Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אתמול הלכתי לראות רכב שראיתי דרך אתר יד 2

לכאורה המוכר הוא אדם פרטי, לפי המוכר הרכב נקנה מחברת שלמה ב0 קילומטר והיום הם סיימו לשלם עליו, קיבלו יפוי כח מחברת שלמה שהם סיימו לשלם ורוצים למכור, חשוב לציין הקילומטרז ברכב הוא 60000.

האוטו היה נראה בסדר האישה נחמדה, לקנו את הרכב לבדיקה והבדיקה לא מצאה משהו מיוחד.

היא רצה לסגור את העסקה אבל אמרתי לה שאני צריך עוד לחשוב על זה, בדרך הביתה דיברתי עם חבר והוא עשה בדיקה דרך מישהו בחברת שלמה, ומה שמסתבר שהקילומטרז האמיתי של הרכב כשהוא נמסר היה 130000.

מדובר כנראה בסוחר ששיחק עם הקילומטרז, אני דיברתי עם המוכרת ואימתתי אותה עם העובדות, היא הכחישה ואמרה שזאת טעות ושבעלה יחזור אלי וכמובן שמאז לא שמעתי מהם.

אני רוצה לקבל מהם את ה500 ש"ח שלי אבל יותר חשוב לי והכי חשוב לי זה לדאוג שהם יטופלו ולא ירמו עוד אנשים,

למי אפשר לפנות?

תודה

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בטח, יש לי את המסמך מהמכון שבו רשום קילומטרז נוכחי 60000, ויש לי צילום מסך מהמערכות של שלמה שהרכב נמסר עם 130000

פורסם
תגיש נגדו תלונה במשטרה. אל תוותר. אם זה לא אתה, זה יהיה מישהו אחר.

השאלה עד כמה זה יהיה אפקטיבי עם המשטרה שלנו?

אי אפשר לפנות למשרד הרישוי או משהו?

פורסם

זה מרגיז, אבל אם אין לך עודף זמן - תמשיך הלאה. ללכת לתבוע בשביל 500 ש"ח, ועוד טיפוס כזה? אני הייתי מוותר ויהיה לו לתרופות :evil:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כמה אתה בטוח שזויף הק"מ? לזייף ספידומטר זה דבר אחד, לזייף מסמך ממשלתי (רשיון רכב) זה משהו אחר. לא סביר שמישהו יסתבך בפלילים בשביל להוריד 70K ק"מ בשוק רכב די רווי.

• תוכן חדש...