Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

היום רכשתי לי סט קומפוננט של מוראל. (הפולס 6)

רציתי לשאול האם אפשר למקם את יחידת הקרוס בתוך הדלת? כלומר מאחורי הפאנלים של הדלתות. האם הקרוס זקוק לאוורור משמעותי כדי לעבוד?

אם לא בתוך הדלת, אז היכן כן מומלץ למקם אותו?

ועוד שאלה קטנטנה, אם אפשר. אצלי בדלתות יש כבר טוויטרים ווופרים (פונטו ספייס). לפי מה שהצלחתי לראות בכמה פעמים שהוצאתי את הרמקולים הנוכחים שלי, זה שאיני מצליח לראות היכן ממוקם הפיצול של החוט שמגיע לוופר/טוויטר. אולי זה מפוצל לפני הדלת? או אולי אחרי אבל ממש בפנים?

תודה רבה רבה מראש לכל העוזרים :smile:

לילה טוב,

גדעון.

!AWDSOME

פורסם

אין בעיה למקם את הקרוס בדלת מהבחינה הזאת.

למה לך לדעת איפה יש פיצול?

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

אם יש פיצול אז אולי יש משהו שדומה לקומפוננט שמגיע עם הרכב? ואז אולי צריך לחבר את הקרוס בצורה אחרת?

תודה שוב :-)

!AWDSOME

פורסם

לא.. אין קשר.

כעיקרון, אין בעיה להשים את הקרוס איפה שתירצה, השאלה עד כמה אתה מוכן להשקיע ולעבוד.

יש פשוט מיקומים שידרשו הרצות כבלים..

אם אתה מתכנן למקם את הטוויטר איפשהו על הדלת או מאחורי המראות הצדדיות, מיקום הקרוס בדלת יהיה הכי קל ונוח מבחינת התקנה.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

סליחה על ההקפצה, אבל רציתי להוסיף ולרשום מה עשיתי בסופו של דבר.

אז ככה, מיקמתי את הקרוס בדלתות. דאגתי לצפות אותו בניילון "פץ פץ פץ פץ פץ" :razz: , כדי שאם יווצר מצב שהוא "ירקוד" לו שם בתוך הדלת, למרות שדאגתי לקבע אותו, הוא ישאר מוגן. בנוסף, דאגתי שכל חורי האיוורור יקבלו פתחים נאותים, וגם דאגתי לכסות את החיבורים כדי שלא יקרה להם כלום. את הטוויטר מיקמתי ליד החלון (גם על הדלת), מכיוון ולא היה לי מקום במקום האורגינאלי שבו ישב הטוויטר שבא עם הרכב.

אני מוכרח לציין שמאוד נהנתי להרכיב אותם, וההוראות בחוברת היו מעולות, למרות שדיי ידעתי מה יש לעשות.

תודה רבה לכולם על העזרה :smile:

!AWDSOME

• תוכן חדש...