Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשרשור קודם כבר הוצעו לו המזדה והסובארו, לבסוף הלך לבדוק את המאליבו, לא יצא מרוצה, לגיטימי.

אם כל אלה נפסלו ונשארנו עם סופרב על בעיותיה ובכל זאת נרצה להציע אלטרנטיבה,

לדעתי הדבר היחיד שנשאר הוא: מונדאו ללא טורבו...

בנימה אישית - מאיר, לך על ה-B4 :wink:

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

גם מונדאו ללא טורבו רכב מאוד מפנק :) (מניסיון).

אמנם פחות חזק מהסופרב (אני חושב?) אבל ללא ספק מספיק, וללא מחלות מיוחדות.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

161 כוח סוס למנוע 2.3 במונדאו לסופרב 160 ב1.8 אבל הטורבו מושך קדימה חח... מה בנודע לדודג' אוונג'ר? שווה משהו? אלפה 159 עם גיר סלפספיד?

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

פורסם

האלפא מפנקת , לא מאיצה כמו המונדאו אבל מספקת יוקרה, רק מה, כל תקלה תכאב מאוד, המונדאו זה כלום לידה בתחזוקה.

הסלספיד לא משהו וחלק אומרים שזה דופק תחוויה ברכב, ה 3.2 יותר מפנקת, היא 4*4, וגיר פלנטרי, וגם שם, יש תחזוקה לא קטנה.

מה עם אינסיגניה sri ? כולל תוכנה נותן אחלה ביצועים.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
האלפא מפנקת , לא מאיצה כמו המונדאו אבל מספקת יוקרה, רק מה, כל תקלה תכאב מאוד, המונדאו זה כלום לידה בתחזוקה.

הסלספיד לא משהו וחלק אומרים שזה דופק תחוויה ברכב, ה 3.2 יותר מפנקת, היא 4*4, וגיר פלנטרי, וגם שם, יש תחזוקה לא קטנה.

מה עם אינסיגניה sri ? כולל תוכנה נותן אחלה ביצועים.

האמת בהתחלה ויתרתי על האינסנגינה כי היא חזקה מאוד(כמעט כמו המונדאו) והעדפתי לא לקחת שוב משהו כל כך חזק אבל אני מתחיל לחשוב פעמיים.. ולא נראלי שיש sri במחיר שפוי

פורסם

מאיר אני לא מבין אותך, אתה רוצה רכב ממש חזק? מעבר למונדאו אתה כבר צריך לכוון לרכבים עם מנועים ממש גדולים שכנראה מעל התקציב שלך וכל רכב טוב וחזק שמציעים לך אתה איכשהו סולד.

מה אתה בדיוק מחפש? יש המון דגמים בחוץ, כל אחד והחוויה שלו, ובתכלס - הרבה רכבים ירגישו עגלות אחרי שאתה יורד מטיטניום.

Xpeng P7 LR - For me

פורסם
מאיר אני לא מבין אותך, אתה רוצה רכב ממש חזק? מעבר למונדאו אתה כבר צריך לכוון לרכבים עם מנועים ממש גדולים שכנראה מעל התקציב שלך וכל רכב טוב וחזק שמציעים לך אתה איכשהו סולד.

מה אתה בדיוק מחפש? יש המון דגמים בחוץ, כל אחד והחוויה שלו, ובתכלס - הרבה רכבים ירגישו עגלות אחרי שאתה יורד מטיטניום.

אני רוצהשיהיה חזק אבל לא חזק מידי.. אני חושב שמנוע אטמוספרי כבר לא בישבילי..

הסופרב הכי מתאימה לי והכי אהבתי מכל מה שראיתי.. הפחד הוא מהידוע... אני אנסה אותה ואת האינסינגניה שוב.. ונראה איך אני מתקדם משם.. המון תודה לכולם

פורסם

שים לב לתחזוקה, יש וידאו ביוטיוב של vaha.vistayev,s בפורום שמסביר על דגם 2.0 ליטר מפואר, עם dsg 6 .

Xpeng P7 LR - For me

פורסם
שים לב לתחזוקה, יש וידאו ביוטיוב של vaha.vistayev,s בפורום שמסביר על דגם 2.0 ליטר מפואר, עם dsg 6 .

מכיר.. נמכר יקר מאוד ביחס ל1.8 אלגנס

• תוכן חדש...