Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שחשבתי.....

ולכן קשה מאוד לתת ביקורות כאלו או אחרות, אם תנאי השטח אינם חופפים.

אני בטוח שאת הסרווין ווגע הוא לא שמע בתיבה "שסתם" זרקו אותו לתוכה .. ולכן אי אפשר לתת חוות דעת\רושם על מוצרים.

כי הרושם המתקבל אינו אמיתי.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
גולף ראיתי את התיבה שלך במפגש.. היא ממש גרועה ולא מכוונת לכלום!! היתה לי כזו פעם והיא התפרקה!! שמעו בא גרוע.

.

תראה לא נראה לי שראית את הבחור הנכון במקרה גולף הוא חברי אבל לגולף יש בבית שתיי מכוניות האחת גולף והשניה פונטו ולמפגש הוא בא עם הפונטו שהסאונד בא מדהים יחסית למחיר שהוא שילם בעבור הסאב ובעבור המגבר אנשים שהיו במקום התפעלו מן הסאונד ברכב

אז לא נראה לי שאתה מדבר על

אותו בחור

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

בגלל שאנשים התפעלו, זה אומר שהתיבת תהודה של הסאב היא אופטימלית ?

אני בטוח שאם אני אתן להרבה אנשים לשמוע אצלי באוטו, הם יתפעלו ..

ולאחר מכן אני אתן להם לשבת באחת המערכות "הצנועות" והמשוקעות שיש לחבר'ה פה בפורום.

והם ישכחו מה זה הרעש שהם שמעו אצלי ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

במפגש הקודם הסאב לא היה מכוון במגבר ובקושי ניצל את היכולת שלו

לאחר הכיוון המדוייק שחבריי כיוונו הסאב דופק יפה מאוד

האיכות פצצה ועוצמתית והסאונד מדהים , באסים רכים ונעימים מאוד

מקווה שנגיע למפגש עם הפונטו ולא עם הגולף כך תוכל לשמוע

כפיר

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

ואולי עם תיבה וכיוונון אופטימליים, ישמעו יותר טוב ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
תראה לא נראה לי שראית את הבחור הנכון במקרה גולף הוא חברי אבל לגולף יש בבית שתיי מכוניות האחת גולף והשניה פונטו ולמפגש הוא בא עם הפונטו שהסאונד בא מדהים יחסית למחיר שהוא שילם בעבור הסאב ובעבור המגבר אנשים שהיו במקום התפעלו מן הסאונד ברכב

אז לא נראה לי שאתה מדבר על

אותו בחור

1. תנסה לכתוב בכתב קצת יותר גדול..

2. זה הבחור, עם הפיאט פונטו הלבנה ששפתח את תא המטען, התיבה שהייתה לו פשוט גרועה..

אם אני לא טועה מייצרים אותה באוטו אם!! שזה אומר הכל.

ולי הייתה בדיוק כזו פעם עד שפשוט התפרקה..

• תוכן חדש...