Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת אופנועים בישראל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רשיון עד 500 ורכבתי מעט מאוד בחיים שלי (אלא עם מחשיבים טיפון מקרטע ) ואני מעוניין לרכב מידי פעם כדי לשמור על כושר(או לפתח כזה) ,אני לא מדבר כמובן על קטנועים אלא על אופנועי שטח /כביש בסביבות ה300/500 סמ"ק.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
יש לי רשיון עד 500 ורכבתי מעט מאוד בחיים שלי (אלא עם מחשיבים טיפון מקרטע ) ואני מעוניין לרכב מידי פעם כדי לשמור על כושר(או לפתח כזה) ,אני לא מדבר כמובן על קטנועים אלא על אופנועי שטח /כביש בסביבות ה300/500 סמ"ק.
לצערנו הרב אין אפשרות להשכיר אופנועים בארץ, רק קטנועי 50 סמ"ק.

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם
ומאיפה אפשר להשכיר קטנועי 50 סמ"ק? ומה המחיר בערך?

תודה.

בית יפו נוע בשוקן פינת קיבוץ גלויות משכירים קטנועים וגם חברת חילוצית, אם אני לא טועה יש סניף ברכבת מרכז. המחיר סביבות 70 ש"ח בערך ליום.

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם
לשכור

לשכור

לשכור

לילה טוב.

אנחנו לא חברים באקדמיה ללשון, אז מחליקים:wink:

פורסם
"חילוצית" פשטו את הרגל ולא קיימים עוד.זו הסיבה שגם הופסק ייבוא אופנועי/קטנועי דרבי לישראל.
מה שמשאיר לו את יפו נוע שעדיין עומדים בפינה...

פורסם

מה יותר פשוט מללכת לקנות איזה GS שנת 93 (אם זיכרוני אינו מטעה אותי) ב12K .

וכמה שאלות

1. יש לך ציוד?

2.יש לך כסף?

3.יש לך חבר עם אופנוע?

אם יש לך חבר עם אופנוע זרוק לו משהו בצד, תעשה ביטוח לכל רוכב וסע לשלום.

עם הרכיבה בא הניסיון ועם הניסיון לומדים לרכב. אין שעת כושר.

פורסם

אין לי 12K לGS כי אני משפץ כרגע רכב ,אין לי חבר עם אופנוע (אולי בקרוב יהיה) ואם היה לי לא הייתי צריך לזרוק לו כלום...

בכול אופן מאכזב לשמוע ,נמשיך לרכב כמו ילד על הטייפון של אבא....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...