Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך מפרקים את הדלתות הקדמיות לצורך התקנת רמקולים ?

אני שואל בשביל חבר, הוא אמר לי שהוא פתח את המכסה של הרמקולים אבל לא מצא שם את החיווט ...

מישהו יודע ??

בתודה מראש,

אלכס.

T h e C a t

פורסם

בדלתות הקידמיות יש מכסים לרמקולים. לגבי בפירוק אני יכול לומר לך שזה יחסית דיי מסובך (צרפתים לא) לא הייתי ממליץ אם אין לך ניסיון. החלק העליון של הדלת נפתח כמו תריס כלפי מעלה כדי להגיע לאיזה בורג נסתר מעבר לזה צריך לפרק את כל צמות החשמל שמולבשות על הכיסוי של הדלת (במקום על הדלת עצמה) הקיצרלא ממולץ.

פורסם

אחי זה די מסובך הרכבתי לחברה של חבר שלי קומפוננטים בדלתות הקדמיות יצא לי הנשמה עד שהחזרתי את הדלתות למקום...

פורסם

התקנת רדיו דיסק ?? מסובך באותה מידה או שאותו תהליך כמו בכל רכב אחר...?

אני מניח שקיימת כבר סלילת חיווט ורמקולים לדלתות, לטוויטרים (תקנו אותי אם אני טועה)

T h e C a t

פורסם

בדלתות הקדמיות של המגאן II יש להתקין רמקולים מקוריים של רנו בלבד, אלא אם כן אתם מעוניינים בהצפה של הרכב במים בגשם הבא...

(חברת הליסינג המספקת את הרכבים לחברה שלנו למדה זאת בדרך הקשה...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפי מה שהבנתי הרמקולים הלא מקוריים פוגעים בבידוד של הדלתות (כנראה שהמקוריים הם דקים באפן מיוחד) וכתוצאה מכך חודרת מים לרכב דרך הדלתות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הבידוד היחיד בדלת שמונע כניסת מים דרך חורי הרמקול לדלת הוא ניילון פשוט.

אם חתכו אותו בזמן התקנת הרמקולים החדשים אז זה מאד הגיוני שיכנסו מים לפנים הרכב.

לא הייתי אומר הצפה אבל השטיחים יהיו לחים.

פורסם
בדלתות הקדמיות של המגאן II יש להתקין רמקולים מקוריים של רנו בלבד, אלא אם כן אתם מעוניינים בהצפה של הרכב במים בגשם הבא...

(חברת הליסינג המספקת את הרכבים לחברה שלנו למדה זאת בדרך הקשה...)

נכון מאד. בכל המגאן החדשות, (אלו עם המפתח-כרטיס) הבעיה קיימת.

וגם לפתוח את הדלת זהו סיפור לא נעים...

לגבי התקנה של ר"ד, אין שום בעיה, ממש כמו ברכב הכי פשוט.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

היום בבוקר פירקנו את המכסה של הרמקולים בדלתות הקידמיות על מנת לראות את המגבלה...

ואכן, בחור לרמקול, החצי העליון מהחור מהצד השני הוא מן חצי כיפה הבנויה בצורה של הרמקול... כמה מפתיע שעשו את הכיפה הזו כך שרק רמקולים שטוחים של רנו יכנסו... יש לציין שאין שם מגבלה של עומק והיה ניתן לעשות כיפה יותר עמוקה שתתאים לכל רמקול... וגם לא נראה שהחצי כיפה שקיימת שם עוזרת במשהו... דבר נוסף שסמנו לב אליו זה שעל הדלת הימנית ישנה מדבקה בגודל די נראה לעין ועליה כתוב בעיברית שאין לחתוך בשום פנים ואופן את אותה חתיכת פלסטיק, החיתוך יגרום לרעשים בזמן נסיעה ולחדירת נוזלים, בנוסף קיים טלפון ואפילו מק"ט הרמקולים.

אני נוטע לחשוב יותר לכיוון שמדובר בעוד גימיק מעצבן של חברות הרכב על מנת שיקנו מהן את הרמקולים המקוריים.

חבר שלי רכש סט קומפוננט PIONEER ואני בטוח שהוא בהרבה יותר אכותי מעוד זוג רמקוליים מקוריים של רנו.

שנינו התבאסנו היום לאחר שגילינו שאין מה לעשות ובינתיים לא מתקינים ולא חותכים כלום לפני שמבררים את העיניין לעומק...

מישהו יכול לעזור בנושא ?

לתת רעיונות, הצעות, פתרונות ???

מתקינים מנוסים ?

מצרף תמונה המתארת את המבנה של החור הבעייתי.

בתקווה לפתרון,

בתודה מראש,

אלכס.

untitled.JPG

T h e C a t

פורסם

היחידים שאני יכול להמליץ עליהם לדברים טריקיים הם מתקינים עם הרבה נסיון ולדעתי יקיריי הפורום סאונדFX שאולי יוכלו לסייע.

הם יושבים בפ"ת.

שווה להרים להם טלפון.

אם אתה רוצה בראשון אז יש לך את מיאמי-סאונד.

• תוכן חדש...