב לחסרונו בחוזה וימצאו עצמם מול שוקת שבורה רק בעת קרות האירוע.

1. תודה בר שהבאת לידיעתינו את התרגילים המכוערים הננקטים ע"י אוויס. המלצתי לאחי עליהם (הוא צריך רכב חדש החודש) - אדאג להעביר לו את המידע.

2. אין קשר לחבילת הטיפולים - מדובר בסטנדרד ביטוחי.

3. כל עוד אנחנו כלקוחות ניתן לספקים להשתין עלינו ונטען כנגד אנשים שמתלוננים "מה אתם רוצים,זה רק גשם" - ימשיכו להשתין על כולנו. פשוט לא תאומן התודעה הצרכנית הנמוכה שניכרת כמעט בכל דיון צרכני בפורום.

• תוכן חדש...