Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנובו G4 ופרטיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שרכשתי את המכשיר בהמלצת sperial, לא יצא לי יותרמדי להתעסק איתו

עכשיו עשיתו לו שדרוג וה google now עם זיהוי הקולי שמקשיב לי כל הזמן "hello google" מביא לי עצבים, למה גוגל צריכים גם להקשיב לי ???

איך אני מעיף את הדבר הזה (או כל דבר שפוגע לי בפרטיות) לכל הרוחות, לא רוצה שום תוכנה שתקשיב לדברים שאני אומר ?

עברתי עכשיו על כל ההגדרות האפשריות וביטלתי כל דבר אפשרי, אבל להפתר מהדבר הזה אי אפשר, פשוט אין הגדרה כזו.

פורסם

תכנס להגדרות -> אפליקציות. תחפש משהו בסגנון של "מפעיל אפליקציית GOOGLE NOW". תכנס לזה, ותבחר באופציה "השבת".

אם אינך מצליח לבצע השבתה, יתכן שתצטרך לעבור למצב בטוח בכדי לבצע זאת.

פורסם

Google Now אינה אפליקציה נפרדת, אלא חלק מאפליקציית החיפוש המובנית של גוגל. לא תמצא אותה ברשימת האפליקציות.

כדי להשבית את Google now, כנס לאפליקציית Google, פתח את התפריט הצידי וכנס להגדרות.

תחת Voice > OK Google detection כבה את כל האפשרויות.

תחת Your feed כבה הכל.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אני מתנצל על המלצתי ל-G4. נבעה מניסיון מצויין עם דורות קודמים.

ה-G4 שיש במשפחתי התבררו ככשלון מוחלט.

מקוה ששלך יהיה בין הבודדים המוצלחים.

מכל מקום, אני חושב שאם תעיף את סרגל החיפוש מהדף הראשי הבעיה תפתר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
Google Now אינה אפליקציה נפרדת, אלא חלק מאפליקציית החיפוש המובנית של גוגל. לא תמצא אותה ברשימת האפליקציות.

כדי להשבית את Google now, כנס לאפליקציית Google, פתח את התפריט הצידי וכנס להגדרות.

תחת Voice > OK Google detection כבה את כל האפשרויות.

תחת Your feed כבה הכל.

הכל כבוי, והח*א הזה עדיין מקשיב.

אני חושב שצריך לנקוט באמצעים נוקשים יותר, שווה להתעסק עם רוט או עם רומים אחרים ?

אני מתנצל על המלצתי ל-G4. נבעה מניסיון מצויין עם דורות קודמים.

ה-G4 שיש במשפחתי התבררו ככשלון מוחלט.

מקוה ששלך יהיה בין הבודדים המוצלחים.

מכל מקום, אני חושב שאם תעיף את סרגל החיפוש מהדף הראשי הבעיה תפתר.

הטלפון נרכש לאשתי שדרישותיה לא גדולות כלל, הוא עושה את העבודה אבל אשתי טוענת שהוא לפעמים נתקע.

מבאס אותי המחיר ששילמתי עליו באילוץ בגלל שהוזמנו לפניו 2 טלפונים שלא הגיעו וכבר לא היה זמן לחכות שוב.

מה היו הבעיות אצלך ? סיפרת על 3-4 כאלו שהיו מצויינים ?

את הסרגל חיפוש אי אפשר להעיף, לא לתפוס אותו, לא לגרור אותו, אין לו אפשרויות ואין שום מקום שאפשר לקנפג אותו.

אחרי שישבתי עליו קצת זמן הבנתי שה GUI פשוט לא נוח ואין כמעט אפשרויות קונפיגורציה בניגוד למכשירים של שיומי לדוגמא, אחרי שהתרגלתי ל MIUI לא נראה לי שאני רוכש טלפונים אחרים שהם לא של שיומי.

פורסם

לי יש G5 ובין הדברים הראשונים ביטלתי את האוקי גוגל.

נכנסים לתוך ההגדרות של אפליקצית גוגל. G בעיגול לבן.

שנה שפה ראשית לעברית וזה יבטל את ההאזנה, כי עברית לא נתמכת :)

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

אכן 4 מכשירים:

1. הבן הצעיר (עבר לאשה) - שחור (סים בודד) - תקין.

2. אצל הן הבכור (G4 plus לבן - כפול סים) - איזה שבב בין מגן העדשה לעדשה של המצלמה הראשית. הצליח להזיז אותו, אבל עדיין יש איזה בעיה בצילום. ועוד איה תלונות קטנות שמהותן לא לגמרי ברורה.

3. אצל האשה (לבן - סים כפול) התחממות, ghost touches עד כדי צורך בריסטים תכופים, קפיאה, סוללה שהיתה מתרוקנת מהר מאד - המכשיר, כבן 9 חודשים, הושלך למגירה, עדיין צריך להוציא ממנו צילומים וסרטונים מהטיול לסין.

4. אצל אמי (לבן - סים כפול, כמו של אשתי) - באיזה שלב המסך הפסיק להדלק בעת צלצול, ולא ניתן היה לענות. בינתיים טופל עם תיקון בהגדרות notifications. מקוה שיחזיק מעמד.

גם לאחיין שלי יש שחור בסיסי, כנראה לא בעייתי במיוחד. נראה כי זה הדגם המוצלח ביותר. מעניין איזה דגם יש לאשתך.

בינתיים העברתי את המכשיר של הבן הצעיר לאשה, והבחור מרוצה מה-Mi4c הבעייתי שלי שחזר לחיים אחרי עדכון תוכנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אצלי שני המכשירים של מוטורולה איקס ( style ו force ) פשוט מעולים, ללא באגים ותקלות, למרות חיים קשים בשניהם. הסוללה ב force ללא תחרות.

חבל שב G4/ G5 האיכות ירודה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

זה פשוט לא ייאמן !

לאחר ההודעה של ספיראל נזכרתי שגם כאן היו ghost touches, בשילוב עם התקיעות ועם בעיה נוספת ששקע הטעינה לא תופס את הכבל והכבל רופף לגמרי - יצרתי קשר בצ'ט עם אמזון.

ללא מילים מיותרות :

hank you for confirming.

Please return this item back to us for a refund. We will process a refund as soon as the return is processed.

גם לקבל אחד אחר במקומו אפשרי, אמרתי שאחזיר להם תשובה מחר.

** ועכשיו - עזרו לי להחליט. יש אלטרנטיבה ראויה ? מישהו דיבר איתי לפני כמה ימים על ה note 4x אבל אני לא מכיר אותו.

עריכה אחרונה על ידי phpclub
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...