Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי להתחיל לטפל באופן עצמאי ברכבים שלי.

ידוע לי שהיצרן ממליץ על מחזורי טיפולים כל 15 בלאון (FR 1.4Tsi ידנית) וכל 10 בהיילקס (הדגם החדש 2.4 2GD)

איפה אני יכול למצוא את רשימת הטיפולים שיש לעשות וכל כמה ק"מ?

ברור לי שבאוטודאטה יש את זה, אם רק היה לי..

הלאון כרגע 45 אלף ק"מ וההיילקס 40

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מתי עברו טיפול פעם אחרונה ? ואם אתה לא זוכר אוליי פשוט תעשה להם טיפול ותתחיל לרשום לך קילומטרים שיש כרגע ותחשב עד לטיפול הבא לגביי רצועות וכו' זה צריך לבדוק.

אני אבדוק לך באינטרנט אם יש איזה מסמך או משהו שמראה על הטיפולים התקופתיים הנכונים ביותר לרכבים שלך.

ואם ממליצים כמו שכתבת על הטיפולים שבהיילקס כל 10 אז כל 10 פשוט השאלה מתי עשית טיפול לאחרונה ?

גם בסיאט אם זה כל 15 מתי עשית לאחרונה ?

פורסם

בסיאט עשיתי לפני 8,000 מתכנן לעשות עוד 2000 (מקצר זמנים)

בטנדר עשיתי לפני 11,000, מתכנן לעשות מיידית. לצערי חרשתי את האינטרנט ולא מצאתי מפרט טיפולים.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

גם אני חיפשתי לא ממש מצליח למצוא משהו רלוונטי...

בכל מקרה שאתה עושה להם טיפולים תרשום תתעד את הקילומטרים שלהם וכו' אולי אפילו ללכת למוסך מסוים שייתן לך כיוון לפי דעתי לגבי זמני טיפולים רציניים יותר כגון רצועות ברקסים וכו'

פורסם

תודה רבה על הנסיונות לעזור.

^לצערי אין לי הודעות פרטיות כך שקצת בעייתי. נחכה שישים לב לשרשור.

פורסם

הלאון אוטוטו מסיימת אחריות. את הטויוטה החלטתי לטפל בעצמי בין היתר בגלל סכסוך עם בעל המוסך בעקבות מחלוקת שהתעוררה לגבי פעולת הDPF, שהערכתי היא שנגרמה בגלל שמן לא איכותי/לא תואם לדרישות היצרן. החלטתי ללכת על החלפים הכי איכותיים הפעם ולעשות במוסך פרטי שאני מכיר.

פורסם

כל עוד מדובר בלאון עם השילוב שלTSI+DSG7 רצויי להמשיך לטפל במוסכים מומחים.

עם הטיוטה אתה בקלות יכול לטפל במוסכי מורשה תחבורה ומקסימום במקרה של חיבור מחשב להיכנס למורשה יבואן.

יש לך פה רכבים בשווי שקרוב ביחד ל200K ש"ח מינימום לא הייתי לוקח כזה סיכון במקומך.

פורסם

זה לא DSG מרק, מדובר בגיר ידני.

עדיין כמובן מנוע TSI בעייתי, אבל אני בעד שאלון יטפל בעצמו.

אלון - תן דגם מנוע וכ"ס של שני הרכבים.

Stay Dirty

פורסם

עדיין כמובן מנוע TSI בעייתי

למה מנוע TSI בעייתי?

על מה אתה מסתמך?

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אהלן אסף.

לטנדר הצלחתי למצוא מפרט. לסיאט עוד לא.

הסיאט בציר 15, מנוע 1.4Tsi עם 125PS/92Kw. סדרת CAX אם זכרוני אינו מטעיני.

פורסם (נערך)
למה מנוע TSI בעייתי?

על מה אתה מסתמך?

מתנצל, רק עכשיו הוא רשם שזה המנוע עם 125 כ"ס החדש. אז לא רלוונטי.

אלון, מדובר במנוע CZCA

https://drive.google.com/open?id=0Bwe2hxLOMN4oSkZyUWt0OUFrVGs

https://drive.google.com/open?id=0Bwe2hxLOMN4oUDRkZlEzN3lVQms

https://drive.google.com/open?id=0Bwe2hxLOMN4ob2pmN25RNjVWWTA

https://drive.google.com/open?id=0Bwe2hxLOMN4oTGFLdnZDeTBGZnM

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם
למה מנוע TSI בעייתי?

על מה אתה מסתמך?

חלק מהדגמים קצת בעייתיים, לא חלק מהותי מהמנוע חלילה, רק רכיב מינורי ושולי כמו בוכנות, רינגים, טורבו ומערכת הטיימינג:

מנועי 1.2 עם בעיית מותחן טיימינג

חלק ממנועי 1.4 עם בעיית טורבו ששובק חיים בטרם עת

מנועי 1.4 טווין טורבו עם בעיות בטורבו ובבוכנות

מנועי 1.8 עם בעיות במותחן הטיימינג ו.. בוכנות עם תכנון גרוע/אכילת שמן מופרזת/רינגים בתכנון לקוי

חוץ מזה, מנוע אמין ביותר.

גילוי נאות: אני מחזיק בעצמי ברכב הלובש מנוע 1.4 (122 כ״ס), שנישב מה״אמינים״ שבחבורה.

ב50,000 קמ הטורבו מת והוחלף בחדש, עלות כ12,000₪ לפני השתתפות, 4,000₪ אחרי השתתפות.

שלומי

פורסם
אהלן אסף.

לטנדר הצלחתי למצוא מפרט. לסיאט עוד לא.

הסיאט בציר 15, מנוע 1.4Tsi עם 125PS/92Kw. סדרת CAX אם זכרוני אינו מטעיני.

סדרת המנועים cax (caxa,caxb) נחשבת לאמינים יחסית, מלבד טורבו שמת לפעמים מוקדם מהצפוי, בק״מ נמוך, ורעש מוזר של קרקוש בהתנעה קרה, המנוע מציג אמינות. עובד יפה, חזק ודי חסכוני בדלק.

לפעמים יש גם בעיית הצתה שנפתרת על ידי החלפה פשוטה של אחד הקוילים.

אני ממליץ למלא בו רק שמן קסטרול אדג׳ 5w40 ולא אף שמן אחר. מהרכבים שפגשתי, רק עם השמן אדג׳ אין צריכת שמן/תקתוקים. כל השאר עשו כל מיני שטיקים, קרקוש פה, אכילה שם.

פילטר שמן- רק מקורי או MANN

פלאגים- רק מקורי או ngk/bosch/denso

פילטר אוויר- רק מקורי או MANN

פילטר דלק- רק מקורי או MANN

פילטר מזגן- לא משנה אבל עדיף מקורי או MANN עם סינון פחם.

שלומי

• תוכן חדש...