Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור בכותרת אני מחפש אתר לרכישת ארבעה ג׳אנטים מקוריים במקום הטסות שהגיעו עם הרכב (Golf 2013 1.2 Tsi). מי בעצם מוכר את המקוריים - האם החברה? האם מישהו נוסף?

תודה

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה לכולם. איך אני יכול לזהות שג'אנטים הם מקוריים? האם השם / סמל של פולקסווגן מוטבע עליהם? או לחלופין איזה חברה כן מייצרת אותם?

אני שואל כי מצאתי מישהו שמוכר ג'אנטים לטענתו מקוריים מגולף 2014, אני רוצה לוודא שהוא דובר אמת

פורסם

המק״ט של החלק אמור להיות מוטבע עליו בצידו הפנימי. עם זאת, לא אתפלא אם הסינים משכפלים גם את ההטבעה של המק״ט.

קיימים תמיד הבדלים בין המקורי לחיקוי, אבל הם בדרך כלל קטנים מאוד וניתן להבדיל רק אם מניחים אותם זה בצד זה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
ג'אנט מקורי שהגיע לארץ הגיע במידה 16 אינץ' של דגם הקומפורטליין.

משוכנע שלא היו לרכב ג'אנטים בגודל 15" בכלל?

פורסם

אתה מבלבל פה שני דברים.

אם ברכב שלך כרגע מותקנים גלגלי 15 אינץ' אין שום בעיה שתחליף לכל ג'אנטים 15 אינץ' אחרים. בלי קשר אם הם מקוריים או לא.

שאלת לגבי ג'אנט 15 מקורי. אז לא, לא הגיעו לארץ גולפים עם ג'אנט 15 אינץ' מקוריים. הם הגיעו לארץ עם טסות והיבואן התקין ג'אנט תחליפי סיני בגודל 15 אינץ'.

פורסם

מה שהתכוונתי זה שאני רוצה לשים את המקוריים שהגיעו עם הגולף - ואם הגיעו 16" אז אני רוצה למצוא את אלה.. מה שיצריך שינוי במשרד הרישוי

פורסם

אתה יכול לשים 16 אינץ', אתה תשלם אגרה במשרד הרישוי\מכון טסטים.. שאני לא זוכר כמה בדיוק משהו כמו 70 שקל.. או 120 שקל.. לא זוכר

פורסם

מחזק את TAMIRFR.

1. המקוריים הם בגודל 16 אינטש (ה-15 הם סיניים ולדעתי לא מחמיאים לרכב)

2. ביצעתי את התהליך בגולף - החלפתי את הגלגלים מ-15 ל-16 ועדכנתי את רישיון הרכב במכון הרישוי, תמורת סכום סמלי ביותר

אתה מחפש את אלו (לחץ על התמונה להגדלה):

GOLF_MK7_150.JPG

• תוכן חדש...