Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות - ניסאן 370Z ניסמו בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נהגתי באחת מחוץ לאסטו קורסה, אבל הייתי מאוד שמח לנסות.

בהתחשב בגילה, מעניין אם תוצג מחליפה כלשהי בקרוב.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכב מגיע עם 37.8 קג"מ, שזה די הזוי, 2 קג"מ בלבד יותר מהגולף GTI. איכות של ניסאן (לרעה מן הסתם). נקודה יחידה לחיוב היא הדיפרנציאל. בכל אופן, ב-350 אלף ה-140M/240M לדעתי עדיפות. מלבד המחסור בדיפרצינאל, שבו לא תרגיש ביום יום, לרכב אין יותר מדי מה להציע מעבר למתחרות. מלבד אולי התחושה של רכב ספורט קופה.

פורסם

לפני מספר שנים בחנתי את הקרובה המתורבתת והאלגנטית של הרכב הזה - ה G37 קופה ולמען האמת הייתי די קרוב לרכישה.

זה אוטו פצצות, עם מנוע שש אל הקרב. למנוע הזה יש בעיה קשה להתמודד עם מנועי טורבו מודרניים עתירי מומנט בסל"ד נמוך אבל זו הבעיה של כל שאר האחיות לז'אנר שלהן מנוע אטמוספרי בנפח 3.5 ליטר פלוס מינוס, כולן מתכנסות אל ה- 40 קג"מ שמושגים בסל"ד גבוה.

מי שהתרגל (התקלקל) למנועי טורבו יחשוב שהמנוע חלש.

בכל מקרה אני לגמרי מסכים שבמחיר הזה ישנן הצעות טובות בהרבה.

פורסם
הרכב מגיע עם 37.8 קג"מ, שזה די הזוי, 2 קג"מ בלבד יותר מהגולף GTI. איכות של ניסאן (לרעה מן הסתם). נקודה יחידה לחיוב היא הדיפרנציאל. בכל אופן, ב-350 אלף ה-140M/240M לדעתי עדיפות. מלבד המחסור בדיפרצינאל, שבו לא תרגיש ביום יום, לרכב אין יותר מדי מה להציע מעבר למתחרות. מלבד אולי התחושה של רכב ספורט קופה.

איכות של ניסן היא רעה? אתה ישבת אי פעם ב-370Z? נהגת ב-370Z?

37.8 קג"מ זה לא הזוי. אתה הזוי, כי שכחת שישנם מספיק נהגים שנהנים ממנועים אטמוספריים ואופיים המתבקש.

אתה יודע, יש גם חיים מחוץ לאגודת חובבי הפרופלורים הבוואריים.

ללא קשר לתגובתו של סמירו, הוזלה משמעותית של 370Z הבסיסית - והידנית - היתה עושה יותר שכל, כאלטרנטיבה להוט האץ' חזקות ואפילו ל-BRZ/מיאטה/124 אבארת.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אוטו מצוין, אין כמו מנועים עתירי נפח וסל"ד אטמוספיריים.

והניסמו בכלל מעולה.

נהיגה ב-135M מרגישה לידה כל כך משעממת וזה עוד לפני שמדברים על המראה :lol:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מאוד מעניין השוואות בין שתי רכבים שונים בחו"ל והיחס בניהם בארץ.

במחיר ראוי לא היה הופך להיות קופרה בכמויות אבל היה בהחלט יכול להיות שיקול ברכישה לרכבים אחרים בסגמנט כגון BRZ קאמרו מוסטאנג ,וגם מי שקונה BMW או פורשה קאיימן היה אולי מעדיף להשאיר חבילה יפה מאוד בכיס ועדיין לנהוג ברכב מיוחד יחודי וחזק .

היה לי בשנת 1992 300ZX בארה"ב דגם Z32 , היה אוטו מטורף {היה הטורבו מודה} קניתי ושיפצתי 300ZX 1985 בארץ Z31 - לא טורבו ולא ממש אוטו מלהיב בעיני .

דגמי ה Z נחשבים כאייקון מוטורי עשרות שנים ובעלי מועדוני חברים מכובדים וחזקים בכל העולם,גם לארץ זה יגיע בסוף היות וזה רכב ראוי מכובד ובעל מסורת ,חבל שהיבואן לא מעודד את זה במחיר תחרותי יותר וכזה שאומר אנחנו פה לבנות מסורת לא לעשות קופה על כל אוטו .

היה עושה טוב בנוסף לתדמית של ניסן שנחשב כמו האלמארה והמיקרה - רכב שווה ערך לעגלת סופר בארץ.

Z 240 שמורה כאספנות עולה המון כסף ופריט אספנים נחשב ביותר .

פורסם

רכב שהוא בגדר חלום עבורי, כי אני סטודנט עני, אבל רק אני מתבאס פה מהדאשבורד וסביבת הנהג?

נראה לא איכותי כל כך ומאוד משעמם. לא נותן תחושה של 350 אלף שח.

פורסם (נערך)

בסדר גם דשבורד של רכב אספנות נדיר בן מיליון, שנמכר בסכום גבוה משמעותית מה- Z, לא נותן יוקרה, אז מה?

כל רכב יודע לתת דברים מסוימים (חוץ מלבורג). הניסאן לא מתיימרת להציע פרקטיקה ולא יוקרה ולכן למשל דורקי וסמירו בכלל לא לקוחות פוטנציאליים שלה (ממה שהם מעידים כשהם מחפשים רכב). למעשה, רוב האנשים בתקציב הזה לא יסתכלו בכלל לכיוונה כשיש מחליפות יוקרתיות, מאובזרות, נוחות לנסיעה ופרקטיות בכל כיוון. אה, ושכתי את הכי חשוב, מי בכלל רוצה לעבוד קשה בנהיגה? מי רוצה להעביר הילוכים? מי רוצה לחפש את עצמו במעלה הסל"ד כשהיום מנוע טורבו מביא אותך למקסימום תאוצה גם אם אתה יוצא בהילוך 4 מפנייה אטית. שמים ב-S ויאללה רגל ימין על הגז מול רגל שמאל על הברקס ולהתגרזן.

מאידך, יש פלח שוק, מצומצם ככל שיהיה, שהניסאן נותנת לו את מה שהוא צריך. לשם היא מכוונת ושם היא פוגעת לא רע. בסוף ניסאן לא יקומו ולא יפלו על ה-370Z אז טוב שהיא קיימת. חושב שב-250 היא לחלוטין הייתה נוגסת בשוק המיאטה/BRZ/הוטהאצ' שנמצאות שם באזור, אבל גם המחיר שנתנו לה, לא מופרח באמת כמו דוגמאות אחרות (עיין ערך סיויק טייפ ערס).

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בסדר גם דשבורד של רכב אספנות נדיר בן מיליון, שנמכר בסכום גבוה משמעותית מה- Z, לא נותן יוקרה, אז מה?

כל רכב יודע לתת דברים מסוימים (חוץ מלבורג). הניסאן לא מתיימרת להציע פרקטיקה ולא יוקרה ולכן למשל דורקי וסמירו בכלל לא לקוחות פוטנציאליים שלה (ממה שהם מעידים כשהם מחפשים רכב). למעשה, רוב האנשים בתקציב הזה לא יסתכלו בכלל לכיוונה כשיש מחליפות יוקרתיות, מאובזרות, נוחות לנסיעה ופרקטיות בכל כיוון. אה, ושכתי את הכי חשוב, מי בכלל רוצה לעבוד קשה בנהיגה? מי רוצה להעביר הילוכים? מי רוצה לחפש את עצמו במעלה הסל"ד כשהיום מנוע טורבו מביא אותך למקסימום תאוצה גם אם אתה יוצא בהילוך 4 מפנייה אטית. שמים ב-S ויאללה רגל ימין על הגז מול רגל שמאל על הברקס ולהתגרזן.

מאידך, יש פלח שוק, מצומצם ככל שיהיה, שהניסאן נותנת לו את מה שהוא צריך. לשם היא מכוונת ושם היא פוגעת לא רע. בסוף ניסאן לא יקומו ולא יפלו על ה-370Z אז טוב שהיא קיימת. חושב שב-250 היא לחלוטין הייתה נוגסת בשוק המיאטה/BRZ/הוטהאצ' שנמצאות שם באזור, אבל גם המחיר שנתנו לה, לא מופרח באמת כמו דוגמאות אחרות (עיין ערך סיויק טייפ ערס).

אני לא מדבר איתך על התנהגות הרכב, מדבר נטו על איכות חומרים. ניסאן יכלו והיו צריכים להשקיע קצת יותר בפאן הזה.

הדאשבוד של קורולה נראה יותר איכותי מזה

פורסם

הבנתי שאתה לא מדבר על התנהגות. ניסיתי להסביר שהקשר בין מחיר ואיכות חומרים לא הכרחי. לניסאן פחות חשוב שהרכב יהיה עם איכות חומרים טובה (נניח שהיא רעה). אם הייתה איכות חומרים טובה, אז הרכב היה עולה 450 ולא 350 ואז היינו אומרים שהרכב יקר מדי. זה בסדר שמפריעה לך האיכות. לדעתי היא גם מפריעה ל-99% מהרוכשים רכבים בתקציבים הללו (ואולי גם לי, אם הייתי שם). אבל, יש אנשים מסוימים שלא אכפת להם, כי היתרונות שהניסאן מציעה בפן אחר שווים את זה.

שורה תחתונה: לא כל רכב יקר חייב דיפוני פרוות חד קרן ומתגים משנהב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו, הוא מתנהג אחלה. אני בטוח. מכונת נהיגה ללא ספק. אבל בצירוף הנתון הזה הוא לדעתי, אמור לעלות קרוב יותר ל - 300 (למרות שאולי בפועל הוא גם עולה כך). אין מה לעשות, אם אתה מוציא סכום מטורף על רכב, אתה צריך לקבל עוד משהו. אני למשל, נוסע 99% מהזמן רגוע, לאט, בכיף. ב-99% מהזמן אני זקוק למשהו שייתן תמורה לנהיגה, שהוא מעבר למנוע/התנהגות. פה נכנסת האיכות והאבזור. אני נהנה מהרכב שלי מאוד גם בגלל האיכות. נוסע בכיף, מרגיש טוב. ברגע שאתה קונה את הניסאן, מעבר לפוזה שאתה מקבל שאנשים מסתכלים עלייך, ומעבר לכך שנתת כמה החלקות פה ושם, באותה נסיעה לפגישה/עבודה/סופר/משפחה, אתה מתבאס. לדעתי. זה שהרכב נותן אחל'ה פאן זה נחמד, אבל לדעתי זה לא תג מחיר שמרשה לרכב לוותר על איכות. בוא נניח שהמיאטה, איכותית יחסית לתג המחיר שלה שזול משמעותית לניסאן. כאשר בחנתי את המיאטה, האיכות פחות הפריעה לי, כי היה מדובר ב-230K. ב-350K אין סיכוי שהייתי מוותר על איכות. היא חשובה לא פחות מההתנהגות ומהמנוע. לכן למשל, בחיים לא הייתי רוכש לקסוס שהוא מעבר ל-IS ב-220K. כי לטעמי ללקסוס אין איכות מספיק טובה, בטח לא בתג מחיר גבוה כמו של ה-RX וה-GS.

ב-350K ה-M140/M240 תיתן לדעתי, תמורה רבה יותר טובה לכסף מאשר ה-Z. בטח אם תשקיע טיפה ותתקין דיפרנציאל. ואתה יודע מה? לדעתי גם בלי. כי את ההבדל בין עם או בלי, לא תרגיש ב-99% מהזמן. ועל המחסור בו במסלול, הרכב יפצה בנסיעה לשם ובחזרה.

פורסם
, לא מופרח באמת כמו דוגמאות אחרות (עיין ערך סיויק טייפ ערס).

שיטת מצליח - הציעו לחבר את האוטו דרך מישהו שמכיר את הבן של הדודה של היבואן במחיר של כמעט 30% פחות מהמחיר סטיקר .חבל שעובדים בשיטה הזו, ואולי זה דרך לתת לאנשים להרגיש כאילו נוהגים על אוטו של 300 אלף,אבל בעצם שווה ושולם 220.

ועכשיו נראה לכם הרוכש יגיד ששילם 220 ותראו איזה קומבינה עושים פה - בחיים לא , אף אחד ,גם לא אני וגם לא אתם הייתם גורמים לעצמכם ירידת ערך כזו לרכב נישה שיש ממנו כמויות שאפשר לספור בכף יד אחת .

וזו השיטה.

פורסם (נערך)

מאידך, יש פלח שוק, מצומצם ככל שיהיה, שהניסאן נותנת לו את מה שהוא צריך. לשם היא מכוונת ושם היא פוגעת לא רע.

יש אנשים מסוימים שלא אכפת להם, כי היתרונות שהניסאן מציעה בפן אחר שווים את זה.

שורה תחתונה: לא כל רכב יקר חייב דיפוני פרוות חד קרן ומתגים משנהב.

תראה, בסופו של דבר ההחלטה אם לרכוש רכב היא דיכוטומית, או שאתה רושם צ'ק בסוכנות או שאתה רושם צ'ק בסוכנות אחרת.

לכן, אפשר להתווכח עד מחר מה רמת האבזור והבניה המצופה מרכב כזה אבל על השאלה יכולים לענות רק אלה שנמצאים בקהל היעד של הרכב מבחינת חתך גיל ויכולת כספית.

לצורך ההמחשה - אני יכול לקטר עד מחר על איכות ציפוי העור בתא המטען של בנטלי, אבל זה לא יהיה רלוונטי כיוון שאינני נמנה על הקהל שמוכן לשלם סכומים כאלה בעבור רכב.

עוד עניין, מפעל רכב - כל מפעל - איננו מלכ"ר ומטרתו להשיא תשואה לבעלי המניות, גם את הרכב הזה מייצרים כדי לראות תוצאות בקופת החברה בין אם בדרך של מכירות ישירות ובין אם בדרך של שיפור התדמית האפרורית של ניסן.

לפיכך, הטענה שהרכב פונה לקהל מצומצם לא יכולה להיות נכונה, כיוון שמטרת החברה להעלות כמה שיותר ממנו על הכבישים (בארץ ובחו"ל).

עריכה אחרונה על ידי dorki
פורסם
אבל, יש אנשים מסוימים שלא אכפת להם, כי היתרונות שהניסאן מציעה בפן אחר שווים את זה.

לפחות בישראל זה לא כל כך מצליח, ונתוני המכירות מוכיחים את זה.

רכב פרמיום שאינו גרמני חייב להציע יתרון משמעותי במחיר או באבזור, אחרת הוא הופך לרכב נישה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...