Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים יקרים

ברשותי קורולה 2001

ואני אמור בקרוב להחליף רפידות וצלחות

ראיתי סרטונים שמדי פעם גם הגומיות של הבוכנה עצמה נשחקות ודורשות החלפה

במידה ומישהו לוחץ על דוושת הבלם כמה פעמים הבנתי שהצילנדר אמור לצאת

אני פשוט לא רוצה לנתק את כל הקליפר מהצינור

האם אפשר לדחוף לאחר ההחלפה והניקוי של הצילנדר והקליפר את הצילנדר חזרה ?..

אפשר לנקות את הקליפרים עם ספריי לניקוי בלמים ?...

איזה סוג של חומר צריך לשים בצילנדר ? גריז סיליקון גריז נחושת ?.. ספריי סיליקון?

אני מתכוון גם לנקות את הפינים עם הגומיה

מה הטווח המחירים של סט גומיות?.. כאלה?

איך מתבצע תהליך ההוצאת האוויר לאחר שאני ממלא את השמן ברקס החסר

לפתוח של הפין של השטוצר לתת לחיצות עד שיצא שמן מהפין ?

עריכה אחרונה על ידי klasa
פורסם

אתה מדבר כבר על שיפוץ הקליפר עצמו.

כל עוד גומיית האבק שלו לא קרועה ו/או הקליפר לא נוזל, אתה לא צריך להתעסק איתו באופן יזום, ובטח לא בעת החלפת רפידות.

לגבי גריזים - אילו ואיפה - יש לך הכל בעשרות מדריכים שכבר פורסמו כאן ע"י המשתמשים השונים.

Stay Dirty

פורסם
אתה מדבר כבר על שיפוץ הקליפר עצמו.

כל עוד גומיית האבק שלו לא קרועה ו/או הקליפר לא נוזל, אתה לא צריך להתעסק איתו באופן יזום, ובטח לא בעת החלפת רפידות.

לגבי גריזים - אילו ואיפה - יש לך הכל בעשרות מדריכים שכבר פורסמו כאן ע"י המשתמשים השונים.

בוקר טוב אסף , הבנתי אני פשוט אביט שאין נזילות אולי אגרז את הגומיה אם היא במצב טוב אני אבדוק את האשכולות פה תודה

פורסם

לגבי ניקוז שמן אתה מתחיל אחורה מסיים עובר קדימה , מחכה שלא יצא יותר בוהות שמן לגבי פירוק קליפר אל תנסה אפילו אתה תעשה הרבה בעיות לגבי רפידות תוציא אותם תראה שהבוכנה נכנסת רגיל וזהו

פורסם
לגבי ניקוז שמן אתה מתחיל אחורה מסיים עובר קדימה , מחכה שלא יצא יותר בוהות שמן

תודה,

אז אני לוקח את הרכב כמו שהוא, פותח את פתמות הניקוז מאחורה ומתחיל לפמפם את הבלם בראבק?

יום טוב גם לך

פורסם
אם אתה לא מבין איך לעשות , לא ממליץ לך כי זה בלמים , זה לא כמו להחליף שמן

את זה היית צריך לכתוב לפותח השירשור בהודעה המקורית שלך.

שאלתי שאלה מגוכחת בכוונה בשביל להראות לך איך אדם מן השורה, שבברור לא יודע איך לבצע ניקוז אויר כהלכה, מבין את ההודעה שלך.

מקווה שמהיום תתייחס להודעות שאתה כותב ביתר אחריות.

יום טוב גם לך

פורסם

אם עושים את תהליך ההחלפה של הנוזל כמו שצריך עם משאבה יעודית זה לא באמת משנה מאיזה גלגל מתחילים. לא מומלץ לפמפם על דוושת הבלם כדי שלא ייגרם נזק למשאבה המרכזית ואם אתה רוצה יש לי משאבת וואקום יעודית לצורך ביצוע התהליך אתה מוזמן לבוא ואשאיל לך.

פורסם

תודה לכם

נראלי שבאמת הנושא הזה של הקליפר כבד עלי וכנל לגבי הנוזל בלמים

אני אחליף רק את הצלחות והרפידות

ראיתי סרטונים שגם בעת ביצוע החלפת הרפידות

הם מרימים את הגומיה של הצילנדר ופשוט מרססים בפנים חומר כלשהו וככה הגומיה נשמרת יותר לאורך זמן

פורסם
לא צריך לרסס שום דבר. מה שחשוב בעת החלפת רפידות הוא הגריז בנקודות המגע עם הקאליפר וגירוז המובילים במידה ולא נעים בחופשיות.

הבנתי תודה :)

פורסם

אם אתה ממש ממש רוצה, אתה יכול להשתמש בתכשיר לחידוש גומי ופלסטיקה כמו CG6 (כמיקל גייז - נשמע רע בעברית אני יודע אבל זה השם שלהם - בחורים כימיים) שהיא מבוססת מים - מריחה קטנה על ספוגית ואז על הגומי שאתה רוצה לחדש -> במקרה הזה בוכנת קליפר.

מה זה יתן לך למעט מראה חדש? אולי זה קצת ירכך את הגומי וישמור עליו לעוד תקופה - אבל אם אתה כבר רואה על בוכנת קליפר סימני שחיקה ברורים שלא לדבר על קרעים או סדקים רציניים - אז תשקול החלפת קליפר. זה החיים שלך (ואולי גם של אחרים).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...