Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בקוגה חדשה מהסוכנות.

יש ימי מבצע עכשיו ואני פוזל לכיוון.

יש בעיות ספציפיות לרכב?

איזה ג'יפונים עדיפים עליה ולמה? (באותו טווח מחיר - עד 140K)

תודה

פורסם (נערך)

שום בעיות בגיר כי הוא אוטומטי רגיל והמזגן סבבה.

הנקודות החלשות לטעמי בעיקר מתבטאות בכמה פנלים שמרגישים זולים , לוח שעונים מיושן , ומולטימדיה בהתקנה מקומית לא משהו וממוקמת גרוע , מעל רמת גימור טרנד X יש מקורית של סוני.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

סובלת מטורק סטיר מוחשי בלחיצה זריזה וההיגוי מושפע קלות, צריך לנהוג ולבדוק...אני אישית

לא אהבתי ופסלתי בעקבות זה.

מהמורות עמוקות (מדגיש עמוקות) נשמעות בצורה ישירה לשילדה ומורגשת בעיטה ורעש חובט.

חוץ מזה מתנהל בשקט מוחלט ועבודת מתלים מצויינת, מעבר למקובל שקט ונעים.

פורסם (נערך)

שלדה מהנה יחסית, אבל היא מרגישה מיושנת. 3008 עדיפה עליה כמעט בכל פרמטר, כמו גם סיאט אטקה ורנו קדאג׳ר אם כי האחרונה חלשה יחסית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

ראיתי את הרכב בשבוע שעבר ברעננה

התא נוסעים נראה מאד מיושן.האיכות על הפנים,תנסה לממש את הפלסטיקים,הם חורקים כמו ברכב פשוט מלפני 10 שנים.

הגיר פלאנטרי לדעתי של אייסין,לגבי המזגן אין לי מושג.

יש אלטרנטיבות מתקדמות וחדישות בהרבה.

פורסם

פורד קוגה הוא רכב במראה מאוד סולידי (מהקיצוניות ההפוכה מה-3008), ממליץ גם כן על רמת TRENDX ומעלה שם הוא מרגיש איכותי מבפנים ובלי חוסרים מעצבנים באבזור שאמור להיות מובן מאליו.

RON P, לא יודע באיזה רכב הייתה, איכות ההרכבה בקוגה מעולה, זאת ממש לא הבעיה שלו.

כמובן שמי שמחפש רכב מוחצן, זה לא הכתובת (למרות שאני תמיד מסובב את המבט כשאני רואה אחד כזה, אבל זה אני).

אם צריכת דלק אינה שיקול ואינכם מחפשים מראה מוחצן, אני לא חושב שהמתחרים ברמת מחיר של 140K טובים יותר.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

הקוגה אולי מיושן קצת ולא הכי נאה אבל בחיי היום יום הוא בין הקרוסאוברים הכי נעימים שיש.

הוא נוח מאוד, בידוד הרעשים טוב, הביצועים לא רעים והמרווח הפנימי מכובד.

אני הייתי מעדיף אותו על ספורטאז' וטוסון בכל מצב. לא הרגשתי בחומרים לא נעימים בתא הנוסעים אבל הוא בהחלט לא עדכני כמו 308 או מאזדה CX5, מצד שני המחיר שלו מפצה על זה והוא מוקד המשיכה שלו.

שים לב לצריכת דלק גבוהה אפילו שמדובר במנוע טורבו.

כדאי ללכת על הטרנד X שמאובזר באופן טוב בדגש על מערכות בטיחות ולא על הטרנד עם המובילאיי.

פורסם
לא הרגשתי בחומרים לא נעימים בתא הנוסעים אבל הוא בהחלט לא עדכני כמו 308 או מאזדה CX5,

3008

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

נהגתי היום , בנסיעת מבחן ,

ובכל לחיצה קצת על הגז נראה שההגה בורח לצד. Torque steer מאוד מורגש

לטענת נציג המכירות ככה זה וזה לא בעיה של רכב ההדגמה.

קצת מפחיד לנהוג ברכב שבכל זינוק מעט זריז מנסה לברוח הצידה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...