Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

.צהריים טובים אני מעוניין לרכוש רכב פרטי גדול, נוח מרווח וחזק.. חשבתי על המאליבו בגלל האמינות לאומת הסופרב אבל אחרי סיבוב על הרכב לאא מרגיש שזה הרכב בשבילי..

לפני קניה של סופרב 1.8 dsg7.. מה צריך לבדוק במיוחד? מה לחפש בהיסטורית טיפולים?

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

פורסם

חפש בפורום על מנוע 1.8T CDA.

בקיצור: אם לא טופלו בו המחלות ילדות (משאבת מים, מנוע אוכל שמן) הייתי ממליץ לוותר.

אם נעשה למנוע אוברול (החלפת בוכנות ורינגים), משאבת מים הוחלפה לרויזיה החדשה ובנוסף אתה משקלל גם את הסיכון שב-DSG7 אז לך על זה.

אחלה בחירה בהתחשב באילוצים הנ"ל.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

תנסה את הפורד מונדיאו, תהנה מרכב שיתן לך את כל שהסקודה נותנת, מינוס ביצועים, אבל תקבל שקט נפשי יחסי, לקנות סקודה בת 8 עושים בשל אילוץ כלכלי, ולדעתי, ההוצאה הכספית על הסקודה, עלולה להיות מכאיבה,

פורסם

מדובר בבוגר פורד מונדאו :-D

מאיר, אם על הסופרב נסגרת, תעקוב אחרי מה שהומלץ לך 2 הודעות מעלה.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

יש לי סופרב קומבי (סטיישן) 2011, החליפו משאבת מים כשהחליפו מצמדים לפני כשלוש שנים, מלבד זה אין בעיות, טפו טפו...

לגבי אכילת שמן, חצי קילו כל חצי שנה, לא נראה לי בעייתי בכלל.

נכון, אני לא נוסע הרבה (כ-50K ק"מ עד עכשיו), אבל לא נראה לי שזה משנה.

ולשאלתך, אני מחפש כבר שנה לעבור לרכב אחר ולא מוצא.

כל כמה חודשים עושה כמה נסיעות מבחן על רכבים שונים ולבסוף מחליט לחכות עוד קצת עם הסופרב כי אין תחליף הולם.

בהצלחה בכל מקרה.

פורסם

תודה רבה לכולם אבדוק תעיניים האלה לפני רכישה.. ובנוגע למונדאו רכב פצצה היתה לי טורבו טיטניום 2012 לצערי כבר לא אצלי ואין תקציב לאחת ראויה

פורסם

לא הבנתי איך הסקודה נותנת ביצועים על פני פורד מונדיאו טורבו, האר את עיננו בבקשה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
לא הבנתי איך הסקודה נותנת ביצועים על פני פורד מונדיאו טורבו, האר את עיננו בבקשה.

אני חושב שהוא התבלבל והתכוון פלוס ביצועים..

פורסם

אם מכירת המונדיאו התבצעה עקב חסרון כיס, הייתי הולך לכיוון סולידי יותר של מאזדה 6 או סובארו B4.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אם מכירת המונדיאו התבצעה עקב חסרון כיס, הייתי הולך לכיוון סולידי יותר של מאזדה 6 או סובארו B4.

לא.. לצערי זה ממש לא היה מבחירה..

פורסם

מאיר, אם אתה קונה את הרכב מתוך אילוץ כלכלי, הייתי ממליץ להמנע מרכבים עם מחלות ידועות מראש ו/או מכלולים יקרים במיוחד כמו טורבו, גיר רובוטי. הוצאות אחזקה עלולות להיות יקרות מאוד.

חן המליץ על רכבים ראוים שאמורים לתת לך גם שקט נפשי מבחינת אמינות, אם תמצא אחת שמורה ומטופלת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מאיר, אם אתה קונה את הרכב מתוך אילוץ כלכלי, הייתי ממליץ להמנע מרכבים עם מחלות ידועות מראש ו/או מכלולים יקרים במיוחד כמו טורבו, גיר רובוטי. הוצאות אחזקה עלולות להיות יקרות מאוד.

חן המליץ על רכבים ראוים שאמורים לתת לך גם שקט נפשי מבחינת אמינות, אם תמצא אחת שמורה ומטופלת.

לא ממש אילוץ פשוט תקרת תקציב.. המזדה והסוברו מרגישות לי משעממות קצת

פורסם
וולבו S60 T6 EXTREME

דעתך?

עולה יותר מפי שתיים מהתקציב שלו WTF?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...