Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

208gti

sagi4242
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין ברכב..

2014 יד שנייה עם 35K קמ ב85K ועדיין באחריות יצרן

עד לפה הכל טוב ויפה,אבל האם הרכב באמת נחמד?

לנסיעות ביום יום אין לי צורך כל כך ב200 כס..

פשוט העיצוב והאבזור קנו אותי

פורסם

הייתה לי 208GTI(הלכה בתאונה שלא באשמתי - ולא נמכרה מרצון לצערי),

לרכב ספורט כלשהוא יש חסרונות לשימוש יום יומי שצריך לקחת בחשבון - אלה החסרונות של הGTI:

1.הדלתות ארוכות וכבדות.

2.המושב נמוך מאוד.

3.החגורה ממוקמת בצורה מגוכחת ודורשת ממך אקרובטיקה קלה כדי להגיע אליה.

4.המתלים נוקשים יחסית לרכב רגיל ויהיו שוק בשבילך במעבר מרכב יום יומי(והGTI היא הנוחה בקבוצה שלה בתחום הזה).

בדברים הקטנים ביום יום אתה מרגיש את זה(דמיין שאתה חונה חנייה במקביל,צריך לפתוח את הדלת הענקית בלי לפגוע באוטו ליד, לקום מהאוטו מהפתח הקטן עם התיק על הגב וקיבלת סצינה מבדרת לחלוטין הכוללת להחזיק את דלת ביד לקפץ החוצה על רגל אחת תוך כדי משיכת הגוף החוצה מהאוטו).

מצד שני, המנוע-גיר התחושה והנהיגה המדהימה של הרכב שווה את כל החסרונות האלו בפער - עכשיו, אם אתה לא "תשתמש" בכוח\בניהוג של הרכב? לא שווה לך לדעתי את ה"אבזור" והלוק של הרכב.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

ברשותי רכב כזה , הקודם היה פוקוס אקובוסט עם גיר רגיל שנוח בהרבה מהפיזו.....

לדעתי ביום יום הפיזו מאוד לא נוח לנסיעות קצרות ובתוך העיר , הייתי שוקל היטב אם לרכשו כרכב התניידות יום יומי .

כרכב פנאי וכיף הוא נהדר .

פורסם
הייתה לי 208GTI(הלכה בתאונה שלא באשמתי - ולא נמכרה מרצון לצערי),

לרכב ספורט כלשהוא יש חסרונות לשימוש יום יומי שצריך לקחת בחשבון - אלה החסרונות של הGTI:

1.הדלתות ארוכות וכבדות.

2.המושב נמוך מאוד.

4.המתלים נוקשים יחסית לרכב רגיל ויהיו שוק בשבילך במעבר מרכב יום יומי(והGTI היא הנוחה בקבוצה שלה בתחום הזה).

בדברים הקטנים ביום יום אתה מרגיש את זה(דמיין שאתה חונה חנייה במקביל,צריך לפתוח את הדלת הענקית בלי לפגוע באוטו ליד, לקום מהאוטו מהפתח הקטן עם התיק על הגב וקיבלת סצינה מבדרת לחלוטין הכוללת להחזיק את דלת ביד לקפץ החוצה על רגל אחת תוך כדי משיכת הגוף החוצה מהאוטו).

מצד שני, המנוע-גיר התחושה והנהיגה המדהימה של הרכב שווה את כל החסרונות האלו בפער - עכשיו, אם אתה לא "תשתמש" בכוח\בניהוג של הרכב? לא שווה לך לדעתי את ה"אבזור" והלוק של הרכב.

תודה רבה על הפירוט חבר! לפי דעתי שווה לציין שאני כרגע מחזיק בגולף דור 6,מבחינת נוקשות המתלים אני רגיל כבר לגרמנייה..

עברתי על הדברים שציינת ובהחלט אשקול אותם כשאגיע לרכב ואעשה סיבוב ניסיון.

לגבי השתמשות בכוח של הרכב-בסופו של דבר רוב אם לא כל הGTI בארץ(גם הוואגיות) משמשות כרכב יום יומי...לא מאמין שיש הרבה אנשים שזה רכב הסופ"ש שלהם... בגלל זה חשובה הנוחות והפרקטיות

פורסם
ברשותי רכב כזה , הקודם היה פוקוס אקובוסט עם גיר רגיל שנוח בהרבה מהפיזו.....

לדעתי ביום יום הפיזו מאוד לא נוח לנסיעות קצרות ובתוך העיר , הייתי שוקל היטב אם לרכשו כרכב התניידות יום יומי .

כרכב פנאי וכיף הוא נהדר .

היי חבר,האמת שרוב הנסיעות הם ביןעירוניות (ראשון-ת"א) ופחות בתוך העיר... עדיין לא היית ממליץ?

לפי דעתי הגודל הקטן שלה וההיגוי הקל דווקא יהיה נוח בעיר בקטנה

פורסם

אמרתי,

זה לא רכב שאי אפשר לחיות איתו אבל זה רכב יותר נוקשה(יותר משמעותית מגולף 6) בכבישים.

תשב באולם תצוגה ותרגיש את ההבדל.

אני השתמשתי בה כרכב יום יומי כמעט לגמרי ולכן אני יודע את המגרעות מקרוב.

פורסם
אמרתי,

זה לא רכב שאי אפשר לחיות איתו אבל זה רכב יותר נוקשה(יותר משמעותית מגולף 6) בכבישים.

תשב באולם תצוגה ותרגיש את ההבדל.

אני השתמשתי בה כרכב יום יומי כמעט לגמרי ולכן אני יודע את המגרעות מקרוב.

למה השוק שלה כל כך חלש?

פורסם

בעיקר סטיגמות וכמובן גיר ידני - מדהים שגם ברכבי ספורט הישראלים מאוהבים בVAG כי הן רק עם גיר אוטומטי שלדעתי גם במהירות ה"מדהימה" של הכפול מצמדים פחות מהנה מאשר ידני.

בכל מקרה פה גם היבואן נהנה לשחק עם המחירון של הרכב מה שמחליש את המחירון(הצניח במכה 3 פעמים בשנתיים האחרונות את המחירון ומוכר במבצעי "העיניים שלך יפות" את הרכב מתחת למחיר שלו במחירון).

פורסם
בעיקר סטיגמות וכמובן גיר ידני - מדהים שגם ברכבי ספורט הישראלים מאוהבים בVAG כי הן רק עם גיר אוטומטי שלדעתי גם במהירות ה"מדהימה" של הכפול מצמדים פחות מהנה מאשר ידני.

בכל מקרה פה גם היבואן נהנה לשחק עם המחירון של הרכב מה שמחליש את המחירון(הצניח במכה 3 פעמים בשנתיים האחרונות את המחירון ומוכר במבצעי "העיניים שלך יפות" את הרכב מתחת למחיר שלו במחירון).

תודה רבה על המענה אחי!

תגיד היא לא "מאבדת את זה" עם כל הכוח הזה על הגוף הפצפון הזה?

לא יוצאת משליטה?

פורסם

א' פגשתי את הבחור מהמודעה שאתה מדבר עליה - עושה רושם של אחלה גבר שאפשר לסמוך עליו.

שים לב שהרכב עדיין עם צמיגים מקוריים. כלומר תכין בצד 2-3K לצמיגים בלי קשר למחיר שאתה סוגר איתו.

ב' לגבי הנוחות: אם תקרא פוסטים שלי בפורום תראה שהתלוננתי רבות על נוחות של כמה רכבי ספורט - זו נקודה שמאוד חשובה לי.

לי אישית הפיג'ו היתה נוחה מאוד - הרבה הרבה יותר מהפיאט פנדה שאני נוהג עליה היום.

הגיר באמת די גרוע, אבל עם שורט שיפטר הוא הופך להיות סבבה...

מה שכן - יצא לי לנהוג על 3 208GTI בחודש האחרון באחת הגיר היה קשה מאוד (שורט שיפטר, של חבר - לדעתי קיבל גיר פגום מהמפעל, המלצתי לו לנצל אחריות [ולהסיר את השורט שיפטר לפני]) בשנייה הגיר היה ממש טוב, קליקי ונוח לתפעול (גם שורט שיפטר) ובשלישית המהלך היה ארוך ומעצבן, אם כי די רך (בלי שורט שיפטר).

עוד מידע שאולי יעזור לך: בטרייד-מוביל יש כרגע 3 208GTI כולם יד ראשונה עם ק"מ שנעים בין 48 ל 62, אולי כדאי לך להעיף גם שם מבט.

ג' האחריות ברכב שאתה מדבר עליו נגמרת עוד בערך שבועיים, אז לא הייתי מחשיב את זה כפקטור.

פורסם
א' פגשתי את הבחור מהמודעה שאתה מדבר עליה - עושה רושם של אחלה גבר שאפשר לסמוך עליו.

שים לב שהרכב עדיין עם צמיגים מקוריים. כלומר תכין בצד 2-3K לצמיגים בלי קשר למחיר שאתה סוגר איתו.

ב' לגבי הנוחות: אם תקרא פוסטים שלי בפורום תראה שהתלוננתי רבות על נוחות של כמה רכבי ספורט - זו נקודה שמאוד חשובה לי.

לי אישית הפיג'ו היתה נוחה מאוד - הרבה הרבה יותר מהפיאט פנדה שאני נוהג עליה היום.

הגיר באמת די גרוע, אבל עם שורט שיפטר הוא הופך להיות סבבה...

מה שכן - יצא לי לנהוג על 3 208GTI בחודש האחרון באחת הגיר היה קשה מאוד (שורט שיפטר, של חבר - לדעתי קיבל גיר פגום מהמפעל, המלצתי לו לנצל אחריות [ולהסיר את השורט שיפטר לפני]) בשנייה הגיר היה ממש טוב, קליקי ונוח לתפעול (גם שורט שיפטר) ובשלישית המהלך היה ארוך ומעצבן, אם כי די רך (בלי שורט שיפטר).

עוד מידע שאולי יעזור לך: בטרייד-מוביל יש כרגע 3 208GTI כולם יד ראשונה עם ק"מ שנעים בין 48 ל 62, אולי כדאי לך להעיף גם שם מבט.

ג' האחריות ברכב שאתה מדבר עליו נגמרת עוד בערך שבועיים, אז לא הייתי מחשיב את זה כפקטור.

תודה רבה על ההסבר אחי!

אם הוא עושה לה טסט החודש...ואני אשים כסף לצמיגים אז דיי מתקזז,אבל אקח בחשבון.

לגבי השורט שיפטר-בא מהיצרן ככה?איך ואיפה בעלי הרכב עשו את זה? ומה הסדר גודל במחיר?

יש לי ניסיון רחב עם גיר ידני,הגולף MK6 שלי עם גיר כזה והוא פשוט חלק כמו מרגרינה וההעברה קצרה ומהירה,דיי מבאס להיתקל בגיר ארוך ומעצבן

פורסם (נערך)

500 שקל לשורט שיפטר עצמו בערך, לא אמור להיות קשה מדי להתקין לבד... מקסימום פתח פה דיון בפורום וישמחו לעזור לך.

בהתחשב בשוק של הרכב, אישית לא הייתי שם על הרכב יותר מ 80 (כולל טסט וטיפול 40) - שזה ד"א מה שהצעתי לבחור מהמודעה והוא לא רצה.

כמובן שזה לא בא מהיצרן ככה - בגלל זה רצוי להסיר לפני ניצול אחריות וכד'

עוד משהו שחשוב לציין - להיות יד שלישית ברכב משמעותית יקר יותר מאשר להיות היד השנייה. כלומר כאשר אתה היד השנייה אין לך איבוד ערך בכלל (אולי כמה שקלים, לא יותר מזה) אך כאשר אתה היד השלישית ברגע העברת הבעלות אתה מפסיד בערך 5-8% - קח בחשבון.

עריכה אחרונה על ידי Morningstar
פורסם
500 שקל לשורט שיפטר עצמו בערך, לא אמור להיות קשה מדי להתקין לבד... מקסימום פתח פה דיון בפורום וישמחו לעזור לך.

בהתחשב בשוק של הרכב, אישית לא הייתי שם על הרכב יותר מ 80 (כולל טסט וטיפול 40) - שזה ד"א מה שהצעתי לבחור מהמודעה והוא לא רצה.

הנה עוד דרך לפגוע בשוק של הרכב

פורסם

המידע שלי מבוסס על פי רכבים אחרונים שנמכרו ושיחה עם אנשים שניסו ומנסים למכור.

ברור שאתה יכול לדרוש 10 מעל המחירון ואולי גם מישהו יסכים לשלם - אבל על פניו עושה רושם שלא.

פורסם
אלה החסרונות של הGTI:

1.הדלתות ארוכות וכבדות.

2.המושב נמוך מאוד.

4.המתלים נוקשים יחסית לרכב .

כל רכב 3 דלתות או קופה ככה. אפילו ג'יפים קצרים בעייתיים בחניה מקבילה בגלל דלת ארוכה וכבדה. זה לא ייחודי לgti.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

• תוכן חדש...