Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה אתה בטוח שזויף הק"מ? לזייף ספידומטר זה דבר אחד, לזייף מסמך ממשלתי (רשיון רכב) זה משהו אחר. לא סביר שמישהו יסתבך בפלילים בשביל להוריד 70K ק"מ בשוק רכב די רווי.

1. לא זייפו שום רישיון רכב- פשוט הבן אדם כנראה הוריד ק"מ לפני הטסט וכאשר הגיעו לטסט,הבוחן רשם את מה שיש על השעון ומכאן לכאורה הכל "כשר למהדרין".

2. זיוף ק"מ גם הוא עבירה פלילית-אולי עבירה פחות חמורה מזיוף מסמך אבל עדיין עבירה פלילית.

פותח הנושא,חסרים רכבים בחברות הליסינג שאתה הולך לקנות רכב יד 2 בעסקה מפוקפקת ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי מצפה שמחשב משרד הרישוי יחסום

דווח שקרי . כלומר אם הרכב עבר כבר 120000 והבוחן הקליד 60000 תתקבל איפה שהוא הודעת שגיאה.

תוכנה לכיתה א' לא כן ?

פורסם

ומה יקרה אם תהיה טעות הפוכה ובוחן ירשום 120,000 במקום 12,000?

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
1. לא זייפו שום רישיון רכב- פשוט הבן אדם כנראה הוריד ק"מ לפני הטסט וכאשר הגיעו לטסט,הבוחן רשם את מה שיש על השעון ומכאן לכאורה הכל "כשר למהדרין".

2. זיוף ק"מ גם הוא עבירה פלילית-אולי עבירה פחות חמורה מזיוף מסמך אבל עדיין עבירה פלילית.

פותח הנושא,חסרים רכבים בחברות הליסינג שאתה הולך לקנות רכב יד 2 בעסקה מפוקפקת ?

הרכב עם 130000 ורשום 60000 ז"א שהבחור עשה יותר מ70,000 ק"מ בשנה כי אחר יצא לך שהיתה ירידה בק"מ, אפשרי, אבל לא סביר בכלל, ואני הייתי מניח שהטעות אצל שלמה סיקסט.

פורסם

צריך להיות מוכשר ומשועמם כדי לעשות 70K בשנה, עלויות הדלק היו גומרות את הזוג הזה קודם לכן, שהרכב עוד בהלוואה.

הייתי מנסה לברר את הפרטים היטב במספר מקורות רשמיים כיוון שמי אמר ששלמה סיסקט לא עשו את השגיאה? התבלבלו עם רכב אחר? לעולם אין לדעת.

חשוב לבדוק את הכל ולא להסתמך על בדיקה שאומרת בסה"כ שמישהו בדק במשחב ביתי בבית עסק כלשהו מספר כלשהו, נו באמת.

אומנם נכון, זאת אינדיקציה אבל עדיין.

פורסם
קיימת אפשרות שהיד הראשונה הורידה את הקילומטר ?

הרכב נרכש מ 0 ק"מ , מי הוריד את הק"מ ?

יתכן,ששלמה סיקסט התבלבלו ונתנו מידע בטעות על רכב אחר ויתכן שמדובר על נוכל.

כדי לענות על השאלה צריך להשוות את שני מספרי רכב- זה ששלמה דיווחו עליו לעומת המספר שרשום על מסמך בדיקת הרכב במכון.

פורסם
עוד סיבה להתעקש על ספר טיפולים לפחות משנים אחרונות

לי אין ספר טיפולים אבל אני שומר את כל רישיונות הרכב מהיום שהרכב עלה על הכביש מתוייק בקלסר ואפשר להוכיח בקלות, גם לאדם החשדן והפסימי ביותר לפחות לגבי הק"מ שהוא לא מזוייף.

פורסם
בטח, יש לי את המסמך מהמכון שבו רשום קילומטרז נוכחי 60000, ויש לי צילום מסך מהמערכות של שלמה שהרכב נמסר עם 130000

בטוח שהצילום מסך של שלמה הוא לא צילום מסך של ק"מ משוער?

בדוק את עצמך .

פורסם

הראו לך גם רישיונות קודמים או רק את האחרון?

יכול להיות הרכב עבר טסט לא מזמן והקילומטרז' זויף לפניכן.

זה לא אומר שום דבר על הטסטים הקודמים, יכול להיות שבמסמך של השנה הקודמת רשום 100 אלף ק"מ, במכון הטסטים הם פשוט רושמים מה שמופיע, באמת טיפשי שאין להם חסימה במידה ומופיע קילומטרז' נמוך יותר.

פורסם

הרכב רשום יד 2 או 1 ?

אני אגיד לך למה אני שואל , כי נתקלתי באנשים שקונים רכב ממגרש ליסינג בתור משומש , שעבר ק"מ מסויים . וכשהם רוצים למכור , כדי לייפות את העסקה הם מספרים שקנו את הרכב מ-0 ק"מ .

פורסם

תגיש תלונה למשטרע סבירות גבוהה שמשטרת אין ענין לציבור תסגור את התיק מ" חוסר ענין לציבור". תפנה להכל כלול עם סיון כהן שהם יפנו למשטרע ואז יהיה לפתע ענין לציבור

פורסם

סביר להניח שאם היה מדובר במוכר ישר שאכל אותה שעה שהורידו ק"מ לפני שקנה היה לפחות מתענין אם לא משתף פעולה עם פותח השרשור לברור העניו

• תוכן חדש...