Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתור אחד שנהג על סופרב ומזדה 6 אני לא מבין איך אפשר בכלל להשוות בין שתיהן. סופרב זו ליגת אחרת מכל ההיבטים.

בשורה התחתונה אתה קונה רכב כדי להנות ממנו ואם היינו מחפשים רכב מa לb אז היינו קונים רכב בכמה אלפים וזהו.

לך על סופרב חד משמעית. ובנושא האמינות של הגיע יש לך אחריות. שימו לב כמה רכבי vag חדשים עולים על הכביש לאחרונה. פתרון לdsg אם וכאשר יהיו בעיות כלשהו ידעו למצוא.

תהנה

תודה. אשמח אם תוכל להרחיב על ההיבטים העיקריים של השוני בין השתיים.

ומבחינת עלויות ביטוח ותחזוקה שוטפת, איך היא מתנהגת, הסופרב?

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

פורסם

האוקטביה יורדת מהפרק, ככל הנראה, ואני נותר עם שתי מתמודדות - הסופרב 1.8 אל מול המאזדה 2.5.

עניין אמינות הגיר והאחריות בת השנתיים בלבד של צ'מפיון משחק תפקיד חשוב ומהווה שיקול לרעת הסופרב, ומנגד אני חושש מנוחות הנסיעה במאזדה על חישוקי 19, שבעתי קפיצות בליאון...

מניח שאחרי שתי נסיעות מבחן אהיה חכם יותר ועד אז קורא את חוות דעתכם.

פורסם

אם אתה מחובבי הסגנון האמריקאי אז בעיני יונדאי סונטה יותר משווה בדיקה.

נוחות נסיעה טובה, בידוד רעשים טוב וכבונוס גם צריכת דלק לא רעה.

פורסם

לא כל DSG7 מתפגר אחרי שנתיים, מספיק עם זה.

כן, זה סיכון שהוא יצטרך לקחת על עצמו, אבל זה ממש לא גורף.

לי היתה עד לא מזמן לאון 2011 שמתישהו במסגרת הריקול הוחלפו לה מצמדים (ביד הראשונה).

מ-2013, כשקניתי את האוטו כיד שנייה ועד לפני שבוע וקצת, כשמכרתי אותו, לא החלפתי שום מצמד והגיר תיפקד ומתפקד חלק וטוב.

כל מקרה לגופו.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
אופס. אם זה אכן dq200 אז לקנות לשנתיים ולמכור לפני תום האחריות.

או כמו שאמרתי : מזדה 6 בראש שקט .

כן. עם כל הרצון שלי להישאר עם מנוע טורבו וההתרשמות לטובה מהסופרב, אני מעדיף ראש שקט ולא לספור את הזמן ולחשב את הקץ לתקלות שיגיעו. ולמרות שאין רכב שחף מתקלות נדמה לי שארגיש בטוח ונוח יותר עם היפנית. תודה רבה.

• תוכן חדש...