Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות אוטו משומש של כ-12 עד 13 שנה.

אם הבעלות היא למשל יד 4, איך אני יכול לדעת אם יד ראשונה הייתה בליסינג או בהשכרה או בצבא?

פורסם

השכרה או משהב"ט מופיע בסעיף מקוריות.

ליסינג תוכל לדעת רק אם תוציא הסטוריה ברשיומט באמצעות כרטיס אשראי של בעל הרכב הרשום (עלות 10 ₪)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
השכרה או משהב"ט מופיע בסעיף מקוריות.

ליסינג תוכל לדעת רק אם תוציא הסטוריה ברשיומט באמצעות כרטיס אשראי של בעל הרכב הרשום (עלות 10 ₪)

אם אני אלך למשרד הרישוי או סניף דואר עם מספר רכב בלבד יתנו לי את מידע הזה?

פורסם

אם תלך למשרד הרישוי עם בעל הרכב - תוכל לקבל את אותו מידע שתקבל ברישיומט בלי לעמוד בתור.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אם הבעלות היא למשל יד 4, איך אני יכול לדעת אם יד ראשונה הייתה בליסינג או בהשכרה או בצבא?

רישום המקוריות הופיע יותר מאוחר, כנראה שלא הרשיון מהוה מקור מידע לגבי מקוריות הרישום.

מכל מקום - כיון שהרכב עבר ליד השניה שלו לפני כ-8-10 שנים למקוריות כבר אין משמעות מרובה. בדוק את הרכב, בדוק אם הנסועה המוצהרת תואמת למצבו (ובשנים האחרונות גם לרישום השנתי בנספר לרשיון), וקבל החלטה עניינית לפי מצב הרכב נכון להיום, לא לפי הבעלות לפני 10 שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מתעלק, אם קניתי רכב וארצה לדעת את שמות כל ה3 ידיים הקודמות, איך אוכל לברר זאת?

חוקית - לא תוכל.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
אם תלך למשרד הרישוי עם בעל הרכב - תוכל לקבל את אותו מידע שתקבל ברישיומט בלי לעמוד בתור.

מישהו יכול לעלות לפה איך נראה היסטוריית בעלות של רכב היוצא מהרשיומט?

כמובן למחוק פרטים מזהים!!!

תודה מראש

פורסם

אשמח אם תאיר את עיננו מה משנה אם יד ראשונה הייתה ליסינג , השכרה או חברה כאשר הרכב כבר 12 שנים על הכביש?

Sent from my Le X820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
אשמח אם תאיר את עיננו מה משנה אם יד ראשונה הייתה ליסינג , השכרה או חברה כאשר הרכב כבר 12 שנים על הכביש?

Sent from my Le X820 using Tapatalk

לי זה משנה....

פורסם

ככה זה נראה:

20170610_100402.jpg

20170610_100426.jpg

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בהחלט סתמי מדי, אבל זה מה שיש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...