Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסוי לדשבורד - קורולה 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע ששנות השמונים חלפו וגם שהעליה הרוסית כבר נגמרה אבל לצערי הדשבורד בקורולה 2008 שלי הפך לדביק מזה שנה וחצי.

כל הנסיונות לשכנע את היבואן שמדובר בתקלת יצור ולא יתכן שדשבורד יראה כך עלו בתוהו ואני כבר לא מסוגל לראות את הדשבורד במצב הזה.

קיבלתי הצעות להחלפת הדשבורד שנעו בין 1100 שקל בחאווה לבין 4000 שקל אצל היבואן לאחר השתתפות סמלית שלהם.

לכן, החלטתי להתחבר לשורשים הרוסים שאין לי ולהתקין כיסוי לדשבורד.

הבעיה - אין לי מושג איפה לחפש.

אני רוצה משהו שיתאים ספציפית לרכב ולא משהו אוניברסלי ואשמח להמלצות על מקומות בהם ניתן לרכוש כיסוי שכזה באזור חיפה-העמקים.

תודה לעונים.

פורסם (נערך)

אפשר להזמין מ ebay, וזה מה שעשיתי לטויוטה ורסו שלי ( התאים בול ), מסיבה אחרת לגמרי - פליטת חום מדשבורד שמתחמם בשמש בזמן הנסיעה. ואני ממש לא חושב שהשטיחון הזה יפה.

http://m.ebay.com/sch/i.html?_nkw=Dashboard+cover+corolla+2008&isNewKw=1&isRefine=true&mfs=GOCLK&acimp=0&_trksid=p2056088.m2428.l1313.TR0.TRC0.Xdashboard+cover+corolla+2008&sqp=dashboard+cover+corolla+2008

יש גם בארץ, אבל לא בצפון (חולון):

http://topcar-ltd.com/hebrew-----כיסויי_שעונים.html

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• אחראי פורום
פורסם

אני לא הייתי מפריע בשום צורה לפעולת כריות האוויר.

אתה לא יכול לצפות מה יקרה ב-money time.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
האמת שהקישור שהבאת מאיביי נראה מצויין וגם המחיר מתאים :-)

אני מקווה רק שהוא איכותי ולא אתאכזב.

זה שטיחון שמתמלא אבק ופרורים, ולכן צריך לעבור עליו מדי פעם עם שואב.

המשקל שלו נמוך מאוד, לא יותר גבוה מאשר של זרוע לנייד שמדביקים על הדשבורד. הכיסוי לא חוסם פתח יציאה של כרית אויר, רק מונח על הפלסטיק השלם שמתרומם ועף למעלה בזמן הפעלת כרית אויר.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

צריך לוודא שהדשבורד שבתמונה אצל המוכר זהה למה שיש ברכב שלך.

פורסם

הם כולם מסין.

הכיסוי מגיע מגולגל - צריך לגלגל אותו לכיוון הנגדי כדי שיתיישר ולהדביק עם מדבקות ( כוללות בערכה ) לדשבורד ( הצד הדביק לדשבורד וסקוטש לכיוון הכיסוי )

פורסם

חפש באלכסנדר בתל אביב הם מוכרים כיסויים לכל סוגי הרכב

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

• תוכן חדש...