Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשחיפשתי עבודה עשו לי את זה פעם אחת.

ביקשתי X כמו בכל המשרות.

ההבדל היה שבד"כ שאלו אותי ציפיות שכר רק בסוף התהליך וז היו חברות שלא התאים להם לשלם את זה.

אבל הייתה חברה אחת ששאלו אותי מראש בטלפון מה הציפיות שכר, עברתי 4 ראיונות כולל עם המנכ"ל. ואז ה-HR התקשרה והציעה לי 2/3X תוך כדי שהיא מערבבת אותי על זה שאני "בתחילת הקריירה".

אני מניח שבסוף לא חזרו אלייך עם הצעה משופרת?

פורסם

ברור שלא. ובדיעבד גיליתי שכמה חודשים אחכ פיטרו כמעט את כל העובדים...

Sent from my D6503 using Tapatalk

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

לא מבין את המסחרה הזו ובזבוז זמן העובד, אחרי שכבר עברו תהליך, על בסיס הבנות מוקדמות לגבי גובה המשכורת.

אני הייתי עונה שגם חשבתי, ועכשיו אני רוצה 20%+X, ונפגש, אולי נוכל לסגור על פשרה באמצע...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
למה לא לפרסם שכר כבר במודעה עצמה? ברוב המדינות זה די מקובל...

אני גם לא מבין את ההנהלות ה"ישראלית" הזאת, כמו שבכל מודעה למכירה של מוצר כלשהו כששואלים מה המחיר מקבלים תשובות בנוסח "בהודעה פרטית" או "התקשר לקבל הצעת מחיר". לדעתי כל עסק שמתנהל בצורה הזו יורה לעצמו ברגל ומפספס לקוחות\עובדים. מה הסוד הגדול?? זה רק מראה שהמוכר מפחד להבריח לקוחות עם מחיר מופלץ ו\או שהוא נוכל.

פורסם

אני מאוד אשמח "לצאת" על ההתנהלות בארץ, אבל לתהליך המתואר ע"י פות"ש קוראים LOW BALL, וזה קיים בכל העולם.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
לא מבין את המסחרה הזו ובזבוז זמן העובד, אחרי שכבר עברו תהליך, על בסיס הבנות מוקדמות לגבי גובה המשכורת.

שוב, אין פה מסחרה. הצעת השכר היא לפי מה שהמעסיק הפוטנציאלי מעריך את המועמד ואת ערכו (ואת זה לא ניתן לתת מראש). השכר המוצע הוא בפירוש שכר שהמעסיק חושב שיש סיכוי סביר שהמועמד יסכים לקבל. גם המעסיק משקיע (שלא לומר מבזבז) הרבה זמן על כמה (עשרות) מועמדים, לפעמים רק כדי לתת הצעה מאוד יפה למועמד ולשמוע ממנו שלא יקבל אותה כי העבודה בהרצליה והוא גר בתל אביב (סיפור אמיתי).

אני הייתי עונה שגם חשבתי, ועכשיו אני רוצה 20%+X, ונפגש, אולי נוכל לסגור על פשרה באמצע...

לך על זה!

או שלא. תלוי כמה אתה "שווה" וכמה המעסיק רוצה בך.

:turn-l:
פורסם
אני מאוד אשמח "לצאת" על ההתנהלות בארץ, אבל לתהליך המתואר ע"י פות"ש קוראים LOW BALL, וזה קיים בכל העולם.

תודה על ההגדרה.

גיגלתי קצת על זה, ומסתבר שגם אנשי גיוס יוצאים נגד השיטה הזאת.

במקרה שהמועמד מסרב, הם מבזבזים את הזמן שלהם לחינם(וגם המועמד)

ובמקרה והמועמד מסכים, זה לא מחזיק לאורך זמן, כי אף אחד לא אוהב לקבל פחות ממה שהוא חושב שמגיע לו.

פורסם

הצעה יפה, או הצעה ״יפה״ סטייל ״בוא תעבוד 25/8 ונשלם לך מינימום שעתי״?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...