Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים. לפני כארבעה חודשים קניתי רכב מחברת שלמה סיקסט, קיה ריו שנת 2012.

בחודשיים הראשונים הרכב בקושי נסע (עקב בעיות מול שלמה סיקסט), והיה לי מקרה שהמצבר התרוקן והוחלף במסגרת האחריות. בחודשיים האחרונים הרכב נוסע בצורה סדירה - מלבד בסופי שבוע. ביום חמישי האחרון הרכב הניע והכל היה בסדר, אך היום אין תגובה של הרכב לשלט, וכשבאתי להניע את הרכב, אין בכלל תגובה מהסטרטר.

האם יתכן ששוב הלך המצבר? האם יכולה להיות בעיה מעבר למצבר?

אשמח לתשובות.

מעין.

פורסם

יתכן שהמצבר הוחלף במצבר ישן שטענו אותו כמה שעות והרכיבו לך ברכב. תניע עם כבלים ותבדוק מתח טעינה ליתר ביטחון. בנוסף תבדוק קיבול - בכל מוסך אמור להיות מכשיר למדידת קיבול המצבר. אם המצבר עם קיבול נמוך אין מה לחפש יותר. בדיקה נוספת - האם ברכב קיימת בעייה של צריכת זרם במצב חניה. לידיעתך - אם תקנה מצבר חדש ותרוקן אותו למצב שתיארת - אם המצבר לא ייטען מחדש תוך כמה שעות המצבר יאבד 40 אחוז לפחות מהקיבול לתמיד כלומר יהפוך למצבר ישן......

פורסם (נערך)

צריך לבצע בדיקת אמפר בטור על ידי ניתוק הקוטב החיובי של המצבר ואז לבדוק עם אמפרמטר (מולטיטסטר).

ניתן לראות בוידאו כאן:

עריכה אחרונה על ידי dorban3
פורסם

אחלה. אתה יודע להגיד לי מה אמורים להיות הערכים התקינים, שאדע אם יש בעיה מעבר למצבר?

לפי ידיעתי, ברכב יש קודנית, אימובילייזר, חיישני רוורס ומערכת רדיו מקורית.

פורסם
אחלה. אתה יודע להגיד לי מה אמורים להיות הערכים התקינים, שאדע אם יש בעיה מעבר למצבר?

פחות מ-50 מיליאמפר

יש לסגור דלתות ולוודא שכל צרכן חשמל מכובה.

פורסם

התכוונת שהמצבר השני הרכיבו בן שנתיים או שמדובר על המצבר הראשון ?

יש לי חשד,שהמצבר לא מתרוקן סתם ויש צרכן זרם פרזיטי כלומר צרכן חשמלי שגונב זרם. (יכול להיות מנורה,שנשארת דלוקה/מערכת/כל צרכן אחר שרק אפשר לחשוב עליו).

צריך לבדוק בעזרת מד מתח :מתח טעינת מצבר,זליגת זרם וטעינת אלטרנטור כדי להגיע למסקנות חותכות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כפי שאמרו קודמי מכלול חשמלי תקול יכול לגרום לפריקת המצבר. בכל מקרה צריך לבדוק את המצבר בעומס באמצעות מכשיר בדיקה ייעודי למצברים. המכשיר מבצע העמסת זרם גבוה מהמצבר ונותן אינדיקציה באשר למצבו. יתכן מאוד שהמצבר החליפי אינו תקין, במיוחד אם הוא בן שנתיים.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Alfa-Romeo 159 2.2 Selespeed Classico + SR 2011

פורסם

המצבר שהרכיבו וכרגע ברכב הוא מתאריך 1/15.

כל חשמלאי רכב יבצע את הבדיקות של

מתח טעינת מצבר,זליגת זרם וטעינת אלטרנטור ויתן תשובות חותכות?

פורסם
המצבר שהרכיבו וכרגע ברכב הוא מתאריך 1/15.

כל חשמלאי רכב יבצע את הבדיקות של

מתח טעינת מצבר,זליגת זרם וטעינת אלטרנטור ויתן תשובות חותכות?

תאריך המצבר גבולי (שנתיים ו-3 חודשים למצבר לא מקורי),כל חשמלאי רכב יגיד לך לאחר בדיקות מה בדיוק הבעיה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...