Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופשבוע ראשון ללא הרוגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הכל בזכות הפעילות המסכלת של השוטרים!!!:evilbat::snipersmi

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם
באמת קשה לקראיה....

לא להאמין שבגלל שלא היה מקום בילוי לנערים אחד מהם מת

מאיפה הסקת את זה? אחד מהם מת כי הם התנהגו כמו ילדים מפגרים ולא היו מודעים לסכנות בגלל חינוך לקוי של ההורים, משרד החינוך, החברה וג'ורג' וו בוש הג'אנקי הזה.

איך זה שאני, בגיל 12-13, כשעוד הייתי רוכב בשמחה על ה-BMX הכחולות המסכנות שלי, רודף אחרי השכנה שלי שהיו לה BMX אדומות (עם יותר הילוכים משלי :roll: ), ידעתי להמנע מלקפוץ לכביש אל מתחת לגלגלים של מכונית עוברת? ואל תגיד שלהם לא היו מקומות בילוי - ברעננה של 1992-3 לא היה שום דבר לעשות בלילות, תאמין לי.

מקומות בילוי הם לא מה שיציל את אותם הילדים, הם אמנם יחשפו אותם לסמים ומריבות שמגיעות לדקירות סכין, אבל למנוע מהם לשחק רולטה רוסית הם לא יעשו.

וזה, (חינוך), בדיוק אותו הדבר במקרה הנוראי של האמא בוולבו שהייתה אמנם חגורה אבל לא דאגה לחגור את ילדיה הקטנים מאחור. הם כנראה עשו רעש והסיטו את תשומת לבה מהכביש, היא סובבה את הראש כדי להסתכל לכיוונם או להשקיט אותם, ובמקום זאת צפתה בהם עפים לכל עבר ונפצעים קשה מאוד לאחר שנתקעה במכונית שעמדה לצד הכביש.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מצטער שאני מקלקל את השמחה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3048487,00.html

אני ראיתי זה קרוב לבית שלי שחזרתי מאוחר בערב ראיתי מלא ניידות שם ואת הרכב ההפוך

ואני רוצה להגיד שגם הנגים שם הם לא ממש מושלמים במקום הזה

מתגודדים שם הרבה נערים בערבי שישי ומה שקורה שיש הרבה בחורים עם רשיונות שעושים בצומת הזאת כל מיני פוזות (חרקות, נסיעה במהירות מופרזת, והאצות)

אני לא יגזים אבל פעם שתי נערים כיוון שזה צומת T והרחוב שנגמר שם הוא עליה הם החליטו לנסות לעשות פתיחות מי מגיע ראשון לצומת הבאה מה שכמעט גרם לאסון

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לצערי בן משפחה היה עד לעניין :( הנהג היה שיכור ... (לא הצליח ללכת ישר שיצא מהרכב...ועוד..) בנוסף אותו בחור מתנדב במשטרת קרית גת, הנהג בהחלט היה שיכור...

• תוכן חדש...