Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אימא שלי מחפשת מחליפה ראויה לג'אז 2007(ידנית) שלה שנתנה עד עכשיו 360 אלף ק''מ ומתחילה להראות סימני עייפות.

מסלול הנסיעה הוא כל יום אריאל-בית שמש בינעירוני רגוע במהירות 90-110 ללא אהבה ללחוץ על הגז שמסתכם ב40-45 אלף ק''מ שנתי.

השאלה היא האם להחליף פשוט לג'אז חדשה או שיש משהו מעניין יותר בשוק?

הקריטריונים בסדר יורד הם:

-חיסכון(אין בעיה עם ידני).

-אמינות.

-מראה חיצוני + נוחות נסיעה.

-ביצועים.

כמובן שאולי כדאי לשקות דיזל או לעלות את התקציב למשהו עם עלות תועלת גבוהה יותר...

לרוב בגלל הק''מ היא לא מחליפה רכבים/מוכרת, אלה נוסעת אליהם כל עוד אין בעיות מיוחדות.

תודה!

פורסם

על פניו -ג'אז חדשה תתאים לה מאוד.

אם היא רוצה להשתדרג קצת הייתי הולך על יונדאי איוניק (הברידית דווקא) ולא דיזל.

היא יותר זולה לרכישה, וגם האחזקה תהיה כנראה זולה יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דווקא דיזל ידני מאוד מוצלח למשימה שתארת, החסכוניות ביותר כיום הם כנראה פיג'ו 208 או סיטרואן קקטוס.

לקקטוס מבנה ומאפיינים ייחודיים. נדמה לי שראיתי מכונית כמעט חדשה למכירה בלוח.

בחיר הנכון זאת יכולה להיות קנייה מאוד משתלמת.

פורסם

למה לא דיזל? 208 או קקטוס דיזל ידניות יכולות להיות תשובה מצויינת לטעמי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

אני מאמין שאפשר לשקול את ה-208, הבעיה היחידה שאני לוקח את האחריות על עצמי כי הם חיים בסטריאוטיפים של הרכב היפני...

גם מבחינת חדש/משומש מצד אחד יש סיכון בקניה של רכב משומש, מצד שני שלושת השנים הראשונות הם ממש סיוט בשבילה מבחינת הטיפולים במורשה.

עוד שני ניואנסים שמחינתם קיימים(ההורים) זה:

-"רכב היברידי זה החלפת סוללות, זה יקר ולא משתלם" , האם יש בזה אמת ?

-"רק שרשרת, טיימינג זה הוצאות", גם פה אני צריך למצוא הסבר :-D

בגדול אפשר לשקול גם קרוסאובר במידה ויש משהו חסכוני בשוק.

עריכה:

מה לגבי Toyota C-HR ? היא ממש נדלקה

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם

לפחות איך שזה נראה כרגע, לא ירחק היום ועל כלי רכב מונעים בדיזל יושטו מגבלות כאלה ואחרות, העתיד נמצא בחשמלי/הברידי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

האיוניק והנירו מגיעים גם ליותר מ20 ק"מ לליטר (ולמען ההגינות גם גירסאות הדיזל של ה-208/קקטוס עושות את זה די בקלות)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב,

נשמח לתאם לאישתך ולך נסיעת מבחן הן על הקקטוס דיזל והן על ה 208 דיזל - שתיהן ידניות.

אנחנו מאמינים כי הן מבחינת החסכון בדלק, והן מבחינת הנוחות לנסיעות הארוכות של אישתך, שתי המכוניות יציעו שדרוג משמעותי לעומת הרכב הנוכחי. בואו להתנסות, אח"כ תחליטו.

בהצלחה עם כל החלטה,

צוות לובינסקי

פורסם

לא לשכוח שהקקטוס מגיעה עם 5 שנות אחריות

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אז חזרתי! תודה לכלום על התגובות, פשוט הייתי קצת עמוס וגם ההורים שלי משגעים אותי כי הם לא ממש סגורים בעצמם על התקציב,דרישות וכו'...

אז נכון לעכשיו הם החליטו שהם רוצים קרוסאובר בתקציב של 150K+- וכמובן צריכת דלק של לפחות 1 ל-20 בינעירוני.

כמובן שישר חשבתי על ה-3008 דיזל ולכן יש לי מספר שאלות:

-עד כמה ההבדל בין רמת הגימור הרגילה לפרמיום מורגשת וקריטית מבחינת מערכות בטיחות וההרגשה הכללית של הרכב?

אני כמובן בעד הפרמיום, אבל צריך טיעונים מוצלחים כדי לשכנע אותם שהתוספת היא מאסט!

-במחשבה לטווח הארוך(8-10 שנים) עם התחשבות בקילומטראז הגבוהה, עד כמה אפשר להגיד שבחירה ברכב צרפתי כמו פיג'ו היא נכונה?

אני פחות טיפוס של סטריאוטיפים ומאמין שעם טיפולים בזמן ונהיגה טובה אין סיבה ששום רכב יעשה בעיות רציניות במידה והוא לא סוחב מחלות מהפס ייצור, אבל את ההורים שלי זה כן מדאיג כי כמובן שהם שומעים מרוב האנשים "לא להתקרב" ואפילו דעות מבעלי צרפתיות שלהחזיק את הרכב יותר מחמש שנים זה סיכון. מה דעתכם?

-מבחינת טיפולים והחזקה שוטפת, עד כמה יקר או לא להחזיק רכב כזה בהשוואה למתחרים?

-לאיזה עלויות ביטוח כדאי לצפות עם רקע ללא תביעות וגיל מבוגר?

-האם יש אפשרות לקבל את הרכב במחיר טוב יותר מהמחירון או שלאור הדרישות לרכב היבואן לא מתגמש?

כמובן במידה ויש לכם רעיונות נוספים לדגמים אחרים שעומדים בדרישות אשמח לשמוע!

תודה!

פורסם

אם הם פוחדים מרכבים צרפתיים לתווך ארוך ומוכנים לרדת בדרישות לרכב קצת יותר נמוך - יש את קיה נירו ( עדיין קצת יותר גבוה מרכב פרטי ודי חסכוני).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

טוב, אז היום בבוקר ההורים שלי נסעו לסוכנות פיג'ו והזמינו את הרכב, כל זה ללא נסיעת מבחן וכו'... גם אחרי ההזמנה הנציג אמר שאולי בכל זאת הם רוצים לתאם נסיעת מבחן ואימא שלי ענתה שאין להם זמן לזה :lol:

תודה לכל מי שעזר! ולמרות שבשרשור לא דובר על הרכב הנ''ל עדיין שמעתי אליו ולמדתי עליו מהופורום המצויין הזה!

מקווה שהם לא יתאכזבו :)

פורסם
טוב, אז היום בבוקר ההורים שלי נסעו לסוכנות פיג'ו והזמינו את הרכב, כל זה ללא נסיעת מבחן וכו'... גם אחרי ההזמנה הנציג אמר שאולי בכל זאת הם רוצים לתאם נסיעת מבחן ואימא שלי ענתה שאין להם זמן לזה :lol:

תודה לכל מי שעזר! ולמרות שבשרשור לא דובר על הרכב הנ''ל עדיין שמעתי אליו ולמדתי עליו מהופורום המצויין הזה!

מקווה שהם לא יתאכזבו :)

איזה רמת גימור בסוף?

פורסם (נערך)

לצערי הם לקחו את ה-ACTIVE כולל חבילת ההשקה מאחר וזה הרכב שהיה במלאי, הם לא רצו לחכות להספקה הבאה.

מצד שני הם כבר לא צעירים וחלק גדול מהתוספות בפרמיום לפחות עפ''י איך שאני מכיר אותם פחות מדברות אליהם מבחינת עלות/תועלת...

עריכה:

בנוסף להנחה ממחיר מחירון הם קיבלו גם מספר תוספות שאין לי מושג אם הם באות עם חבילת ההשקה:

- מנוי טאץ' פיג'ו 3 שנים(מיגון+גלישה 3G לחודש+אפ')

- פיג'ו Touch + פוינטר מקס

- מצלמת רוורס למערכת טאץ'

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
  • תוכן חדש...