Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחר 3 שנים על סיאט לאון FR 1.4 ידנית, אני מוצא עצמי שוב בהתלבטות לקראת רכישת רכב חדש באופן פרטי, ובמיוחד בשל תיבת ה- DSG. למרות שנהניתי מאד מהליאון, במיוחד בהיותה ידנית, אפשר לומר שדי סבלתי מנוחות הנסיעה בעיר (זוועתית) והרכב הבא שלי חייב להיות נוח ומפנק בהיבט הזה (בכל זאת, כבעלים של 3 משחתות מתעשיית הרכב האמריקאית של שנות ה- 70 טרום משבר הדלק, אני אוהב את רכות הנסיעה במידה מסוימת).

עוד לפני שאערוך נסיעות מבחן בשני הדגמים (וכדי להשוות לאופציה ללא DSG- גם במאזדה 6), אשתף אתכם בלבטים ואשמח לחוות דעת והמלצות של המנוסים שבכם.

ההתלבטות היא בין האוקטביה המחודשת 1.8 עם המתלה האחורי הרב חיבורי (שאני מבין שמשפר את הנוחות אבל השאלה היא עד כמה) לבין קפיצה משמעותית מאד לסופרב 1.8 עם מערכת ה- DCC שאמורה להציע נוחות נסיעה טובה משמעותית (תקציב ל- 2.0 עם DSG6 ככל הנראה אין).

בנוסף, האוקטביה, גם בדגם המחודש, מרגישה לי לא רק משעממת חיצונית אלא גם מעט מיושנת וארכאית במרחב הפנימי שלה, בעוד שהסופרב היא כמובן כבר בליגה אחרת, ואם כבר רכב חדש שאמור לשמש למעל 3 שנים - אני מעדיף משהו מפנק שגם מרגיש חדשני.

ושוב - בשתיהן יש החשש מתיבת ה- DSG7, שלא רק שצריך להתרגל אליה ולקבל את מגרעותיה (במיוחד בנסיעה עירונית, כך אני מבין) אלא גם להיות תמיד עם אצבע על הדופק בנושא האמינות והתחזוקה. וכאן אני מניח שמי שאוהב את הסופרב ימליץ למתוח את התקציב לגרסת ה- 2.0 עם DSG6.

מבחינת אחזקה, טיפולים וביטוח - האם ניתן לצפות לעלויות דומות לאלה של הליאון?

תודתי מראש לכל מי שיוכל לתרום מניסיונו.

שבת שלום.

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

פורסם

אם אתה לא נעול על חדש,כדאי לחפש סופרב משומשת בת שנתיים עם מנוע 2.0 וגיר,שהרבה יותר אמין.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

אז זהו בפורומים של ווגיות טוענים שמנועי 2.0 גם ב 2016 נוטים לעשות בעיות וזה רוחבי לכל שלדות ה mqb של VW . מקרי כשל לדוגמא באודי S3 . הרכבים עכשיו יוצאים מאחריות ובטח נשמע על זה יותר בשנים הקרובות כי זה הולך לעלות ללקוחות לא מעט.

http://www.vagit.co.il/forum/viewtopic.php?t=12667

מזדה 6 לראש שקט.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

בתור אחד שנהג על סופרב ומזדה 6 אני לא מבין איך אפשר בכלל להשוות בין שתיהן. סופרב זו ליגת אחרת מכל ההיבטים.

בשורה התחתונה אתה קונה רכב כדי להנות ממנו ואם היינו מחפשים רכב מa לb אז היינו קונים רכב בכמה אלפים וזהו.

לך על סופרב חד משמעית. ובנושא האמינות של הגיע יש לך אחריות. שימו לב כמה רכבי vag חדשים עולים על הכביש לאחרונה. פתרון לdsg אם וכאשר יהיו בעיות כלשהו ידעו למצוא.

תהנה

פורסם

אני חושב שכולנו מסכימים שהסופרב יותר מהנה לנהיגה וכנראה גם מרווחת הרבה יותר.

אבל אתה מדבר כאילו תקלת גיר זה כמה גרושים תמורת הנאה...

זה ממש לא כמו להשקיע עוד 2 שקלים כי אני נהנה יותר מקוקה-קולה מאשר פפסי. מדובר כאן בהוצאות שמתחילות באלפי שקלים...

מה גם ששוק היד 2 של מרבית הdsg לא נוצץ מה שמביא לכפל הפסדים.

למרביתנו הכסף לא מגיע בכזו קלות כדי לזרוק כאלה קלישאות לאוויר.

פורסם

מקריאה בפורום ניתן להסיק ש DSG7 זה השטן. אני לא אומר שלאנשים לא היו בעיות איתו, בהחלט היו אבל צריך לקחת הכל בפרופורציות.

לאבי יש פאסאט 2011 שנקנתה איך שהוצגה. מאז ועד היום אחרי 95K ק"מ לא הייתה שום בעיה ברכב ובפרט בגיר. הגיר מעולה, מעביר הילוכים חלק מאוד, בלי רעידות/דפיקות/שאר הדברים שניתן לקרוא בפורום.

ולכן הייתי ממליץ ללכת על הסופרב 1.8 (במידה והתקציב לא מאפשר 2.0 כמובן) על פני האוקטביה. היא טובה ממנה בכל פרמטר.

Sent from my ONE A2003 using Tapatalk

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

פורסם

אין ספק שהסופרב טובה מהמזדה 6 בשנתיים הראשונות. אם פות"ש שוקל להחזיק את הרכב מחוץ לאחריות אז פה המשוואה מתהפכת.

הבעיה אינה הפעם בגיר כי אם כל פעם במקום אחר. צריך להפוך למומחה דגמי vag כדי לא ליפול

פורסם (נערך)
על סמך מה אתה קובע את זה?

האוקטביה 1.8 מאד גניבה והביטוח בהתאם. הסופרב אותו דבר אבל בגלל המחירון .

הגיר אינו dq200 הידוע לשמצה.

כמות המכירות לא מעידה כהוא זה על אמינות המוצר.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הוא כן.

רק ב-2.0 יש DSG6 (דגם DQ250). ב-1.8 הוא DSG7 דגם DQ200.

לכן גם המנוע מוגבל ל-25.5 קג״מ (ההגבלה בתיבה), הוא יכול להוציא גם 32.6 (ע״ע פולו GTI, באוטומט 25.5 ובידני 32.6 [אבל 200 סלד מאוחר יותר, 1450 מול 1250]).

פורסם
אתה באמת מוכן לטפל במחלות של הDSG לאחר שנתיים (כשתגמר האחריות)?

זו אחת השאלות שאני שואל את עצמי. אל מול האלטרנטיבה של מאזדה 6 - שמעניינת אותי מאד אבל על פניו נראית כהרבה פחות נוחה - ההתלבטות קשה עוד יותר.

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

• תוכן חדש...