Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחי יש תרכב הזה.

הגירסא החזקה יותר עם ה 160 כ"ס מנוע 2000.

2 הגלגלים הקדמיים עברו 4 שנים ומעונין להחליף.

מה מומלץ לרכב מסוג זה עם הנעה כפולה? ומה העלות?

והאם יש פנצ'ריה מומלצת באזור רג גבעתייים

תודה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ההמלצה ברכבים עם הנעה כפולה היא להחליף את כל הצמיגים יחדיו.

למה? מהסיבה שכך המערכת תעבוד הכי נכון וטוב, כאשר כל הצמיגים זהים.

במידה ויש הבדלים אחיזה או צמיגים שונים, זה עלול להוות בעיה במיוחד למערכת ההינע עצמה, קח את זה בחשבון עד כמה שזה נשמע הזוי.

אכן, מה שלא מספרים על רכבים עם הנעות כפולות זה את נושא הצמיגים שנדרש להחליפם יחדיו, זה גם אמור להיות רשום בספר הרכב שלך ללא כל ספק.

קודם כל, אתה זה שצריך לתת לנו את התקציב שלך ולפי זה נתאים לך את הצמיגים.

אפשר להמליץ לך על צמיגים של 1000 שקלים זה ברור לך שזה חסר משמעות כל עוד לא יודעים מה סדר גודל ההשקעה שתרצה לעשות.

כמו כן, מה סגנון הנסיעה שלך? בין עירוני? כמה ק"מ אתה עושה שנתי? חשוב לך השקט? חשובים לך הביצועים (האם אתה מתגרזן עם הרכב) וכן הלאה.

צמיגים שונים מיועדים למטרות שונות.

פורסם

תודה על התשובה המהירה.

ראשית כל אני מעונין להחליף 2 למרות שהבנתי שמומלץ להחליף 4 .

ה-2 גלגלים האחורים שלו יחסית חדשים

הם של חברת GOODRIDE SV308

שווה לקנות גם תקדמיים מסוג זה ?

התקציב שלי עד 1500 לזוג גלגלים..

סגנון הנסיעה עירוני . לא חשוב לי השקט ההפך הוא הנכון אוהב רעש...חשוב ביצועים.

אשמח למענה.

פורסם (נערך)

תחליף 4 לחברה ידועה ובעלת שם, Goodride זה זבל טהור.

לדוגמא http://www.tireclub.co.il/catalog/205-50r16pr-87v-tl-3493.html

פה יש לך מבחר פנצ׳ריות ומחירים שונים

http://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=1595&cs=2&manufactor=42&model=6477&year=2006&subModel=21873

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

בוא לא נתפרע, GOODRIDE מהדגם שלו מדורג כצמיג קיץ ספורטיבי בעל ביצועים גבוהים, כך הגדרת הצמיג.

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goodride/SV308.htm

אם התקציב שלך הוא 1500, תמתח אותו טיפה ותחליף 4 בו זמנית או לחלופין, רכוש 2 זהים כמו האחוריים.

פורסם

שיהיה מדורג איך שהם רוצים, זה עדין צמיג סיני בעל ביצועים נחותים.

ראה מבחנים באתר המצורף לגבי מרחקי בלימה, בעיקר ברטוב.

בנוסף, מצויין שם שהצמיג נודע גם בשם ווסטלייק, אותה חברה שאם אני זוכר נכון נפסלה בעבר הרחוק לייבוא בגלל אי עמידה בתקנים.

האח צריך להבין שהחלפה רק של שני צמיגים, כפי שהוזכר קודם לכן עשויה לגרום לנזק במכלולי ההנעה.

מה מידת הצמיגים?

ברמת גן יש לך את צמיגי שואף בתחנת דלק פז ליד בנייני התאומים. אפשר לבדוק מה יש לו להציע, אבל מוטב להגיע אליו עם ידיעה של מה שרוצים.

פורסם

תודה רבה על התשובות .

שוב אציין שמעדיף לא להחליף את הגלגלים של GOODRIDE SV308

מהסיבה שהם חדשים בני חצי שנה .

חבל לזרוק צמיגים בני חצי שנה.

השאלה אם שווה להמשיך עם אותו סוג כלומר לרכוש זוג נוסף של GOODRIDE SV308

ואז כל ה4 גלגלים יהיו אותו סוג...כי בהנעה כפולה החשיבות עולה.....

או שעדיף לרכוש זוג גלגלים שאשמח אם תתנו תעצה שלכם לזוג גלגלים עם כושר היגוי טוב או לחלופין ספורטיבים בתקציב שלי...

פורסם

נעשה את זה פשוט - נסיעה על שני זוגות צמיגים שונים ברכב שהAWD בו הוא סימטרי לא דבר רצוי.

בסובארו הAWD עובד כל הזמן! בכל רגע נתון כל גלגל מקבל את אותו הכוח כמו כל גלגל אחר, להבדיל ממערכות AWD בשאר הרכבים בהן רוב הזמן הרכב לא מונע מכל ארבעת גלגליו.

הברירות שלך הן או לקנות עוד זוג גודרייד או להחליף רביעייה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בכל רגע נתון כל גלגל מקבל את אותו הכוח כמו כל גלגל אחר

זה לא נכון, במערכת AWD של סובארו המומנט מתחלק בין השני הצירים בהתאם לעומס\מהירות. ככה זה לפחות בגרסאות עם הגיר אוטומטי, בידני אולי זה שונה.

פורסם
חבל לזרוק צמיגים בני חצי שנה...אשמח אם תתנו את העצה שלכם

במקרה המדובר, לא ממש חבל. בתקציב שנתת לשני צמיגים ואף בפחות ממנו אפשר לרכוש צמיגים מוצלחים ומומלצים (פאלקן ZE914 או טויו CF2 שעליו הייתי הולך אישית). מעל התקציב, יש עוד צמיגים מובילים כמו גודייר אפישנטגריפ פרפורמנס, דנלופ בלוריספונס ומישלין פילוט ספורט 3.

העצה של כל מי שהגיב עד עתה חוזרת על עצמה (החלפת 4), אבל אתה מסרב לקבל אותה. :wink:

בסובארו הAWD עובד כל הזמן! בכל רגע נתון כל גלגל מקבל את אותו הכוח כמו כל גלגל אחר

אדי, נדמה לי שכבר כתבתי לך בעבר, ענין הסימטריות מתייחס לכך שגלי ההנעה בעלי אורך שווה.

פורסם

אוקיי הבנתי .

אז ההחלטה לקנות זוג נוסף של GOODRIDE SV308

או לחלופין להחליף את כל ה-4 .

יש מקום מומלץ לרכוש ממנו את הדגם הנל ברמת גן גבעתיים.

או לחלופין דגם בעל כושר היגוי טוב/ספורטיבים בסכום של עד 1700 ביחד לכל ה-4 גלגלים

של איזה יצרן הייתם קונים ואשמח אפילו לקישור לחנות שמוכרת תגלגלים שמציעים.

תודה רבה.

• תוכן חדש...