Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני/סופר-מיני ב 90k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נוסע כיום עם i10 2014.

דרישות מהרכב:

בטיחותי, אמין, חסכוני.

משמש לנסיעות משולבות: עירוני/בינעירוני.

מספר נוסעים 1-2.

תא מטען יותר גדול מה i10

אוט'

אני מאוד אוהב לשמוע מוזיקה בנסיעה, ב i10 בנסיעה בינעירונית הבידוד לא הכי טוב ושומעים את המנוע ורעשי הדרך - דבר שמצריך להגביר את עוצמת הרדיו.

אני לא מחפש רכב מירוץ (עברתי את הגיל של ה"פתיחות" :-D), כן חשוב לי שהוא יהיה יותר מהיר ויתאמץ פחות בכבישים שיש בהם עליות בדרך בינעירונית.

כיום כשאני נוסע ב i10 היא מתמודדת בצורה סבירה עם הכביש, יש כבישים שבהם אני צריך לסחוט את דוושת הגז .

לגבי הקניה, אני מתלבט עוד האם כדאי ללכת על רכב יד שניה, לרדת בשנתון- דבר שיקנה לי לקנות רכב עם מכלולים טובים יותר בתקציב יותר נמוך,

אן לקנות רכב 0 ק"מ לא מהיבואן ולחסוך בעלות של הרכב

עריכה אחרונה על ידי sasiz
  • תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ידני או אוטומט?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה לא רחוק מסיטרואן C3 שעולה 96 אלף, הרכב מאובזר,זריז ונוח מאוד, תא מטען גדול יותר מאשר ביונדאי כמובן.

פיגו 208 נמכרת עכשיו במבצע ב85 אלף ברמת איבזור S-LINE האיבזור פחות טוב מאשר בסיטרואן אך גם המחיר זול יותר.

לשניהם יש את אותו המנוע ואותה התיבה, המושבים של הפיגו גם כן נוחים מאוד שווה לבדוק אותה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה ההבדל מבחינת האבזור בין שני הרכבים?

ואיך שני הרכבים בבידוד רעש של המנוע, כיום בא לידי ביטוי ומפריע לחווית האזנה לרדיו בנסיעה בינעירונית.?

מבחינת רמת הבטיחות, ראיתי שהפג'ו מקבלת ציון 6 ברמת האבזור הבטיחותי, לעומת 4 בסיטרואן

פורסם (נערך)

לדעתי הם די שקטות בנסיעה.

הסיטרואן מוסיפה מערכות בטיחות מקוריות. שאין בפיגו ועוד.

מציע לך להיכנס לאתר סיטרואן ופיגו ותוכל לראות את האיבזורים שלהם.

ציון איבזור בטיחותי בארץ לא שווה יותר מידי, כדאי שתסתכל תוצאות ריסוק ב euroncap.

שני הרכבים בטיחותים עם יתרון לסיטרואן עקב מערכות בטיחות.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם
לדעתי הם די שקטות בנסיעה.

הסיטרואן מוסיפה מערכות בטיחות מקוריות. שאין בפיגו ועוד.

מציע לך להיכנס לאתר סיטרואן ופיגו ותוכל לראות את האיבזורים שלהם.

ציון איבזור בטיחותי בארץ לא שווה יותר מידי, כדאי שתסתכל תוצאות ריסוק ב euroncap.

שני הרכבים בטיחותים עם יתרון לסיטרואן עקב מערכות בטיחות.

תודה אח יקר!

פורסם

הדרישות צנועות והתקציב ראוי.

בתקציב הזה אתה יכול לקנות שורה מכובדת של מכוניות באפס קילומטר כמו רנו קליאו, הונדה ג'אז, מאזדה 2 ועוד, בנוסף לC3 וה208. משום שבסיס ההשוואה שלך הוא i10 שהיא מכונית בקטגוריה אחרת לגמרי, יש מצב שעבורך כל המכוניות האלה יהיו "מרשימות" יותר ולכן חשוב שקודם תלך לעשות סיבוב באולמות התצוגה, תפסול מכוניות שלא מתאימות או לא מוצאות חן בעיניך ולבסוף תעשה נסיעות מבחן בכאלה שכן ותשפוט אם הנוחות, הרעש, ההתנהגות והביצועים עומדים בסטנדרטים שאתה מחפש.

לעניין הבטיחות, תתעלם מציון הבטיחות של מכוניות שרשום שהן מכילות התקנה מקומית של מובילאיי (כאלה שמגיעות ברמה 6, לרוב יהיו עם מובילאיי אבל זה רשום במפורש במפרטי הרכבים). סוג הבטיחות שמובילאיי מעניקה הוא נחות ממערכות בטיחות אקטיביות שמגיעות מהיצרן עצמו וממילא אתה תמיד יכול להתקין בעצמך מובילאיי בסכום כסף לא משמעותי ולהביא כל מכונית שהיא לרמה 6 המדוברת.

פורסם
הדרישות צנועות והתקציב ראוי.

בתקציב הזה אתה יכול לקנות שורה מכובדת של מכוניות באפס קילומטר כמו רנו קליאו, הונדה ג'אז, מאזדה 2 ועוד, בנוסף לC3 וה208. משום שבסיס ההשוואה שלך הוא i10 שהיא מכונית בקטגוריה אחרת לגמרי, יש מצב שעבורך כל המכוניות האלה יהיו "מרשימות" יותר ולכן חשוב שקודם תלך לעשות סיבוב באולמות התצוגה, תפסול מכוניות שלא מתאימות או לא מוצאות חן בעיניך ולבסוף תעשה נסיעות מבחן בכאלה שכן ותשפוט אם הנוחות, הרעש, ההתנהגות והביצועים עומדים בסטנדרטים שאתה מחפש.

לעניין הבטיחות, תתעלם מציון הבטיחות של מכוניות שרשום שהן מכילות התקנה מקומית של מובילאיי (כאלה שמגיעות ברמה 6, לרוב יהיו עם מובילאיי אבל זה רשום במפורש במפרטי הרכבים). סוג הבטיחות שמובילאיי מעניקה הוא נחות ממערכות בטיחות אקטיביות שמגיעות מהיצרן עצמו וממילא אתה תמיד יכול להתקין בעצמך מובילאיי בסכום כסף לא משמעותי ולהביא כל מכונית שהיא לרמה 6 המדוברת.

כנראה שזה מה שאעשה, שיטת האלימינציה. סיבוב ראשוני לצורך התרשמות חיצונית, הרכבים שיראו לי אעשה עליהם נסיעת מבחן, וגם כאן אפעיל את עיקרון האלימנציה.

מה שיראה לי יעלה לגמר 8)

כשרשמת "ועוד...", מה עוד נכלל ברשימת הרכבים?

עד כמה מבחן הדרכים של "אוטו" מהווה "אורים ותומים"?

פורסם

יש לך פה במגזין מבחנים על הc3 ואם איני טועה גם על ה208.

פורסם

הjazz היא לא מטוס אבל לא הייתי גוזר גזירה שווה בין המנוע שלה לזה של הi10. הונדה יודעת לייצר מנועים משובחים, הנתונים היבשים של הביצועים שלה טובים בצורה משמעותית מאלה של הi10 ולמרות שאני לא חסיד גדול של תיבות CVT, התיבה הספציפית שלה זוכה לשבחים בביקורות ויש פה אנשים שרכשו את הרכב ומאוד מאוד מרוצים ממנו. בקיצור, זה לא עולה כסף ללכת לבדוק ולעשות נסיעת מבחן וממש לא הייתי פוסל אותה.

העוד כולל שורה של רכבים נוספים, כל אחד עם השטיקים שלו. אתה יכול למשל לחסוך לא מעט כסף ולקנות סנדרו סטפוויי חביבה אבל היא לא רכב שקט במיוחד. בתקציב הזה אתה יכול לקנות פיאט טיפו שהיא רכב שקט, נוח ומרווח אבל היא רכב משפחתי די גדול והביצועים שלו פושרים. אתה יכול לחצות את הרוביקון ולקנות איזו סיאט או סקודה זולה עם אחריות מביכה, אמינות מחורבנת ויבואן שאפילו לא חוזר להודעות של אנשים בטלפון ואז לחיות את השנים הקרובות בתפילה שהרכב שלך לא יתקלקל. יכול גם להיות שאתה תתחבר לאיזו i20 cross שמגרדת התקציב שלך. לסוזוקי יש גם כמה אופציות רלוונטיות כולל הסוויפט החדשה דנדשה.

יש המון אופציות, התקציב מתאים וזה מאוד אינדיבידואלי - בגלל זה אני ממליץ לעשות סיבוב סוכנויות מקיף.

פורסם
אתה לא רחוק מסיטרואן C3 שעולה 96 אלף, הרכב מאובזר,זריז ונוח מאוד, תא מטען גדול יותר מאשר ביונדאי כמובן.

פיגו 208 נמכרת עכשיו במבצע ב85 אלף ברמת איבזור S-LINE האיבזור פחות טוב מאשר בסיטרואן אך גם המחיר זול יותר.

לשניהם יש את אותו המנוע ואותה התיבה, המושבים של הפיגו גם כן נוחים מאוד שווה לבדוק אותה.

ביצעתי שיחה עם הייעוץ של מגזין "אוטו", לדברי הנציג הפג'ו לא הכי שקטה, הסיטרואן קצת יותר שקטה

• תוכן חדש...