Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירון פלואנס 2013 1600 גבוהה מ 2000, למה?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ראיתי משהו מוזר במחירון יד 2 וגם לוי יצחק. המחיר של פלואנס 1600 יוצר גבוהה מה 2000 באותה רמת גימור ושנתון! למה?

פורסם

בחברות ליסינג יש הרבה יותר פלואנס 1600 .

וברצינות - נפלאות המחירונים. כאשר מכרתי ניסאן nv200 עם 7 מושבים, הדגם עם 5 מקומות לפי המחירון היה יותר גבוה ב 2000₪, כאשר ההבדל היחיד ביניהם זה התקנה מקומית של זוג מושבים ( בתוספת 7000₪ אצל היבואן ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כשאני קניתי את הפלואנס(מנוע 2000 שנת 2013 עם רמת אבזור פריוויליג׳) שלי גם אני הופתעתי מהדבר הזה,אני יגיד לך יותר מזה,פלואנס 1600 ברמת אבזור נמוכה יותר(קומפורט) עולה יותר מפלואנס 2000 ברמת האבזור הגבוהה יותר(פריוויליג׳),אין מה להשוות בין שני הרכבים...מנוע ה2000 טוב הרבה יותר ורמת האבזור גבוהה הרבה יותר,מצד שני אם נסתכל לעתיד אז בפריויליג׳ יש כל מיני חיישנים שאין בקומפורט ובעתיד הרחוק יש סבירות גבוהה יותר לתקלות של חיישנים כאלה ואחרים,בפלואנס 2000 יש מנוע וגיר של ניסאן קשקאי וב1600 מותקן המנוע והגיר של ניסאן ג׳וק(אם אני לא טועה הגיר הוא אותו גיר,רק המנוע שונה),בכל אופן אני עם הפלואנס ממרץ ואני נהנה מכל רגע....לך על נפח המנוע הגדול יותר.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם (נערך)

מנוע 2000 מגיע רק ברמת האבזור הגבוהה - יש סאנרוף,יש חיישני חנייה אחוריים שמגיעים ישירות מטורקיה,בלם יד חשמלי,בקרת שיוט..ההשואה הייתה בין רמות האבזור,יש גם מנוע 1600 ברמת אבזור פריויליג׳ אבל מנוע ה2000 עדיף ממנו משמעותית מבחינת כוח למרות שהוא צורך קצת יותר דלק.

עריכה אחרונה על ידי Jeka88

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

ממילא כל קשר בין המחירים בהם נסחרת הפלואנס למחירון - מקרי בהחלט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם זכרוני אינו מטעה אותי - פלואנס מנוע 2000 הגיע עם גיר רציף בלבד.

אולי זה turn off לרוכשים ?

אגב, טוב לדעת שיש מחירון ל1600 בנזין, אני בכלל חשבתי שהרכב הזה יהפוך למחזיק מפתחות בשוק היד השנייה.

פורסם

כחלק ממתיחת הפנים של 2013 - גם הגיר של ה1.6 הפך רציף.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אגב, טוב לדעת שיש מחירון ל1600 בנזין, אני בכלל חשבתי שהרכב הזה יהפוך למחזיק מפתחות בשוק היד השנייה.

וטוב שיש מחירון.

קרובי המשפחה שלי קיבלו מחיר מחירון משוקלל על מגאן 1.6 בנזין מודל 2010 - אחלה מקדמה לקפצ'ור חדשה

נ.ב. את מחיר המחירון שילמה חברת הביטוח, כי הרכב הוכרז אובדן להלכה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מנוע 2000 מגיע רק ברמת האבזור הגבוהה - יש סאנרוף,יש חיישני חנייה אחוריים שמגיעים ישירות מטורקיה,בלם יד חשמלי,בקרת שיוט..ההשואה הייתה בין רמות האבזור,יש גם מנוע 1600 ברמת אבזור פריויליג׳ אבל מנוע ה2000 עדיף ממנו משמעותית מבחינת כוח למרות שהוא צורך קצת יותר דלק.

תרשה לי לתקן אותך, נוסעות בארץ הקודש פלואנס מנוע 2.0 ברמת הגימור הנמוכה- כמעט קניתי כזו לפני חודשיים (ובסוף השתפנתי עכב צוניטין האמינות וחוסר שוק במכירה)

פורסם

בשנות הדגם 2010-2012 שווקה הפלואנס 2 ליטר ברמות גימור Expression ו-Authentique

החל משנת 2013 משווקת רק ברמת גימור Privilage

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אחרי מתיחת הפנים יש רק Privilage בדקתי מול רישומי משרד הרישוי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...