Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אלו 2 שאלות למען האמת. 1. למי שיש רכב בעל צבע מטאלי - האם כל פוליש אפשר לעשות עליו, למשל TCUT של קארפלן, או שצריך לבחור במיוחד פוליש לצבע מטאלי?

אני מדבר לא על לשלם למקצוען אלא על חובב דיטיילינג ללא מכונת באפינג שמעוניין לעשות בעצמו עבודה ידנית. אפשרי?

2. איך אתה אמור לדעת מתי אמור לעשות פוליש? האם בסופו של דבר זה לא תהליך שמזיק לצבע, מאחר שמוריד שכבה ממנו, ואמור להיות אופציה אחרונה בהחלט, במיוחד לרכבים חדשים (רכב של 3-4 חודש למשל)?

עריכה אחרונה על ידי ניסאן מיקרה
פורסם (נערך)
אלו 2 שאלות למען האמת. 1. למי שיש רכב בעל צבע מטאלי - האם כל פוליש אפשר לעשות עליו, למשל TCUT של קארפלן, או שצריך לבחור במיוחד פוליש לצבע מטאלי

כל פוליש איכותי מהחברות המובילות (מנזרנה,שול וכו') יהיה טוב גם לצבע מטאלי

אני מדבר לא על לשלם למקצוען אלא על חובב דיטיילינג ללא מכונת באפינגשמעוניין לעשות בעצמו עבודה ידנית. אפשרי?

מכונת באפינג? מכונת פוליש. כנראה לזה התכוונת, עבודה ידנית יכולה לתת תוצאה של 50 אחוז לעומת מכונת פוליש טובה, באפינג זה פעולת הניגוב להסיר שאריות פוליש ווקס ואוטמים וכו'

2. איך אתה אמור לדעת מתי אמור לעשות פוליש? האם בסופו של דבר זה לא תהליך שמזיק לצבע, מאחר שמוריד שכבה ממנו, ואמור להיות אופציה אחרונה בהחלט, במיוחד לרכבים חדשים (רכב של 3-4 חודש למשל)?

ולשאלתך: פוליש עושים כשיש שריטות כגון סווירלים וכו' ורצונך ללטש (לגלח) אותם לגמרי בשביל לקבל פח כמו מראה שקוף ונקי משריטות, תוכל גם להשתמש בגלייז למילוי הסווירל אבל זה זמני, הפוליש לא גורם נזק לצבע אדרבה הוא מחייה אותו (שים לב כמות הפעמים שתוכל לעשות פוליש על רכב היא מוגבלת כי כל פעם אתה מגלח לכה)

לכן מה חשוב לפני שעושים פוליש, זה לדעת איך לשמר את העבודה (לשטוף נכון,לייבש נכון,אוטמי צבע וכו') בשביל להימנע כמה שיותר מסווירלים חדשים שיצוצו לאחר הפוליש

ככה נראה לפני/אחרי פוליש מקצועי בידי אדם עם ניסיון עם מכונת פוליש טובה

projectdetailswirls1.jpg

אם אתה בכל זאת רוצה לעשות עבודה ידנית, הייתי ממליץ לך על אולטימט קומפאונד של מגוויארס עם פד ידני מיוחד לפוליש, צפה במדריכים ביוטיוב על פוליש ידני ותנסה בעצמך, תכין הרבה אנרגיות:bigcry:

קח בחשבון שאף אחד לא יעשה לך (אפילו חובב) פוליש ידני לכל הרכב.

עריכה אחרונה על ידי Tnc
פורסם

אמרתי שרוצה ידני רק כי אין לי מכונת באפינג..ולא רוצה לקנות..ולא בגלל שיש לי משהו נגד פוליש במכונה..ברור לי שאם אלך למקצוען הוא יעשה במכונה...

תודה על התשובה.

כמה פעמים באמת אפשר לעשות פוליש לרכב? הבנתי שהצבעים של החברות השונות של הרכבים שונים אחד מהשני? חלק קשים, חלק רכים יותר. איך הצבע רכב של חברה כמו ניסאן?

פורסם

לגבי הלכה של ניסאן - לא יצא לי לעבוד על ניסאן אבל מניח שהלכה יחסית רכה כמו מיטב היפניות. מבחינתך זה סוג של חדשות טובות כי אולי כן תצליח להשיג תוצאות כלשהן בעבודה ידנית.

לגבי כמות הפולישים שניתן לבצע - אין תשובה מדוייקת אבל כנראה שהרבה מאד. לכן, דיטיילר טוב ומקצועי יעבוד עם מד עומק צבע כדי להבין עם כמה צבע יש לו לעבוד ובהתאם לכך יחליט איפה לחפור יותר ואיפה פחות. בנוסף ניתן לעקוב אחרי עומק הצבע שנחתך במהלך העבודה.

• תוכן חדש...