Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 20K לצעירים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים מדברים על איביזה של סיאט אבל סיאט היא בעצם של פולסווגאן (תקנו אותי אם אני טועה)

אנשים מדברים פה על איביזה של פולקסוואגן, למה הכוונה?

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם
ומה גם שהמנוע הוא בנייה של פלסווגאן אז נראה לי שיש מספיק חלקים להחלפה(רוב החלקים של מנועי פלסווגן יתאימו).
זה מה שהתכוונתי בשאלה שלי, המנוע בסיאט הוא של פולקסוואגן או מה?

מנוע גדול... סוסים דוהרים... שואג כמו אריה... ומהיר כמו ברדלס...

פורסם

את הפליסיה לא שווה לחפש..

יש לו בדיוק את אותו המנוע וכמעט אותם הדבריים המכניים שיש לפיבוריט,

אומנם הוא נראה יותר טוב

אבל אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בתוכו.

ומה יש בתוכו? לא תרצו לדעת.. טכנולוגיה מיושנת המון תקלות בקיצור, לא כדאי לזרוק 20 אלף שקל

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

פורסם

רכב אירופאי עד 20k -הבחירה הכי טובה לדעתי 106, הגה ושילדה מהמתקשרים והטובים בקטגוריה, חלפים זמינים וכל עוד אתה לא הולך על הדגמים הספוטיביים אפשר למצוא אחת שמורה בהצלחה...:)

פורסם

אי אפשר למצוא 106 ב20 אלף ש"ח

לפחות לא אחת חדשה יחסית ושמורה, כי כל בעלי ה106 פלצנים וחושבים שיש להם זהב בידיים

בעלים של XS רגילה יד 2 לא התבייש לדרוש 8 מעל המחירון... ועל מה?!

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לפי דעתי אתה טועה כי אני מחפש כבר הרבה זמן 106 ספורטיבית אבל בחיפושים ניתקלתי בהרבה 106 רגילות, שמורות ובמחירים הגיוניים בהחלט! בכל מקרה שיהיה בהצלחה

פורסם
זה מה שהתכוונתי בשאלה שלי, המנוע בסיאט הוא של פולקסוואגן או מה?

בסיאט איביזה המנוע זהה למנוע של פלסווגן פולו מכאן נובע שהמנוע של סיאט איביזה או קורדובה מיוצר ע"י פלסווגן ומוכנס לתוך האיביזה.

כאשר אתה קונה איביזה אתה קונה פלסווגן לעניים.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

• תוכן חדש...