Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

208gti

sagi4242
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ומה לגבי האמינות של הרכב? סובל מבעיות שונות?

כרגע יש בעיה של ששסטומים שמתלכלכים וצריך לנקות כל 50K (בעיה של כל הזרקה ישירה), חוץ מזה אין משהו מיוחד. כמו כל רכב אם תשמור עליו הוא יראה אמינות מאוד טובה.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

פורסם
כרגע יש בעיה של ששסטומים שמתלכלכים וצריך לנקות כל 50K (בעיה של כל הזרקה ישירה), חוץ מזה אין משהו מיוחד. כמו כל רכב אם תשמור עליו הוא יראה אמינות מאוד טובה.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

שימוש בדלק 98 יכול למנוע את זה? או שאין קשר?

פורסם

בתור אחד שגם מעוניין לרכוש רכב כזה אני חייב לשאול לגבי שיפורים בעתיד, כמה כ"ס אפשר עוד לסחוט ממנוע 1.6?

הרי יש למנוע כבר 208 כוח סוס כמה עוד אפשר להגיע? והאם מנוע כזה יכול לשאת יותר כוח ממה שיש לו כרגע כסטוק?

אני מדבר על שיפורי תוכנה בלבד.

פורסם

תוכנה ללא שאר המלפפונים לא תוציא הרבה מהמנוע. הכוח סוס שיש לו כרגע מספיק לטיולים וסיבובים. אם כבר לשדרג אז כישורי נהיגה וצמיגים טובים.

פורסם

ממה שהבנתי מאתרי חול:

תוכנה בלבד תיתן כ 20 כ"ס.

תוכנה, דאון פייפ ואינטרקולר מוגדל יביאו כבר לסביבות ה 240.

תוכנה, מערכת אגזוז שלמה ואינטרקולר מוגדל - כ 250 כ"ס.

אני מניח שברמת הברזלים, מדובר באותו מנוע מה 308GTI כך שבהחלפת מגדש, מזרקים ושאר ירקות (בלי לפתוח מנוע) אפשר לגרד מלמטה את ה 300 כ"ס.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ביצעתי נסיעת מבחן ב208GTI ואני ממליץ לך בחום לבצע גם במידה ואתה הולך על הרכב. השורה התחתונה- לא אהבתי את הרכב. מהלך הידית כמו שכבר אמרו כאן, ארוך ולא מדויק. המנוע לא הרגיש לי חזק כמו שהוא על הנייר והדבר שהוציא אותי מדעתי (בנסיעת מבחן סה"כ) זה רעש המנוע. המנוע הזה רועש בצורה כאילו ספורטיבית אבל זה משגע בנסיעה כי זה רק "כאילו". אין כאן גרגור של V6 או V8. אין שום דבר דומה לצליל היפה של האבארט(בכוונה נתתי כדוגמה שאפשר, גם עם מנוע צנום נפח יחסית). יש רעש מעצבן שדומה לקורולה שמאיצה ממש חזק.

פורסם

זה משהו שבקלות אפשר לפתור בסדנאות בעלות לא גבוהה. אם זה הדבר העיקרי שהפריע לך - לא הייתי פוסל בגלל זה. מהלך הידית - כאמור, שורט שיפטר ב 500₪ משפר מאוד ​את העניין.

• תוכן חדש...