Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז לאחר שגנבו לי ביום העצמאות את המונדאו, אני מחפש אחר רכב שארגיש טוב לגביו כמו שהרגשתי לגבי המונדאו ( 2005) . זאת אומרת רכב מפנק במחיר נמוך יחסית לא חייב שיהיה מסגמנט מנהלים. ישנם מספר דגמים שחשקה נפשי בהם אך לפחות על כמה מהם אני מקבל איתותים לפה ולפה ואשמח אם תעזרו לי להגיע לאיזשהו סדר.

הבחירה המובנת מאליה מבחינתי היא להתקדם למונדאו חדשה יותר ורצוי בגרסת טיטניום (שנת 2011 ומעלה )

המחיר שהכי קורץ לי היא פוקוס 2013 יד ראשונה עם 52K נסועה בעלות של 48K.

הלב רוצה בכלל C5 או 508 אבל כל העולם צועק להתרחק ושוב חלק ממש מקללים את הרכבים וחלק אומרים שאלו בעיות תחזוקה לקויה.

פתאום נזכרתי שגם אלפא 159 נכנסת יפה לתקציב ויש עודף נחמד והאמת שהוא הרכב הכי יפה בסיפור.

כמובן שלה קרוס ומאליבו גם באות בחשבון.

ההגיון אומר סיוויק אבל הן יקרות.

לבסוף אני גם משתעשע ברעיון של ג'טה בשנתון 13 או פאסט/ גולף ישנות יותר.

הפחד שלי הוא לנסוע על רכב טיפוסי כמו קאיה או יונדאי.

אני יודע שהתפזרתי פה בסגמנטים אבל אני באמת אבוד ואני די לחוץ לקנות רכב אז אשמח להכוונה או להצעה של רעיונות שבכלל לא לקחתי בחשבון.

פורסם

באסה על הגניבה!

צריך לעשות סדר:

1. מונדאו אחלה רכב, אם אתה מעוניין להישאר עם פורד, מעולה.

2. פוקוס, לא שווה למונדאו, גיר בעייתי, תחסוך מעצמך את הצרה הזאת.

3. C5 או 508, מנוע THP לפני השיפור, תברח.

4. אלפא? אם כבר, אז ג'ולייטה - תביא לך איזה אחת נחמדה משנת 2012.

5. לה קרוס? רכב אמריקאי גדול אך יקר. מאליבו? קצת פחות מרשים ופחות יקר. שניהם מאובזרים, נוחים, מרווחים, לא הכי יקרים לאחזקה (יודע זאת על המאליבו) אבל נטולות דינאמיות משובחת.

6. סיוויק - לא תתן לך שום ערך מוסף.

7. פאסאט יקרה, ג'טה סתמית (יחסית) והגולף כבודה במקומה אבל היא לא בסגמנט...

8. מה רע במאזדה 6? או ב- B4?

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

אני בזמנו חיפשתי לה קרוס (הדגם המפואר) כמו משוגע, ולא מצאתי אחת שמורה לטעמי.

"התפשרתי" על מונדאו טיטניום 2009. שילמתי מחירון (לוי יצחק) ולא מתחרט לרגע.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

לך על המונדאו.

אמינה, מרווחת הרבה יותר מכמעט כל מה שאתה מכיר, ובגרסת האקו בוסט (2011 טיטניום ו2012 הכל)היא גם חסכונית (יחסית לקטגוריה) ואחת החזקות ביותר. החזקת כביש מעולה ביותר בקטגוריה. ואם תמצא את הסטיישן.. ובכן אתה יכול למכור את הבית ולאחסן הכל בפנים..

כבעל מונדאו סטיישן (אמנם 2008, לא אקובוסט) מרוצה מאוד לא נשאר לי אלא להמליץ.

פוקוס מ2011 לא מומלץ בשל בעיות הגיר בדור הטורור.

וחכה שאוטומטיק יבוא להמליץ...

פורסם (נערך)

עדיף העיניים מהלב.. היתה שלי וכמו טמבל איבדתי אותה..[emoji24] [emoji24] [emoji29] [emoji25] 170508_121605_COLLAGE-1.jpg

באמת ממולצת מכל הלב.. אלה אם יש לך בעיה של איפוק.. כי באמת באמת קשה לא ללחוץ

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Meir Levi
פורסם

גם לTrend עם 203 כ"ס לא חסר כלום

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
גם לTrend עם 203 כ"ס לא חסר כלום

חסר קצת פינוקים אבל סך הכל אותו רכב חזק נוח ושקט עם אחיזת כביש מטורפת!

פורסם

כנראה ננעל על מונדאו 2014 מנוע 2.0 טורבו. לפני שאני מזמין את הרכב מחיפה, יש משהו שעליי לדעת?

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם
כנראה ננעל על מונדאו 2014 מנוע 2.0 טורבו. לפני שאני מזמין את הרכב מחיפה, יש משהו שעליי לדעת?

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

על תנעל על הראשונה שאתה רואה

. אני ראיתי 3 טיטניום שחורות לפני שלקחתי את שלי (עשיתי שתי בדיקות) ממליץ לך לחפש את הטיטניום זו חוויה קצת שונה מהגרסא הפשוטה יותר.. בכל מקרה לבדוק היסטוריית טיפולים שהכל נעשה כמו שצריך.. לחפש במיוחד את החלפת שמן הגיר כל 60 אלף.

• תוכן חדש...